קיבלתי מעטפה ריקה

mobzy

New member
קיבלתי מעטפה ריקה

חבר שלי בארה"ב לבקשתי קנה עבורי אוזניות, שם אותן במעטפה מרופדת ושלח אותה בדואר רגיל (לא EMS וללא tracking number). כשקיבלתי את המשלוח (בתיבת דואר שלי) ראיתי על המעטפה חתך ברור, ומעליו מדבקה מלבנית לבנה. לפי מישוש הבנתי שהמעטפה ריקה. האוזניות עלו 20$, למרות שבהצהרת מכס השולח הצהיר 10$. מה אפשר לעשות במצב הזה? את המעטפה בכוונה לא פתחתי כדי שתהיה לי הוכחה. צורת החיתוך והמדבקה מעלות חשד שזה מישהו בדואר פתח בצורה מסודרת, אך לא רשום לכך שום הסבר לא מהדואר ולא מהמכס. היה למישהו נסיון כזה בעבר?

noam weissman

New member
אני מקווה שלא אשמע ציני.. סורי..

אתה יכול ללכת לדואר אבל קשה לי להאמין שמישהו יעשה עם זה משהו. היחידים שמותר להם לפתוח אם בכלל אלו המוכסים וברוב המקרים כדי למנוע תביעה נגדם יעשו זאת רק כשהמקבל נוכח. שלא יגידו נגנב וכו... לגבי משלוחים. בפעם הבאה ששולחים משהו כזה וכתוב במפורש אוזניות או משהו שקורץ לעין הגנב לא לשים במעטפה מרופדת אלה בקופסא קשיחה גדולה משמעותית עטופה כהלכה .. ככה לגנב ההמוצע אין מוטיבציה לפתוח.. מיותר לומר שלשלוח רשום !. ליבי איתך.. לפני כמה זמן שלחתי סימניה מיוחדת לקונה במעטפה מרופדת קטנה והמעטפה מעולם לא הגיע (לארה"ב). אני משוכנע שאם הייתי שולח במעטפה גדולה ואו מרפד הרבה יותר הסיכויים שזה היה הולך לאיבוד היו קטנים בהרבה. נסה להתלונן אם תוכל ... בהצלחה

גם לי קרה אותו הדבר../images/Emo70.gif

עם תכשיט מסין.. פניתי לדואר ונאמר לי שאין יותר מידיי מה לעשות . התעקשתי וכתבתי מכתב מסודר שנשלח בדואר רשום (חחח) לדואר ואני עדיין מכחה לתשובה. ממה שהבנתי, במקרים כאלה מבררים מול הדוור/ת ואם הביע חוזרת מפטרים את הגורם הבעייתי. החזרים וכו' עושים רק במקרה של דואר רשום מה שכן, לא יקרה כלום אם תתלונן ...אולי אתה לא היחיד ותפסיק מכת גניבות. תעדכן מה קורה עם זה

למעלה