קיבלתי תשובה...

stam 4

New member
קיבלתי תשובה...

קיבלתי תשובה לשאלה שלי, אני לא בטוחה שאני מבינה את התשובה, אבל קודם- השאלה שלי היתה: למה כל מי שסביבי יודע מה זה אהבה ואני לא, כלומר- למה אני מסוגלת לדבר עם מישהו ושנינו מבינים שהוא צריך לבקש מספר, אבל זה אף פעם לא מגיע לזה, למה יש לי המון ידידים, והרבה בנים שרומזים אבל לא יותר מזה? והתשובה, שקיבלתי מידיד שלי, היתה- את יותר מידי חמודה, את חמודה וטובה ואנשים מפחדים לפגוע בך, כי הם לא יודעים, איך להגיד לך אתה זה. הוא הוסיף שיש בנות מיניות שמתחילות פשוט לדבר על זה ויש בנות חמודות וטובות, ביישניות, שאיתן אי אפשר לדעת מה לעשות... מיותר להגיד שאני מהבנות השניות (לדעתו).. ואני חושבת- מה לעזעזל?!? אני חמודה מידי? הם לא יודעים איך אני אקבל את זה? מימתי כולם כ"כ מתחשבים?! נמאס לי שכולם חושבים שאני חמודה וטובה!! אחד אומר לי "איך לבחורה חמודה כמוך אין חבר?", השני אומר" מי שיהיה איתך יהיה בר מזל". נכון, אני חמודה ונכון אני טובה ונכון אני קצת ביישנית.. אבל אני פשוט לא מסוגלת להשתנות.. ואני גם לא יודעת אם זאת באמת הסיבה.. פשוט פעם ראשונה אמרו לי סיבה, לפחות כלשהי.. מה אתם חושבים?

אין כזה דבר להיות יותר מידי טובה"!

זה נשמע לי כמו תירוץ עקום במיוחד. מי לא רוצה מישהי ממש חמודה,מתחשבת,עדינה, מקסימה וכו' ?... אלי את פשוט לא הטעם שלהם (חיצונית). זו הסיבה הכי הגיונית.. שטויות

stam 4

New member
לא חושבת..

למרות העובדה שאני לא אוהבת לדבר על עצמי, אבל אני לא חושבת שזאת הסיבה... אני כבר כמה זמן מנסה לחשוב מה בנים חושבים.. ומה הם רוצים.. ידיד טוב שלי אמר לי פעם שבחורה פרחה, סליחה על מילה, מושכת יותר.. ומישהו שהיתי איתו בקשר הסכים, אני לא יודעת.. אני יודעת שכל בן אדם וטעמו אבל ברגע ראשון שמישהו רואה מישהי הוא מעדיף לראות מישהי פתוחה יותר, וככה יותר קל לו.. לא יודעת..

יNOT

New member
עם הזמן אחד משני דברים ייקרו...

אין רע בלהיות חמודה ואין דבר כזה להיות חמודה מדיי
, ביישנות היא לא תכונה מרתיעה אבל היא גם לא תכונה שעוזרת לצד השני להבין אותך יותר טוב
, פתיחות כדאי שתהיה במידה, בחורה שיותר מדיי פתוחה ו"מתגלגלת" מהנאה מכל מילה שנייה שבחור אומר לרוב היא לא תהיה מושכת לזמן רב
=>
, רצוי להיות פתוח לשמוע את הצד השני ולא "ליפול" שבי לדבריו, בחורים מעריכים בחורה שיודעת מה היא רוצה, שיש לה ערכים ואמונות משל עצמה ולא אחת שתהיה לא יותר מאשר אשת "כן" להם. אין בך כל פסול ממה שציינת, העובדה שידידייך לא רואים בך את אותו סוג הבחורה שהם לא מעריכים אמור להילקח רק כמחמאה, וד"א זה שהיום ידיד לא רואה בך מישהיא לחברה לא הופך אותך לפחות מושכת בעיניו עוד שנה שנתיים ואוליי יותר, כבר היו פעמים שבחורים איחרו להתעורר ולראות מה שהיה מתחת לאפם ככר המון זמן, הבחורה המושלמת.
ולכן: 1. או שאת תביני שזה לא שאין לך מה להציע, אלא פשוט הבחורים לא מודעים לכך שאת רוצה, מחפשת את חברתם, תגלי קצת יותר יותר פתיחות,ואולי זו לא המילה הנכונה...אולי פשוט להיות פחות ביישנית כדי שיוכלו להכיר אותך ואם את רואה מה שיכול להתפרש כ"פתח" להיכרות יותר עמוקה מידידות
, קחי את הזמן שלך עד שתרגישי בנוח תוך כדי זה שאת "מבהירה" לצד השני שהזמן שאת לוקחת שלא יתפרש כדחייה.
2. אפשרות שנייה לתת לזמן לעשות את שלו , יש הרבה בחורות נחמדות יפות ועם אופי מקסים שיצא לי להכיר שמבחינה רומנטית "פרחו" מאוחר מאחרות, זה לא אומר שהן חוו פחות או הפסידו משהוא, זה רק אומר שלקח זמן עד שהן הרגישו שזה הזמן שלהן ,ולקח זמן עד שהגיע הבחור הנכון עבורן.
החיים עוברים דיי מהר, הם עוברים עוד יותר מהר אם מבזבזים את הזמן בציפייה ללא נודע, במקום תחיי את חייך כמו שאת רוצה, ואל דאגה , הרומנטיקה תמצא אותך גם...

וואו

נתנו לך פה כבר עצות מצוינות , ובאמת קטונתי מלתרום משהו נוסף... אבל בכל אופן...באמת שזו כנראה שאלה של זמן... אם המצב כמו שאת מתארת , אני לא רואה באמת סיבה שתהיי כבר באמצע איזה קשר נפלא. אבל כן את צריך להפתח קצת ולרמוז יותר על מה שאת רוצה , למרות שלא מוקדם מידי. תראי , כגבר....אם מישהי כל כך חמודה , באמת שאני אשמח להזמין אותה לדייט או לבקש טלפון , אני לא צריך לשמוע ממנה שהיא מעונינת קודם , מקסימום עוברים הלאה...אבל באיזשהו שלב תצטרכי לתת איזה רמז על רצונך , בכל זאת לא הכי נעים לנסות לנשק בחורה "ידידותית" וסוד קטן , אנחנו הגברים לא חזקים מידי ברמזים , אז פשוט סבלנות , מישו כבר יתקיל אותך בקרוב , רק שימי לב שהוא מודע אליך בהמשך...שלא יהיה בעיות! ונקווה גם שישארו עוד מספיק "חמודות" בשבילי:)

תגובה

אין דבר כזה יותר מדי טובה, צריך להיות חמודה וטובה ואז ירצו בך. צריך לבנות את הקשרים לאט ובהדרגה, ואז יתפתחו היטב. תתחילי מידידויות ולאט תקרבי לחברות. כשתמצאי את המתאים, יצא קשר טוב.

stam 4

New member
קודם כל תודה

וגם- אני חושבת שאני גם לא מאמינה בלהיות חמודות מידי.. אבל פעם אותו ידיד אמר לי- תפסיקי להיות חמודה כזאת כי בנים חושבים שאת כזאת רק עליהם ומרגישים מיוחדים.. לא יודעת למה הוא התכוון, אבל אני חושבת שזה לא שאני חמודה מידי פשוט אני לא מסוגלת להראות שגם אני רוצה בהמשך הקשר... ועוד משהו- כל אותם ידידים עם העצות האלה, עם חלקם היתי בקשר והוא לא הלך... לפני כמה שנים אמרו לי- חמוד זה רע, חמוד אומרים על כלב... לא יודעת... סופ"ש מעולה

stam 4

New member
תעזבו, אולי אני פשוט

מחפשת סיבה למה אני לא מסתדרת בכל הקשור לאהבה.. וגם זה יקרה יום אחד.. ואני דווקא בד"כ מרוצה מזה שאני חמודה, כי אני יכולה לגרום לאדם שלא מכיר אותי להיות מעוניין, יום אחד אני אצליח להקסים מישהו ויהיה טוב.. שבת שלום

תגובה

חמוד כשנאמר בכנות יכול להיות מאד מחמיא. יש הרבה בחורות שאני קורא להן חמודה. אם זה מבטא משהו רגשי מעמיק, אין בזה רע. אם תיטיבי לבחורים מאהבה ותהיי רצינית אתם, ירגישו שאת אוהבת ויעריכו אותך וימשיכו את הקשר אתך. לאט תמצאי את הנכון.

girl547

New member
וואי אני כל כך מזדהה איתך!

אין לך מושג עד כמה... במיוחד בתקופה האחרונה כשאני בצבא ואני נמצאת בחברת די הרבה בנים ממה שהייתי רגילה..ואני נחמדה אל כולם ויש רושם שאולי הם מקבלים את זה כמשהו חריג...ומראים סימני התעניינות רק על סמך זה שאני נחמדה אליהם.. ובדיוק ידיד מהבסיס אמר לי שזה שאני חמודה ונחמדה אליהם זה יכול להתפרש אצלם שאולי אני זורמת איתם....כי בנות אחרות לא נחמדות אליהם אז אין להם עניין בהן. ואני אומרת לעצמי מה הקטע?? להפסיק להיות נחמדה? מה השטויות האלה? להיות ביץ' בכוח רק כדי שלא יקבלו רושם מוטעה? הם אלה שאולי מנפחים כל התנהגות אנושית נחמדה למימדים שלא אמורים להיות... אני אומרת-אם את חמודה זה סבבה! אל תפסיקי להיות...מי שחושב שזה יכול להרוס לך או לרמוז לא נכון שיחשוב...את הרי לא תהפכי פתאום ללא נחמדה רק בגלל זה..... תאמיני לי אני לא מבינה אותם....חח

למעלה