קיבלתי עכשיו

סמדר בנ

New member
קיבלתי עכשיו

את הקישור הזה לראיון טלויזיוני עם דר' וואפה סולטן - פסיכולוגית לבנונית, אשה אמיצה ללא ספק. מסיעה את דעותיה המוצקות באסרטיביות בלתי רגילה. בעיני ממש מדהים. לאור העובדה שמראוין נוסף אמר שהיא מחללת את שם האיסלם והנביא אני מאחלת לה חיים ארוכים....

סמדר בנ

New member
מקפיצה ../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif

כי לדעתי מגיע לאשה המדהימה הזו שישמעו את דבריה.

לאישה הזאת יש ביצים מעופרת

כל הכבוד לה על דבריה ואני מקווה שאכן יהיו לה חיים ארוכים לאחר הדברים האלה. הלוואי היו לנו פוליטיקאים שיודעים לדבר כמוה ולהסביר את הדברים בדרכה. אולי מישהו ילמד...

מאקי

New member
למה?

למה אני רק רואה... אדום.. שומעת כן אבל לא רואה... הבנתי חלק... מהדברים אבל לא ראיתי... למה?? מה לעשות? תודה מראש

מאקי, המקום שאת גרה בו

היה פעם (אני לא יודעת איך זה היום) מעוז האדמומיות של המדינה יכול להיות שנשארו שרידים שמפריעים לך לראות צבע אחר..... היו מלאן מטוסים היום גם אנחנו בדיוק במסלול שלהם ל...... שם בדיוק.

מאקי

New member
פנה.. שניןנת רצינות...

למה לא נפתח לי הקישור עם תמונה רק מסך וקול??? ומטוסים זה טוב... אני מכינה כריך טוב.. את באה? את חושבת שנותנים לחיילים ענבים??? כמעט שלחתי היום אפרסקים כאלה יפים.. אבל התאפקתי... אני רצינית.. לא שלחתי... חחחחחחחחחחח

אפרופו ענבים

קצת סבלנות אבל שווה. לקנות מזרק עם מחט בבית מרקחת. לקחת וודקה טובה להזריק לענבים בלי גרעינים להקפיא ולאכול ממממממ תנסי לפתוח את הקישור שאמאאא נתנה. שם הצלחתי.

מאקי

New member
פנה.. תודה מתוקתי.. אבל

הקישור של אמא הוא לשיר של תום או שלא הבהנתי למה התכוונת...... מהשבטח יכול להיות.... אפרופו תום.. השכנה שלהם היא הכתבת של גלובס טלי .. וכשוחחנו שבוע שעבר זה היה בבקר של ההלויה שלו... וכל השיחה היתה הזויה לחלוטין... היא ספרה על הסיטואציה... מילים מעטות.. וכה כה כה כואבות.... אלוהים.

מאקי

New member
ראיתי ראינו.. וואלה חסידת אומות

פה.. הציעו לה מקלט מדיני?????? אישה כלבבי.. בנחישות..

ע ו מ ר 4

New member
שיהיה לילה טוב.

כאן הילד סוגר 28 יום. יציאה קצרה ללוויה לפני שבועיים..וחזרה מהירה אל החברה אי שם. את הילד הגדול חיפשה בשישי קצינת הקישור להזמין אותו למילואים......הילד עובד בחול ...רוצה לחזור. מאקי? את קוראת טוב? הוא רוצה לחזור. את י בן כיתה שלו ראיתי אתמול על המרקע ...גויס השבוע..הוא בתותחנים.גדלו יחדיו מאז הגיל הרך והנה הוא כעת לוחם שם בארץ זרה. אז אתם מבינים שהוא רוצה לחזור? גם א בן כיתה שלו ששרת בסיירת גולני גוייס..... אז ... וגם א גוייס הבוקר...הוא צנחן. והוא שם רחוק. ומכורח תפקידו לא יכול לחזור... ואתה שם למעלה שמור לנו עליהם..........עשה שיגמר!!!

מאקי

New member
יהיה טוב עומר.. אמרה כשלון חינוכי

אחד לשני... ותיכף תראי כולנו בזה תגידי לא' שאין לו מה לחזור השבוע נגמרת המלחמה.... ומצטרפת לבקשה שלך...

למעלה