קיבלתי צו ראשון...

LiOr CaRtEr

New member
קיבלתי צו ראשון...

איך אני מעדכנת אתכן בכל תהליכי הגיל שלי... חחח איכסה אבל צבא... איזה גועל נפש של דבר. נו, טוב.. בשביל זה המציאו את גל"צ...

sivanick

New member
מזל טוב!

ולמה איכסה צבא? זה אחלה של דבר לא רק שזה חשוב בשביל המדינה שלנו זה גם בשבילך כאילו זה מאוד מבגר מבחינה נפשית רוב האנשים במיוחד בנים חח שחזרו אחרי צבא התבגרו מאוד וזה שינה אותם לטובה לפי דעתי זו חוויה חשובה וחבל להחמיץ אותה אבל כל אחד שיעשה מה שבא לו

razurgansoni

New member
באיזה יחידה את ??

לי יש עוד הרבה זמן עד הצבא אבל אני רוצה להיות במודיעין...

LiOr CaRtEr

New member
עזבי לא ניכנס לעניינים האלה

בואי רק נגיד שלכל אחד יש דיעה משלו... ואת הדיעה שלי אי אפשר לשנות, וטוב שכך. בכל מקרה, אני רוצה להיות בגלי צה"ל. הצבא יעבוד לאינטרסים שלי ולא להיפך. אני לא אכין קפה לאף אחד ולא אתייק מסמכים. אם זה לא יעבוד בדרך שלי זה לא יעבוד. ותודה=)

sivanick

New member
אוקיי זה בדיוק מה שאמרתי...

וגם אני קיבלתי צו עכשיו

sivanick

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

NarihS

New member
סיוני קיבלת צו????????

ווואי אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!! יא.. איזה מסכנה!!! אני למזלי עוד לא קיבלתי את שלי.. חח גם אני כמו ליאורי לא רוצה להתגייס.. איכסה צבא.. אני בטח העשה שירות לאומי או יותר טוב.. לא התגייס בכלל.. חח אין סיכוי שזה יקרה אבל מותר לחלום.. :) וואי מתי קיבלת? ומתי התאריך שלך? וליאורי, מזל טוב.. :) וגם על השיעור נהיגה

C honey

New member
למה את מתכוונת "אימאל'ה"??

על מה??.. וד"א.., מה שכתוב בהודעה שלך, זו חתימה??- (אז היא די נכונה...
)

C honey

New member
וואי.., מזל טוב!!! ../images/Emo45.gif

חח..., איזה גדולות אתן!!!.. איך אתן כבר מדברות על צבא כשאני... (תקועה עם עבודת שורשים.., אבל עזבו...)

sivanick

New member
חחח אני זוכרת שאני עשיתי עבודת

שורשים =) ובקשר לצבא-אני עשיתי קורס מד"צים אז חשבתי ללכת בכיוון הזה יש כל מיני תפקידים שנראים לי גם אני לומדת פסיכולוגיה וזה מאוד מתקשר ובכלל זה נשמע לי מעניין וזה מתאים לי שירני יודעת כמה אני אוהבת פסיכולוגיה חיחי וכל דבר אני מנתחת בצורה פסיכולוגית
שירני שלי התגעגעתי אלייך!

LiOr CaRtEr

New member
חחחח גם אני זוכרת את העבודת שורשים!

זה כייף! ובקשר לצבא, אם את כבר מתגייסת, תעשי הכל מצידי רק שלא תהיי פקידה. אם את תהיי פקידה אני אבוא לשם ואשחוט את מי שעשה לך את זה, תאמיני לי שלא חסרות להם נשים שיעשו את זה. תעשי משהו חשוב=)

sivanick

New member
חח אני האחרונה שתהיה פקידה!

יש תפקיד כזה שכאילו את עוזרת לחיילים בודדים מעניקה להם הטבות מדברת איתם את מקבלת משרד משלך אולי זה נשמע כמו פקידה אבל אני לא אעשה קפה ואענה לטלפונים אני אעשה משו מועיל שיעזור לאחרים אני רק מקווה שיקבלו אותי לזה, או שאני אהיה מ"קית חח צריך להיות קשוחה אבל אני אסתדר עם זה... כמו שניקול ריצ'י צעקה לפרות בחיים הפשוטים תזיזו את התחת השמן שלכן גם אני אעשה את זה לחיילות חח סתם סתם =)

LiOr CaRtEr

New member
חחחחח=)

אני רוצה לשדר בגל"צ. זה הכל. אין אופציה אחרת! אלא אם כן זה בגל"צ. הטופ שלי זה להיות שדרנית, קריינית (לא חדשות..) או להיות מפיקה מוזיקלית. חס וחלילה לא דוברת צה"ל. אבל נראה, אולי עוד כמה תפקידים ימצאו חן בעיני=) יהיה טוב, יהיה טוב, כן=)

C honey

New member
חח.., ../images/Emo51.gif לכן...

זה באמת נחמד ויצירתי לעשות את העבודת שורשים אבל אני במצב ג-ר-ו-ע!!! כאילו, עם ההארכה יש לי עוד שבוע!!.. כי בעיקרון מחר צריך להגיש את העבודה אבל אין מצב שאני אספיק עד מחר... (לא שיש מצב שאני אספיק עד עוד שבוע אבל זה כבר יותר נורמלי...) וממש בהצלחה לכן בצבא!!!.., זה חלק חשוב בחיים..
והתפקיד שהכי נראה לי בצבא זה שדרנית בגל"צ!!, כי גם אני רוצה להיות שדרנית.. אבל אלו לא תפקידים בסיסיים וחשובים.., יש פקידים יותר חשובים כמו כל מיני קרביים-רגילים כאלה... (אני לא מבינה בצבא בכלל..,חח
)

LiOr CaRtEr

New member
למקרה שעוד לא הבנת...

חשוב בשבילי זה לא מה שחשוב למדינה... חשוב בשבילי זה מה שחשוב בשבילי נקודה. אני כבר בגיל שאני חושבת בשביל עצמי ולא לפי שטיפות המוח של כל גוף במדינה הזאת... עזבי, זה סתם מעפן להיכנס לזה עכשיו. בקיצור תודה! ובקשר לעבודת שורשים שלך, למה זה כזה בעייתי? אם יש לך אחים גדולים קחי קצת חומר מהעבודה שלהם, שבטח עדיין בבית. את רק צריכה לרשום על המשפחה המצומצמת בהרחבה, על המורחבת בצמצום, ועוד כל מיני פרטים שאני ממש לא זוכרת.. אפילו אם לא התחלת זאת לא כזאת בעיה.. אבל אני כן מקווה בשבילך שהתחלת=)

למעלה