קיבלתי פרחים היום

s h o o s h a

New member
קיבלתי פרחים היום

מצמרר!!! קיבלתי פרחים היום פאולט קלי קיבלתי פרחים היום. זה לא היה יום הולדתי או יום מיוחד אחר. אתמול בלילה היה הויכוח הראשון שלנו והוא אמר לי דברים אכזריים שמאוד פגעו. אני יודעת שהוא מצטער ולא התכוון לומר את הדברים שאמר כי הוא שלח לי פרחים היום. קיבלתי פרחים היום. זה לא היה יום נישואינו או יום מיוחד אחר. אתמול בלילה הוא דחף אותי לקיר וניסה לחנוק אותי זה היה ממש סיוט, אבל כשהתעוררתי בבוקר הרגשתי שהכול עבר. קיבלתי פרחים היום. זה לא היה יום האהבה או יום מיוחד אחר. אתמול בלילה הוא היכה אותי ואיים לרצוח אותי. מייק-אפ ושרוולים ארוכים לא הסתירו הפעם. את החתכים והחבלות. לא יכולתי ללכת לעבודה היום כי לא רציתי שאף אחד ידע – אבל אני יודעת שהוא מצטער כי הוא שלח לי פרחים היום. קיבלתי פרחים היום. זה לא היה יום האם או יום מיוחד אחר. אתמול בלילה הוא היכה אותי שוב, וזה היה הרבה יותר גרוע מכול הפעמים האחרות. אם אני אעזוב אותו. מה אעשה? איך אדאג לילדים? איך אסתדר כלכלית? אני פוחדת ממנו. אבל אני יותר מדי תלויה בו מכדי לעזוב אותו! אבל הוא כנראה מצטער. כי הוא שלח לי פרחים היום. קיבלתי פרחים היום? היום היה יום מיוחד. זה היה יום הלוויה שלי. אתמול בלילה הוא לבסוף רצח אותי. לו רק היה לי האומץ והכוח לעזוב אותו יכולתי לפנות למישהו, או ללכת למקלט, אך לא פניתי לעזרה אז קיבלתי פרחים היום – בפעם האחרונה.

keshetbanan

New member
שבת שלום

יוווו, קשה לי לומר מה עשה לי הסיפור הזה.. אני רק אומר דבר אחד... כמה טוב שהיה לי את הכוח לא לקבל את הפרחים בפעם הראשונה. כמה טוב שהיה לי את הכוח ללכת לפני הפרחים של הפעם השניה. כמה צפויים הפרחים ... וכמה טוב שאני במקום שאני היום עם כל הקושי וכל הלבד של השבת. אני כל כך מקווה שכל מי שנמצא במקום הזה ידע לעשות את הכי נכון בשביל עצמו... כי כלכלית... מסתדרים בסוף... וילדים, אם להורה טוב לילדים בסופו של דבר גם טוב. ולגדול בחוסר ביטחון ופרחים "לא נכונים" יותר גרוע מכל דבר. וברגע שמרגישים את הפחד, את חשש, צריך לעשות משהו. מחזיקה אצבעות חזק חזק למי שנמצא/נמצאת במקום שהוא רע. והלוואי שהפרחים יגיעו בגלל השבת, או בגלל יומהולדת או יום האהבה... שושה, הדפסתי ותליתי.. בכל פעם שיהיה לי עצוב אקרא מחדש ואזכר למה בעצם הלכתי. שבת נפלאה

Naturalchoice

New member
מה לעשות?

באותו עניין. אני מכירה בחורה צעירה עם שתי בנות קטנות שעוברת בדיוק מסכת כזו של התעללות. אני לא חברה טובה שלה אבל ממרומי גילי ונסיוני הבנתי, לאחר שספרתי את מספר הפעמים שנפלה, החליקה, נחבלה מהחלון, שמשהו לא תקין בממלכת הזוג הצעיר והנחמד. היא לא מוכנה בשום אופן לעשות משהו. היא מפחדת להפסיד את הילדים, מה שנשמע לי לא הגיוני בעליל. לפרנס את עצמה היא מסוגלת וזו לא בעיה. אני יודעת פרטים מחברה אחרת שבפניה הודתה. אני מתכננת להיפגש איתה באמתלא כלשהי ולהוציא את זה ממנה. יש לכם איזו עצה שתעזור לי לעזור לה? תודה.

keshetbanan

New member
אולי...

אולי פשוט תראי לה את סיפור זר הפרחים??? הוא מאד טריגרי ... ואם היא תרגיש מספיק נוח היא תספר לך. אולי כדאי שתוסיפי למטה כתובת או טלפון לאן היא יכולה להתקשר... או ללכת.... העיקר גלי המון אמפטיה ולא ללחוץ... תני לה לדעת שאת שם בשבילה בכל דבר שהיא תחליט ... הלחץ לפעמים ממש משתק. מחזיקה לך אצבעות ובעיקר מחזיקה לה אצבעות. בהצלחה.

Naturalchoice

New member
מה לעשות?

תודה על התשובה. הבחורה יודעת את האמת. היא לא צריכה את השיר הזה כדי לדעת את סופו. היא כבר קיבלה את כל הטלפונים בעולם מהחברה השניה. היא פשוט לא מוכנה לעשות כלום. לדעתי בעלה ניסה אפילו טיפול שבסופו הפליא בה את מכותיו עוד יותר. בודאי שאין בכוונתי ללחוץ עליה אבל אולי צריך לדבר עם מישהו (עו"ס או משהו) שיחקרו. הרי עם כל נפילה של ילד בודקים בבית חולים ממה זה קרה ואם זה לא מקרה של הכאת ילדים אז למה פה מעלימים עין? זה נראה לי מוזר מאוד.....

s h o o s h a

New member
מה לעשות?

עד כמה שזה נורא, אבל אם היא לא רוצה לעזור לעצמה איש לא יוכל לעשות זאת במקומה. גם אם תדוּוח לרשויות המטפלות, היא הרי תכחיש כל קשר. היא חייבת להודות שהיא אשה מוכה אשר זקוקה לטיפול והגנה. ועד אשר לא תודה בכך, חייה בסכנה ואיש אינו יכול להושיעה. הדבר היחידי שניתן לעשות הוא להיות שם עבורה. בכל פעם ש'תחליק במדרגות', תקבל 'מכה מדלת', 'לא תשים לב לקיר שבא מולה' ולחזק אותה. רק היא יכולה להציל את עצמה. אנחנו, הסביבה, יכולים לעזור, אבל לא לפעול במקום.

מסכימה עם קשתבענן

תדפיסי זאת עם מספר פון לאן עליה לפנות תמצאי דרך להעביר בלי שתדע שזו את אולי זה יעזור קצת, שתבין באיזה מקום היא נמצאת ותגיב... את יכולה להוסיף הדפסה של התגובות האחרות, נשים שהתנסו בכך והגיבו

seeyou

New member
../images/Emo6.gif לא סתם אומרים.....

With tender words you have less luck with a woman than with jewels.-

למעלה