קיבלתי חתימה! ^_____^

Gizmo14

New member
קיבלתי חתימה! ^_____^

קיבלתי חתימה קיבלתי חתימה קיבלתי חתימה! *רוקדת* היהי ^^ חיכיתי היום מ-14:00 לקבל חתימה מאורסון סקוט קארד (המשחק של אנדר, קול למתים וכו') עד 15:30 ככה, רק כדי לגלות שהתור נסגר ושעלי לחזור ב-19:00. אז פשוט חיכיתי בסינמטק עד השעה המתאימה, וקיפצתי לי לקדמת התור יחסית במהירות. מר קארד היה מאוד נחמד ^__^ בהתחלה החתמתי לו ספר בשביל ענבל, מנהלתינו האהובה שכרגע נמצאת בגרמניה, ואח"כ החתמתי את האנדר שלי. הוא לא ידע איך להגות את השם שלי ואמר שכל הזמן יורדים עליו כי הוא לא הוגה "לירון" נכון. הסברתי לו בערך איך זה אמור להשמע ויצאה לו מין ר'יש ח'תית שכזו
רציתי שהוא יכתוב משהו בסגנון של "yaoi is good", והוא לא הבין מה זה yaoi (למי שלא יודע- סלאש בן\בן. בערך. יש כאן קטינים אז אני לא אפרט ^_~), אז אמרתי לו שזה סוג של קומיקס שאני אוהבת (
). התפתיתי להראות לו, אבל לא רציתי להפחיד את האיש המסכן. בסוף הוא כתב לי To Liron, a true believer in yaoi! וזה היה מאוד משעשע ^_^ אחרי זה הוא שוב ניסה להגות את השם שלי וזה היה מאוד חמוד. בסוף לחצנו ידיים ונאלצתי להתחפף, כי התור היה בהמתי לחלוטין. יש לי חתימה! *מקפצת ברחבי הבית בחדווה* עוד הישג לרשימת ה"צריכה לעשות עד גיל 30" שלי- לגרום לסופר מפורסם לכתוב הערה חיובית על יאוי. הוריי!
וואו, אני לא מאמינה שפגשתי את אורסון סקוט קארד *_* *על סף התעלפות* בוקר טוב, אגב 3:

S.Riddle

New member
בעעעעעעעעעעעעע../images/Emo70.gif

זה נשאר על הכינוי של קסם XD למי שלא הבין מה זאת מכת הפיצול אישיות הזאת שנפלה על קסם, זאת הייתה לירון שכתבה את ההודעה, כלומר אני, מהכינוי הלא נכון

S.Riddle

New member
אוו, ועוד משהו~

אני ואורה הלכנו גם לפלאנטיר (במסגרת אייקון), שילוב של שרה"ט (
) ומופע הקולנוע של רוקי (
). היה ע-נ-ק-! אני עדיין מנגבת את דמעות הצחוק
שילוב מגניב בהחלט

לירון לירון לירון לירוןןןןןן

איפה זה היה?? חברות שלי מתותתתתתתתתת ללכת לזה!!!!!!! מתי יש עוד פעם?!

S.Riddle

New member
טלי טלי טלי! D:

זה היה אתמול, בין השעות 13:00-15:00 ככה ומ-19:00 עד אני לא יודעת מתי... אני לא חושבת שיש את זה שוב כי הבנאדם המסכן שפוך =\ אבל שווה להתקשר לסינמטק לשאול, ->03-6060800 זה היה כזה טוב ^__^

S.Riddle

New member
את לא יודעת מה זה הסינמטק? o_O

מנותקת :X הסינמטק זה מן מקום כזה שמציגים בו סרטים ועושים בו כנסים וכאלה... זה מקום נורא מרכזי בת"א, וכל שנה בסוכות יש שם את אייקון, שזה הכנס הזה של המד"ב והפנטזיה... :X~

S.Riddle

New member
טוב שנזכרת o.o

אייקון התחיל בשלישי והוא נגמר היום :X עוד יש היום כמה דברים, את יכולה לבדוק ב-www.icon.org.il, אבל נראה לי שצריך כרטיסים וזה...

Silver Fox

New member
תמותייייייי!!!../images/Emo46.gif../images/Emo82.gif

איך זה שאת קיבלת חתימה מאורסון סקוט קארד ואני לא?! הא?! הא?! הא?! איך הגעת אליו בכלל?! למה לא הבאת גם לי!
ביצ'ית

S.Riddle

New member
אולי כי אני עמדתי בתור במשך 5 שעות?

בכל אופן, הוא חתם על ספרים, ולא ממש היה לי הספר שלך o.o הגעתי אליו בשימוש באלימות קשה~ סתם סתם, חיכיתי בתור כמו ילדה טובה
תודה *^^* *מחבקת את האנדר שלה*

לירון! ../images/Emo24.gif../images/Emo102.gif

(A true believer in yaoi! :D) הידד!
ובוקר טוב
(דווקא כשברית לא פה יש את
.. טוב, אני אשתנמש בו בינתיים
)

Thestral

New member
אוווו קסם../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

את סלבריטי עכשיו, כשיש לך חתימה של סלבריטי^_^
מלאי את חובותיך בכבוד וצאי לחתום!!!

S.Riddle

New member
אודי, אתה תיפש :|

אם היית קורא את ההודעה ש*מתחת* להודעה הראשית, היית רואה שזאת לירון שכתבה בטעות תחת הניק של קסם...

Thestral

New member
ראיתי../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

אבל איתך ועם קסם אי אפשר לדעת אז התייחסתי לניק ופעם הבאה אני פשוט אגיד טופו
!

מיה אחת

New member
*נפטרת* (כמנהגה של הדבורה אבי).

YAY, איך רציתי ללכת לשמוע את קארד. אבל נו, אני עצלנית וזה רחוק. אולי כג'. ר. ר. מרטין יגיע לארץ (לא שהוא יגיע, אבל מותר לקוות, נכון?).

Gizmo14

New member
די, אני לא מגיבה לעצמי../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

לירוווניייייי
מזל טוווווב
מזל טוב על החתימה, ונעבור הלאה לדבר הבא שיש לעשות עד גיל 30 (כי ידוע שזה הגיל שבו נגמרים החיים
): "להיגמל מדגדוגים". חזרי אחריי: "ל-הי-ג-מל מ-דג-דו-גים"
יפההההה

למעלה