קיבלתי תאריך סוף סוף

amitai1

New member
קיבלתי תאריך סוף סוף

בטלפון. שיבצו אותי לקבוצה של 22 באוגוסט. אמרו לי שיש סה"כ 3 קבוצות מהטכניון, ועוד תאריך אפשרי הוא 22 ביולי. אז מי שבטכניון ולא קיבל עדיין יכול להתקשר לשם ולשאול. מעניין אותי לדעת איזה פקולטות קיבלו איזה תאריך, ועם מי אני הולך לעשות טירונות, אז תפרסמו פה אחר כך. אני מחשמל אגב.

galga

New member
ב14

אבל זה כנראה בגלל שאני מוגבל מבחינה פרופילית. חוץ מזה, סוחר סמים, אמיתי?

לאיזה מספר להתקשר?

איזה מעצבן! 22 ביולי חרא כי זה יוצא לי על 2 מבחנים ויום אחרי מבחן... ו 22 באוגוסט זה חרא כי זה שורף את כל החופש.... איזה בעסה... קיוויתי שזה יהיה בתחילת אוגוסט. אני יודע שיש קבוצה אצלינו שקיבלה ל22 ביולי.. ויש עוד קבוצה גדולה שלא קיבלה אז אולי אנחנו באוגוסט (באווירונאוטיקה אני). נראה....

amitai1

New member
למספר הזה

8692480 תא צפון. אולי חילקו לפי א´ ב´? ובאמת זה נראה כאילו אלה שלא קיבלו עדיין זה בגלל שהם מאוחר יותר. דווקא מתאים לי התאריך הזה. נותן חודש חופש לפני, והמועד א´ האחרון הוא ב16 ביולי.

כושי תירגע....

אל תדאג ... כולה יהיה צחוקים חודש מאוחר יותר what´s the big deal nigga?

Call Your momo nigga!

כן, התקשרתי... אני ב 19... כנראה רוצים יומיים שאני אנקה מטבחים. זה בעסה כי אני טס לארה"ב בחופש... והייתי אמור לטוס מה 14 לספטמבר כזה עם המשפחה ולהשאר שם לבד עד סוף החופש, עכשיו אני פשוט הולך לבד עד סוף החופש. מישהו רוצה לבוא?

ינעל רבעק!

רשמתי הודעה שלמה אבל השטות של תפוז שכל שנייה נתקע להם השרת או משהו מחקה לי אותה... הקיצר קיבלתי ל 19 באוגוסט עד 24 ספטמבר... וזה בעסה קצת כי הייתי אמור לטוס עם המשפחה לארה"ב ב 14 לספטמבר ולהשאר אח"כ לבד ועכשיו אני פשוט יטוס לבד מישהו/ייי רוצה לבוא?

amitai1

New member
אמרו לך 19?

בפעם הראשונה שהתקשרתי אמרו לי 22 באוגוסט עד 24 בספטמבר. בפעם השניה שהתקשרתי אמרו לי 18 באוגוסט עד 24 בספטמבר. עכשיו אתה אומר 19 באוגוסט עד 24 בספטמבר? מישהו שם לא מאופס.

חחח

מצחיק הוא בטח סתם עשה קולות של דף וזה ואז זרק יום בערך מתי שמתחילה טירונות כלשהיא...

למעלה