קיבלתי קנס...

שרוך

New member
קיבלתי קנס...

בס"ד שלום לכולם... אתמול אחרי נהיגה של שנה ו8 חודשים בלי כלום בלי עצירה בלי הזהרה בלי כלום עצר אותי שוטר תאמת עשיתי טעות של טירון ממש מפגרת... הטעות עלתה לי בחצי משכורת שלי 500 ש"ח ו6 נק'... עכשו יש לי שאלה שבעז"ה אני אמור לחדש את הרישיון שלי עוד 5 חודשים מה זה אומר הנק' שקיבלתי אתמול? האם יהיה לי עוד שנתיים של נהג חדש? והאם משהו מכם ניסע לבטל דוח או ללכת לשופט זה עזר? שרוך

buda11

New member
הנקדות זה..

נגיד הנקודות מצטברים לך בתור נקודות לרעתך. אם אתה מגיע למספר נקודות בתוך תקופה מסימת ניתן לשלול לך את הרשיון או להזמין אותך לשיפוט וכ'ד. <על מה בדיוק קבילתי את הקנס?>

Superdror

New member
דו"ח על מה קיבלת ?

לבטל את הדו"ח, סביר להניח שלא תצליח. להישפט ? חבל על הזמן שלך. כשנדע איזו עבירה נדע לייעץ לך יותר טוב, כמו שאני רואה את המצב, אף אחד לא יפעיל נגדך סנקציות בגלל עבירה של 6 נקודות, מנסיון. גם אם כן, יש דרך לעקוף את זה במצבך הנוכחי.

buda11

New member
צודק..

אבל 500 שקל זה הרבה בשביל דוח ואם קיבלת אותו כנראה שעשית טועות רצינית.

שרוך

New member
אז ככה

בס"ד אז ככה שלום לכולם מקווה שלא תצחקו עלי הקנס הוא על "נסיעה שלא לפי הוראות התמרור או בניגוד לחץ המסומן על הכביש" פניתי שמאלה מהנתיד האמצעי אחרי שהייתי בנתיב השמאלי ועברתי לנתיב האמצעי ואז החלטתי לפנות והשוטר היה מאחורי פשוט חיכה לטעות שלי... אז מה דעתך מה יהיה בסוף הנהג חדש? שרוך...

בלי קשר לנקודות

נהג חדש לעוד שנתיים תלויה בעבירה. אם זו עבירת מהירות או משהו בסגנון, רוב הסיכויים שאתה נהג חדש לעוד שנתיים + צריך לעשות עוד תיאוריה כדי לחדש את הרישיון.

אגב

אני קיבלתי קנס על מהירות כשהייתי נהגת חדשה, בלי נקודות, ונשארתי נהגת חדשה לעוד שנתיים + הייתי צריכה לעשות עוד תיאוריה. ככה שזה לא קשור בכלל נקודות.

למעלה