קיבלתי תשובה מערוץ 2

shirel2006

New member
קיבלתי תשובה מערוץ 2

כתבתי להם לפני כחודש מכתב תלונה על השופטים בתכנית. קיבלתי תשובה היום ונחשו מה הם רשמו לי? שאין בידם לעשות דבר,ההפקה של התכנית בחרה את השופטים בגלל העבר שלהם בתחום הריקוד ו......כי הם דמויות בולטות ציבורית וטלויזיונית! אחר כך סיפרו לי על עברו המרשים של גברי לוי בתור כוריאוגרף ומנהל אומנותי של איזה להקה, ועל הקריירה המפוארת של גבי אלדור בתור מבקרת מחול,מרצה,בימאית ,שופטת בתחרויות בלט ומה לא. מאוד מרשים ללא ספק, אבל איפה הקשר לריקודים סלוניים אתם שואלים? יפה,זה גם מה שאני שאלתי. אז הנה התשובה: "האם השופטים מומחים בריקודים סלוניים? לא בטוח. אבל האם כל הריקודים בתכנית הם סלוניים במובן הצר והמוקפד של המילה? גם כן לא בטוח". ואני שואלת -מה?! גם מי שענה לי מסתבר לא מבין כלום כי דווקא כן,זה כל הפואנטה של התכנית-ריקודים סלוניים במלוא מובן המילה. קיצר הוכיחו לי את מה שכבר ידעתי ואני בטוחה שגם אתם-השופטים נבחרו בגלל הפרסום שלהם ולא בגלל מקצוענות. בקשר להערותיו הדפוקות של גברי על הרקדניות נאמר שהם קיבלו תלונות רבות,ובתגובה רשת הביעו את התנצלותם.כלומר הטמבל הזה ימשיך לדבר שטויות ופשוט מישהו אחר יתנצל במקומו. אז מי שקיווה לקצת שינויים חיוביים בעונה הבאה,באמת צר לי לאכזב אתכם......

Witchcrafts

New member
תודה על העדכון. זה היה צפוי.

הריקודים בתוכנית הם באמת לא בדיוק סלוניים. ז"א, ממה שהבנתי - אין הקפדה לגבי החוקים הנוקשים וכד'.

elina12

New member
זה שהם לא מקפידים על החוקים זה לא..

אומר שהריקודים הם לא סלוניים. אני רקדתי הרבה שנים ריקודים סלוניים ואני יכולה להגיד בביטחון מלא שאף אחד מהשופטים האלה לא יכול לשפוט נכון ריקודים סלוניים. ובטח שלא גברי לוי וגבי אלדור. אלי מיזרחי מבין בנושא אבל הוא מלמד ריקודים סטייל אנגליה והוא בחיים לא שפט בשום תחרות בריקודים סלוניים לא בארץ ולא בחו"ל (אני מתכוונת לתחרויות הרישמיות והחוקיות). אם כבר ערוץ 2 העתיק את התוכנית מהבריטים אז הם לא חשבו להעתיק את התוכנית טוב. כי חוץ מזה שהם הביאו שופטים שלא מבינים כלום בתחום הם הביאו גם מעצבת שמלות שלא יודעת לעצב שמלות לריקודים סלונים וזה בא לידי ביטוי בגמר עם השמלה של מאשה, חוץ מזה שהיא נקרעה היא גם לא מתאימה בכלל לטנגו (לא מבחינת החוקים ולא מבחינת הצבע- בטנגו הצבעים צריכים להיות דרמטיים). אני חושבת שצריך להביא אנשים שמבינים בריקודים סלוניים ולא חסר כאלה בארץ. בארץ יש 2 התאחדויות האחת של בוריס אודיקדזה- המורה של אנה ארונוב והשנייה של אילן ויימן- המורה של אורון דאהן. הם באמת מבינים בתחום ולא רק זה הם גם שופטים בתחרויות פתוחות ובינלאומיות בחו"ל. אני אישית חושבת שאם כבר הרבה אנשים התלוננו על כל מה שהולך פה אז ההפקה צריכה להתייחס למה שאומרים כי אם לא פשוט מאוד הרייטינג יהיה נמוך מאוד. לא עשיתם את זה בעונה ה-1 והשנייה אז לפחות את העונה השלישית תגישו ככה שכל מה שאפשר יהיה להגיד זה רק וואו.

shirel2006

New member
אני שמחה שיש פה רקדנית מבינה

אולי תגידי לנו מה דעתך,מי באמת היה צריך לזכות בגמר? אני יודעת שזה כבר עבר ונגמר ואני לא מתכוונת להתחיל ללכלך פה על אף אחד מהזוגות לשעבר,אבל האם הזכיה של גיא היתה מוצדקת לדעתך? האם הציונים הגבוהים שניתנו לרביבו באמת הגיעו לו? האם הצ'ה צ'ה של לימור וחיים ברבע הגמר באמת היה כל כך גרוע והצדיק את הציונים הנמוכים? האם בפוקסטרוט ובטנגו מותר לבצע הרמות? (אני שואלת כי בתכנית שבה בחרו את הרקדנים החדשים, קלוד אמר לזוגות שעשו הרמה בריקודים הקלאסיים שהם עברו על החוקים,לעומת זאת בתכנית כשחיים ואנה עשו זאת בריקודים שלהם אף אחד לא העיר להם ונתנו להם עשיריות). אני יודעת שטחנתי קצת ת'מח אבל זה באמת מעניין,מכיוון שאני יודעת שאסור לסמוך על השופטים אז אשמח לשמוע דיעה של רקדנית מהתחום.

למעלה