קיבלתי תאריך חז"ל...

Hadas01

New member
קיבלתי תאריך חז"ל...

התקשרתי היום בבוקר למדור עתודה וקיבלתי תאריך חז"ל - 7 בינואר 2003. זה נראה פתאום כל-כך קרוב....ולמען האמת אני מתחילה לפחד קצת..... למישהו יש משהו מרגיע להגיד לי...בבקשה...

שמש27

New member
ינואר ?

מה למדת ? איפה ? האם את עולה חדשה או עשית בגרות בארץ ? עשית טירונות ? האם עברת ראיונות ? איפה ? אחרי התשובות - מבטיח לך מסר מרגיע...

Hadas01

New member
כן! ינואר!

למדתי כלכלה וחשבונאות באוניברסיטת תל-אביב (3 שנים) + שנת השלמה לקראת בחינות מועצת רואי חשבון. עשיתי את בחינות מועצת רואי חשבון ביולי ועברתי (!!!) את כולם. אני לא עולה חדשה, ולכן עשיתי את הבגרויות בארץ (די מזמן). עברתי ראיונות במרץ או אפריל. הוזמנו (כל העתודאים) למדור עתודה והיה סבב ראיונות בכמה חילות: חיל אויר, מודיעין, חיל הים, אט"ל, מפא"ת, יועכ"ל, מת"ש ונראה לי ששכחתי עוד חיל או שניים. בנוסף זומנתי לעוד כמה ראיונות במודיעין שהיו בעיקר בקריה. וכמעט שכחתי, עשיתי טירונות בקיץ 1999 במחנה 80. איך כל המידע הזה עוזר?

פלטרון

New member
חז"ל בינואר ??

ואני חשבתי לתומי שכל מי שסיימ/ה לימודים ביולי , יגוייס באוגוסט-אוקטובר לבנים , ואוקטובר לבנות . לא ידעתי שיש חז"ל לבנות בינואר . שמש, הכיצד ?

שמש27

New member
יאללה הדס (וקצת לפלטרון)

נתחיל איתך, יא תחמן: מה קפצת ? רק שמעת ינואר עמדו לך כל האנטנות, מה ? שב, שב, אתה מפריע לי לקלוט ירדן... תירגע - רק לחשבונאים (בעלי חשבוניות) נותנים דח"ש מוזר כזה, עד ינואר, כדי לעבור את בחינת הלשכה האחרונה שמתקיימת בדצמבר. לכל יתר בעלי התמותה - יש שני חז"לים בלבד: מרץ ויולי (מרץ זה מרץ-אפריל, ויולי זה אוגוסט-אוקטובר). סגרנו ? סגרנו. עכשיו הדס... היית צריכה לציין מראש שלמדת כלכלה וחשבונאות, אז לא הייתי מתפלא על ינואר... עד כמה שאני יודע, רוב התפקידים הם באמת "במקצוע", בלי פרשנות מיותרת של הצבא, משני טעמים: קודם כל - אין הרבה כלכלנים - ויש הרבה עבודה. אז לא מבזבזים. שנית - אין כל כך מקום לפרשנות: או שזה מספרים או שזה לא... יועכ"ל (איך אף אחד לא שאל מה זה ? אחלה ראשי תיבות: היועץ הכלכלי לרמטכ"ל - זאת הלשכה שמרכזת את הנתונים התקציביים עבור ישיבות המטכ"ל - שוב, עד כמה שסיפרו לי...) זה מקום מצוין, וגם יתר החילות מציעים תפקידים די טובים. אם עברת את הראיונות בסדר, אני לא חושב שיש לך מה לדאוג, להיפך, קחי כוחות לדרף חדשה - ושיהיה רק בהצלחה !

פלטרון

New member
לקחת נושא תמים, הפכת אותו לבּושע ?

רובי דואנייס , הקומדי סטור ( אם אני זוכר נכון ... )
פלטרון

ofirgaon

New member
אתה זוכר נכון

הללללללללללאאאאאאא הנה שאול המשורררררר עשה לי שיר......

למעלה