קיבלתי שלילה...

הגשש 8

New member
קיבלתי שלילה...

שלום לכולם, אני נהג חדש כחצי שנה, אתמול בלילה נסעתי בכביש 2 מצפון לדרום, נהגתי בנתיב השמאלי במהירות של 149 קמ"ש במקום שמותר-כך על על פי דו"ח הקצין-רק 90 קמ"ש, במחלף קיסריה ראיתי רכב מסוג הונדה שהדליק את אורות החירום תוך כדי נסיעה, אני לא הבנתי מה הוא רוצה ועקפתי אותו, במחלף אולגה עוקף אותי מימין הרכב ואז אני רואה שהוא הדליק בתוך הרכב קוז´ק, אני נורא נבהלתי ובתגובה חתכתי ימינה לתוך המחלף שמוביל לאולגה עליתי על שטח ההפרדה המסומן והתחלתי לברוח-לאחר המעשה הבנתי שטעיתי אבל כשעשיתי את זה לא חשבתי מה אני עושה-ברחתי לאולגה כמו ילד קטן הסתובבתי שם איזה חמש דקות כמו נהג שודים ובמשך כל הזמן הזה לא ראיתי את הרכב הסמוי מאחורי וכבר חשבתי לעצמי-בקטנוניות-שהנה הצלחתי לברוח, נכנסתי למין דרך עפר חניתי וכיביתי אורות, פתאום אני רואה מאחור שהמשטרה צצה לה משום מקום, בקיצור, לא אלאה אתכם על מה שהתפתח, קיבלתי קנס 250 ש"ח על חציית שטח מסומן,

eranmc

New member
זה המנורה של המשטרה

לבחור שקיבל שלילה אני שמח שקיבלת שלילה - זה רק ילמד אותך לקח. תאמין לי שאתה תסכים איתי שתראה את סיפור התאונה הקשה הבאה בטלויזיה ותגיד לעצמך "ניצלתי ממקרה דומה". לא משחקים עם החיים!

be_roo

New member
להבא

תחשוב עלזה שאם על אורות כחולים של ניידת אתה לא יודע כיצד להגיב בצורה שקולה, אולי כדאי שלא תסע במהירות שמצריכה תגובות מהירות של נהג מיומן.

Ibiza1800

New member
אההה נו צ'אקלקה!!!! קראו לילד בשמו

ולמה למה לברוח...לא עדיף כבר לעצור ולקבל את הקנס מאשר לברוח ולקבל גם קנס וגם שלילה???

הגשש 8

New member
קודם כל...

אני אגמור את הסיפור, מה שקרה זה שהוא רדף אחרי בתוך אולגה ותפס אותי בסוף, קיבלתי שלילה לחודש, דו"ח 250 על חציית השטח המסומן, הזמנה למשפט על מהירות מופרזת ועל אי ציות לשוטר. עכשיו לתגובות: כולכם צודקים, אני יודע ומבין שטעיתי, אבל לא פעלתי על פי שכל, פעלתי על פי הפחד המטורף של להיתקל בשוטר בפעם הראשונה ולא חשבתי על מה שאני עושה, אין מה לעשות-אני ילמד את זה בדרך הקשה, וטוב שלמדתי את זה לפני שהיה קורה חס וחלילה איזה תאונה. בכל אופן מישהו מכם יכול לפרט לי מה העונש המירבי שאני יכול לקבל? האם כדאי לקחת עו"ד ואם כן, כמה זה אמור לעלות לי? אני נורא נורא מפחד מכל הקטע הזה, (אבל...מצד שני אני מודה שטוב שזה נגמר כך!) להזכירכם, אני נהג חדש עם חצי שנה רשיון! תודה רבה מראש לכל אלה שיחכימו אותי בנושא!

eranmc

New member
עכשיו שאתה מסביר את זה ככה

אני מבין אותך לחלוטין! תגיד שהשוטר הלחיץ אותך

הגשש 8

New member
הלחיץ זה לא מילה

הוא עקף אותי מימין ונצמד אלי ואני בתור נהג חדש בלתי מיומן-כמעט נכנסתי בו, זה היה פשוט נס, אבל לא משנה, זה לא העיקר, העיקר זה שהוא צודק במאה אחוז. אגב, המהירות המותרת בכביש 2 בין מחלף קיסריה למחלף אולגה היא 90?

be_roo

New member
ודאי שלקחת עו"ד

גם אם אתה אשם, לכל אחד מגיע ייצוג הולם בבית המשפט. עורך דין יוכל להציג את הצד שלך בצורה נכונה ולהסביר את עמדתך ואולי לפעול להתחשבות בעונש. העונש המקסימלי לא רלוונטי פה, הוא אינו מיושם, אך צפה לשלילה ל-X חודשים (אי אפשר לדעת כמה) ולקנס לא נמוך. ותבין שפרט לעניין הבריחה מהשוטר, מה שמפריע פה זה שנהג חדש עם נסיון מועט נוסע במהירות שגבוהה ב-60% מהמותר. זה לא שאין תנאים שבהם אולי ניתן לנסוע במהירות הזו, אך אחד מהתנאים האלה הוא נסיון של הנהג שיאפשר לו לקבל החלטות בצורה מהירה יותר ולהגיב בהתאם במקרה חירום. אתה אפילו בקבלת החלטה פשוטה של ציות להוראת שוטר נכשלת, מה היה קורה אם במהירות הזו היית צריך להחליט האם להפנות את ההגה ימינה או שמאלה כדי להתחמק מסכנה?

צורי 8

New member
למה התכוונת?

א) מה זה קנס לא נמוך, 2000 ש"ח אני יכול לקבל? ב. מה כבר עו"ד יוכל לעזור לי בנושא, וכמה יעלה לי עו"ד, ואם זה יהיה שווה? ג) לא נראה לך שאני יצטרך לעשות עוד פעם טסט ותיאוריה ויהיה לי גם נקודות על מהירות מופרזת בכמעט שישים קמ"ש ועל חציית שטח הפרדה מסומן. בקיצור, אני מסובך ואני מקוה שאני לא יצא עם כלא!

be_roo

New member
SORRY, אני לא מודיעין

אף אחד אינו נביא ואינו יכול לנבא מהו הקנס שתקבל. לשאול כמה עולה עו"ד זה לשאול כמה עולה אוטו, תחפש עורכי דין שעוסקים התחום התעבורה ותשאל אותם. יכול להיות שתצטרך לעשות שוב תיאוריה וטסט, אין לי מושג, בשביל זה יש עו"ד.

אני לא יודע אם זה יעזור אבל בכל זאת

אני זוכר ששמעתי שאם אתה מחליט מיוזמתך לעבור קורס לנהיגה מונעת(ככה קוראים לזה?) אז הם מתחשבים בך.....

lior3650

New member
אז ככה:

גובה הקנס מאוד תלוי בשופט! כדאי לך מאוד לקחת עורך דין ...(למרות שבוא נגיד שיעלה לך יותר מהקנס ואף כפול...) כי רק בעזרת עורך דין (טוב לא איזה סתם אחד-וגם מומחה תעבורה) עוד דבר...על דבר כזה אתה תקבל בטוח שלילה ....מה שכן זה גם תלוי בשופט זמן השלילה...ו99% שתצטרך לעשות לפחות תיאוריה מחדש ותקווה שלא טסט ואולי שיעורים מחדש....)לנהג חדש יש תוספו8ת מאוד נוקשות בחוק) שמע לי...מהיום והלאה תיסע אך ורק כמותר...כי אם יהיה לך עוד עבירות בכלל יקרעו אותך! לאיזה תאריך זומנת למשפט?

lior3650

New member
כנס לכתובת פה:!!!! חשוב מאוד שתקרא!

http://www.police.gov.il/tnua/ichidush_rishayon/xx04_abd_ichid.asp

LifeGiver17

New member
חבל שהם מעורפלים שם...

שהם אומרים עבירות מהירות, למה הם מתכוונים? 40 קמ"ש מעל המותר (שזה שלילה) או כל עבירת מהירות? (מה שלא נשמע לי מאוד הגיוני)

צורי 8

New member
אני מאד מודה לך אבל...

אני גולש מסלולרי ולא ממחשב כך שאני לא יכול לראות את זה, אם תוכל לכתוב לי בקיצור מה כתוב שם אני מאד יודה לך. נ.ב. המשפט שלי הוא ב 30 לספטמבר שזה יומיים אחרי ראש השנה בשעה 15:30

צורי 8

New member
ליאור

תעשה טובה ותכתוב לי בקיצור מה כתוב באתר, אני גולש מסלולרי ואני לא יכול להיכנס לאתר הזה של המשטרה!

gilka

New member
אל תשכח

להודיע לנו איזה עונש קיבלת אחרי המשפט...

צורי 8

New member
אתה מאד ציני

אבל אני ישתדל באמת להודיע לכם מה העונש למען ישמעו ויראו....

למעלה