קיבלתי שיחה?

itaf10

New member
קיבלתי שיחה?

האם יש תכנות המודיעות על שיחת טלפון נכנסת בזמן הגלישה ברשת, ומאפשרת גם מענה לשיחה? ישנה המלצה על תוכנה בשם READY4CALL היא חופשית לשימוש וניתן להוריד אותה מ-www.downlinx.com מספר שאלות: האם משהו מכיר את התוכנה וממליץ עליה? כנסו לאתר, אני לא מצאתי מהיכן להוריד. אולי תעזרו לי למצוא היכן???? כמובן אודה לפרטים אודותיה.

itaf10

New member
READY4CALL

התפלאתי שתוכנת REAL PLAYER קשורה לתוכנה הנ"ל. ברגע שלחצתי על הקישור שמסרת , עלו לי חלונות רבים סגרתי את כולם לפני שהבנתי שהם קשורים לתוכנה ריידי 4 קול. לא הרצתי את התוכנה ובכל זאת להפתעתי בסוף גיליתי שהוא ירדה . כיצד אוכל לדעת בודאות שאכן התוכנה READY4CALL אכן קיימת ופועלת? (ברגע שאני מנסה שוב להעלות את הלינק, נרשם לי , האם אני רוצה להסיר את התוכנה? לא ברור לי מה בדיוק המצב... אודה באם תוכל להסביר את המצב ע"מ שאוכל לדעת האם התוכנה פועלת ,וכיצד, והיכן אני יכולה לראות אותה משום שאין לי כל אייקון וסימן על קיומה. בתודה

itaf10

New member
המשך...

החלון שבו מופיעה ההורדה - www.ready4call.com\exe\SetupR4c.exe. distination - SetupR4c exe. מה עושים? איך אוכל להתקין אותה? צעד צעד בבקשה. תודה

noam01234

New member
המממ

אני מאוד לא ממליץ להשתמש בתוכנה הזו בגלל כמות הבעיות שהיא עושה, אם את רוצה תוכלי להזמין שירות ממתינט של בזק (אני לא מכיר את השירות הזה אבל שמעתי שזה טוב). הקשר היחידי שיהיה לך עם Real Player זה שהתקנת Real Download ואז התוכנה ירדה דרכו, תחפשי את הקובץ בספריה My Download Files

noam01234

New member
שכחתי משהו

אם בכל זאת החלטת להתקין את התוכנה, את תראי סמל קטן (ליד השעון) של עיגול עם הסיפרה 4 בתוכו, בכל פעם שתקבלי צלצול תקבלי התראה. הבעיות שצפויות לך הם ניתוקים, התראות שוא, ותקיעות

למעלה