קיבלתי חתימה! ^_____^
קיבלתי חתימה קיבלתי חתימה קיבלתי חתימה! *רוקדת* היהי ^^ חיכיתי היום מ-14:00 לקבל חתימה מאורסון סקוט קארד (המשחק של אנדר, קול למתים וכו') עד 15:30 ככה, רק כדי לגלות שהתור נסגר ושעלי לחזור ב-19:00. אז פשוט חיכיתי בסינמטק עד השעה המתאימה, וקיפצתי לי לקדמת התור יחסית במהירות. מר קארד היה מאוד נחמד ^__^ בהתחלה החתמתי לו ספר בשביל ענבל, מנהלתינו האהובה שכרגע נמצאת בגרמניה, ואח"כ החתמתי את האנדר שלי. הוא לא ידע איך להגות את השם שלי ואמר שכל הזמן יורדים עליו כי הוא לא הוגה "לירון" נכון. הסברתי לו בערך איך זה אמור להשמע ויצאה לו מין ר'יש ח'תית שכזו
רציתי שהוא יכתוב משהו בסגנון של "yaoi is good", והוא לא הבין מה זה yaoi (למי שלא יודע- סלאש בן\בן. בערך. יש כאן קטינים אז אני לא אפרט ^_~), אז אמרתי לו שזה סוג של קומיקס שאני אוהבת (
). התפתיתי להראות לו, אבל לא רציתי להפחיד את האיש המסכן. בסוף הוא כתב לי To Liron, a true believer in yaoi! וזה היה מאוד משעשע ^_^ אחרי זה הוא שוב ניסה להגות את השם שלי וזה היה מאוד חמוד. בסוף לחצנו ידיים ונאלצתי להתחפף, כי התור היה בהמתי לחלוטין. יש לי חתימה! *מקפצת ברחבי הבית בחדווה* עוד הישג לרשימת ה"צריכה לעשות עד גיל 30" שלי- לגרום לסופר מפורסם לכתוב הערה חיובית על יאוי. הוריי!
וואו, אני לא מאמינה שפגשתי את אורסון סקוט קארד *_* *על סף התעלפות* בוקר טוב, אגב 3:
קיבלתי חתימה קיבלתי חתימה קיבלתי חתימה! *רוקדת* היהי ^^ חיכיתי היום מ-14:00 לקבל חתימה מאורסון סקוט קארד (המשחק של אנדר, קול למתים וכו') עד 15:30 ככה, רק כדי לגלות שהתור נסגר ושעלי לחזור ב-19:00. אז פשוט חיכיתי בסינמטק עד השעה המתאימה, וקיפצתי לי לקדמת התור יחסית במהירות. מר קארד היה מאוד נחמד ^__^ בהתחלה החתמתי לו ספר בשביל ענבל, מנהלתינו האהובה שכרגע נמצאת בגרמניה, ואח"כ החתמתי את האנדר שלי. הוא לא ידע איך להגות את השם שלי ואמר שכל הזמן יורדים עליו כי הוא לא הוגה "לירון" נכון. הסברתי לו בערך איך זה אמור להשמע ויצאה לו מין ר'יש ח'תית שכזו