קיבלתי תעודה!!!

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

שנורקל, אתה יותר חרשן ממני :) [אבל זה היה ממוצע שלי במחצית הקודמת...:)]

שיט, אתה כל כך

חרשן או שזה בגלל שאתה חמשוש ואז מעלים ציונים סתם ככה או שצביאה היא המורה שלך לפיזיקה ואז זה די מובן (היא פעם נתנה לי לצאת מ2 שיעורים רצופים כי ידעתי את החומר ../images/Emo122.gif) או שאתה חכם שזאת גם אופציה

רוני13

New member
כן צביאה חחחח.....

אבל היא המורה לביולוגיה-ובכל זאת קיבלתי 100 בכל מבחן! חחח אני לא מאמין על עצמי!

אחי, היא בודקת מבחנים עם טוש

אין היא הורגת אותי היא כזאת מצחיקה נתנה לי 85 במתכונת שאני רציני לא למדתי אליה... תגיד איזה כיתה ניצחה בסוף הדרך? (בזמנו כשזה התחיל זה היה פעם ראשונה בשכבה שלי וכיתה ט3 נצחה שזה הכיתה שלי (עכשיו אני יא' 3), בכלל לא חש מעצמי ../images/Emo122.gif)

רוני13

New member
ט'4...

אני גם ט' 3! אבל אנחנו היינו אמורים לנצח...פשוט ט'4 היא הכיתה של הרב עומר(וזה כבר נותן להם נקודות בונוס) אז כל פעם שהם עשו משהו ש"נָגד את החוקים" הרב עומר אישר להם את זה והם קיבלו המון נקודות. היה גם ביום הראשון לבנות את המייצג מכיסאות...אנחנו עשינו את הדבר הזה לז'ילבר(שיהיה בריא!) והם זרקו כיסאות בערימה וזה הכל. (אנחנו קיבלנו-95 הם-90 מה נסגר?!!?) הייתה גם משימה לאסוף כמה שיותר דפי קודש בשביל גניזה ואנחנו אספנו מיליארדים של דפים(היו לנו בערך 5 שקיות זבל מלאות ועוד קרטון מטר וחצי על חצי מטר שהיה בו הר של דפים וכיתות אחרות התבכיינו ש"רימינו" לעומת ט'4 שאספה אולי 3 שקיות זבל וקיבלנו 70 והם קיבלו 90! שמה התעצבנו ו"מרדנו" יצאנו מהבית מדרש כל הכיתה(היה מגניב...) ואז הלכנו לכיתה והבאנו את כל הדפים ושמנו מול הרב יוסי,היה לו הר של דפים מול העיניים...היה כזה כיף! אוקצור אנחנו היינו אמורים לנצח אבל בגלל שהשופטים היו מכורים הכל נדפק. וואו חפרתי...

אני שומע פה תריוצים

אתם עשיתם את הסמל של peas אם כן אז זה היה יפה גם לכם היה שכיבות סמיכה? הכיתה שלי עשתה אלפים ואני לא מגזים

רוני13

New member
שום תירוצים-רק את האמת...

את הסמל הזה נראה לי ט' 1 עשתה...כן! היה ביום האחרון חח...אבל הייתי בכוח לתת באותו זמן../images/Emo122.gif

רוני13

New member
המורה צביאה באמת מצחיקה!

אבל היא יכולה להעיק-בגללה לא נרשמתי למגמת ביולוגיה שנה הבאה חח...לא רציתי להיות איתה עוד!!

נרשמת לפיזיקה?

אם כן אז תהיה בטוח שאתה תעבור לביולוגיה אצלנו פווול עברו לביולוגיה או לארץ מפיזיקה

למעלה