קיבלתי ריטלין

yuni2005

New member
קיבלתי ריטלין

שלום לכולם, הייתי היום אצל נוירולוג עם תוצאות מסמך ה-TOAV (לא קיבלתי ציון), הוא שאל אם אני מעוניין לנסות טיפול, כשאמרתי כן, הוא כתב לי מרשם של ריטלין 10 מ"ג ולקחת פעמיים ביום כל 4 שעות. הוא גם אמר שהריטלין מתחיל להשפיע רק לאחר יומיים של שימוש ולא מיידית, האם זה נכון ? (האמת שניסיתי לפני כמה ימים כדור בודד של 10 מ"ג ואני לא בטוח שהייתה השפעה כלשהיא..) תודה !

אכן לעתים לוקח כמה ימים לגוף ללמוד

לעבוד במערך האנגיות החדש, לאחר הריטלין. גיל

zivadina

New member
ריטלין משפיע תוך כחצי שעה

ולא צריך לחכות יותר מכך. לא תמיד אנשים יודעים איך להעריך את השפעת הריטלין: צריך לראות איך את מתפקדת בביצוע משימה משעממת ופאסיבית כמו קריאה, סידור הארון, הכנת עבודה בכתב וכו'. בדרך כלל צריך לתת מנה בגודל תואם למשקל הגוף ולגיל המטופל: ככל שהמשקל גבוה יותר, צריך מנה גדולה יותר, וככל שהגיל גבוה יותר, צריך מנה קטנה יותר. ולבסוף, הכי קובעת היא תגובת הגוף, כלומר - מבחן התוצאה.

05 מיכל

New member
השפעה והכרת ההשפעה

הרטלין מתחיל לפעול תוך כחצי שעה. אבל לא תמיד אנחנו לומדים מהר לזהות את השפעותיו. יש אנשים שאחרי כמה שבועות מפסיקים, כי הם לא בטוחים שזה משפיע, ואז פתאום הם נתקלים בקשיים שהם שכחו שהיו קיימים עד לפני כמה שבועות... יחד עם זה, ייתכן בהחלט שהמינון הזה נמוך לך. כדאי להמתין קצת כדי להכיר את ההשפעה, ואז לחזור ולהתייעץ עם הרופא.

למעלה