קיבלתי מקצבים לימהה

קיבלתי מקצבים לימהה

מי שמעוניין.נא לשלוח לי מסר

ובעברית? ../images/Emo13.gif

שךלד יכ שדףךכי שדג כשדךגחכ שךדלחגכי ךשלדחיגכך שד שףדל שכי גם אני יכול איש יקר. תגיד לי, איך המטומטמים האלה שמארגנים את פסטיבל צפת לא מעלים אתר נורמלי וסביר עם כל המידע, איך? תראה מה שהווינאים ימ"ש עשו, ואנחנו כמו ילדים מפגרים לא יודעים לעשות עשירית ממה שהם עשו.

../images/Emo6.gif

המקצבים לא שייכים למי שאין לו מקלדת
לגבי הכליזמרים.שורר שם בלבול גדול השנה.אתה מצפה מהצייונים להיות כמו הווינאים ימ"ש
הכול כאן במדינה חלטורה...למה לא יכול לקום אתר נורמלי לכלייזמרים כשם שיש מאות אתרים מושקעים בחו"ל? אני אגלה לך בסוד את התשובה....שששש...שאפ'חד לא ישמע. בהרבה דברים אנחנו מזכירים את הנחותות שבמדינות העולם השלישי.באוקריינה למשל כמו בישראל רוב הזמרים שרים מוזיקת רוק,קאנטרי ושאר ירקות שהמקור שלהם הוא מארצות הברית ועוד. למה
בגלל שיש להם תסביך נחיתות מהם.גם לנו יש.תמיד ננסה לחכות את התרבות של הדוד סם ודומיו.התרבות שלנו היא "ישנה". לא "מתקדמת" לא IN .היא שייכת לדורות חשוכים.מוזיקת הכליזמרים שהיא למעשה תרבות יהודית כמעט נטו,יהיה לה קשה לתפוס מקום של כבוד בתרבות הישראלית כנ"ל שפת היידיש ושאר הדברים שמאפיינים יהדות. פסטיבל הכליזמרים ישאר רדוד כמו בשנה שעברה. אם לא עם שולה חן ושאר מאפיינים שאמורים לייצג את הפסטיבל אז עם מוטיבים אחרים שממש לא קשורים לעניין.מיותר לציין שצי של מזכירות הפקה חצי ערומות.עוזרות ומנהלות תתרוצצנה בפסטיבל בהבעה דחופה על פניהן עם מכשירי קשר.בתכל'ס הרמה תשאר כשהייתה. ככה אנחנו נראים.ככה גם נראה בעתיד אם לא נשנה מראש את התפיסה

שימי תבורי? שמעת על זה?

ברשימה רשמית של מארגני הפסטיבל נכתב ששני המנהלים האמנותיים הם חנן בר סלע ושימי תבורי
לחנן בר סלע אני נותן את הקרדיט, אבל ל"לילה בלי כוכב וקר ובחדר", השימי התבורי הזה, מה יש לו למוסיקת הכליזמר? הוא בכלל אוהב את המוסיקה הזאת?

רק מחזק

את מה שכתבתי. יש לי מחשבות להקים בית כליזמרים בצפת.הוא יהיה פעיל במשך השנה.אני מעדיף לא לשתף גורמים כמו העיריה ושות'.בנתיים זה רק בגדר רעיון.אם זה יצא לפועל,ניידע אתכם כמובן

אוהו איש....../images/Emo140.gif

נכנס יין יצאה דעתו האמיתית על יחס המדינה לכלייזמרים מלים נחרצות שאני לא זוכר שהבעת כמותן
אתה כ"כ צודק. זו תרבות הולכת ונעלמת . לדעתי מה שצריך לעשות זה להקים מופע ענק בהיכל התרבות (לא פחות) של כלייזמרים אמיתיים. וחוצמזה ללחוץ על עורכי הרדיו לקיים לפחות רצועת שידור שבועית של מוסיקת כליזמר. אני מוכן לסייע לכל מי שיש בידיו להרים דברים כאלה.

vinimax

New member
##@@ תפוחי-זמר ##@@

אנחנו נהיה מוכנים לעזור בכל דרך אפשרית על מנת להקים את "בית-הכלייזמרים" בצפת .

בית הכליזמרים

זו יוזמה פרטית שלי.הוא לא יהיה קשור לעיריה או לשום גורם ממלכתי אחר.
על הרצון הטוב

ora11

New member
|כןתפוחי זמר איזה יופי של ניגוונים

אוהבת את הניגונים תודה ולך איש יקר בהצלחה לפתיחת בית הכלייזמרים ואני כמובן אבוא להנות. אני גם מוכנה לעזור במה שאוכל. ערב טוב וד"ש לאריאלה. השנה אני לא בטוחה שאגיע לפסטיבל יערה בתי צריכה ללדת בעזרת השם באוגוסט ערב טוב.

vinimax

New member
##@@ תפוחי-זמר @@##

לאיש הרוח , אתה יכול בבקשה להסביר על בית הכלייזמרים ? לתת פרטים ? תודה . ==-- תפוחי-זמר --==

זה עדיין בשלבי רעיון

יש לי שטח פרטי שאני הולך להתאים אותו למעין מקום ששם יהיו הופעות,תמונות,קלטות,מסמכים ושאר ירקות שקשורים למוזיקת הכליזמרים.כשזה יהיה בשלבי ביצוע,ניידע אתכם

ora11

New member
תודה איש ../images/Emo24.gif

ואני מרגישה כשאתה מברך זה מכל הלב רק בשורות טובות אמן

למעלה