קיבלתי ויזת עבודה

נועם ע נ

New member
קיבלתי ויזת עבודה

איזה כיף לי.... עכשיו כל מה שצריך זה למצוא כרטיס טיסה זול יש למישהו מושג איפה מי מה כמה ולמה??? קצת רקע על טוקיו חיי לילה ועוד טיפים שווים??? תודה נועם

Woogy

New member
כרטיס טיסה מוצאים אצל סוכני הנסיעות

למיטב ידיעתי לא ניתן למצוא טיסות מהארץ במחיר טוב בלי סוכן נסיעות. (ואני לא מדבר על כמה יעדים קרובים ופופולריים מאד.) הנה קישור ישיר לאחד הסוכנים של אוזבקיסטאן אירליינס(רפאפורט). אני בטוח שאפשר לקבל מחירים דומים אצל סוכני הנסיעות. אני הייתי שוקל לנצל הזדמנות כזו כדי לבקר בדרך לכמה ימים במערב אירופה (או בטורקיה) לפי איפה שזה מסתדר בזול יחסית.

eRoz

New member
איך קיבלת...

קודם כל אני נורא סקרן לדעת איך קיבלת ויזת עבודה...חברה שפועלת ביפן הזמינה אותך לעבוד אצלה? או שיש לך אזרחות זרה כלשהי? לגבי מידע על יפן באופן כללי, יש את האתר www.japan-guide.com עם המון מידע על מקומות ביפן. אם תישאר בטוקיו, אז יש את איזורי הבילויים הידועים של שינג'וקו, שיבויה, רופונגי. כמה דברים נוספים: * בסמטאות האחוריות של שינג'וקו יש כמה סמטאות קטנות שידועות בשם Golden Gai, מלאות מיני-פאבים/ברים קטנטנים (בכל אחד כמה מקומות ישיבה) עם תחושה מאוד בוהמיינית. כדאי לבקר לדעתי. * לפני שאתה מתיישב במקום כדאי להבין בדיוק כמה זה הולך לעלות לך - אם יש סכום מסוים שחייבים לשלם כמינימום ומה כלול בו (שתיה אחת חינם, נגיד). הסיכוי ליפול על מקום שבו יחייבו אותך ב-400 דולר לשמפניה הוא אמנם קטן (אלא אם כן אתה יושב עם גנגסטרים רוסים או עם מארחות ישראליות פרילנסריות שידועות כ"מבקבקות"), אבל בכל זאת אף פעם לא נעים לשלם על דברים שלא חשבת שאתה צריך לשלם עליהם. זה נכון בכלל בהרבה מסעדות יפניות - מגישים לך אוטומטית איזו מנה קטנה וייחודית לנשנש כשאתה מתיישב, ואח"כ מחייבים אותך עליה בכמה מאות ין (סוג של מקבילה של סלטים וטחינה
), וזה יכול לעצבן לפעמים - במיוחד עם המנה הזאת היא משהו שנראה קצת כמו נודלס אבל הוא ירוק זרחני, שקוף ו-slimey באופן כללי... * הרכבת התחתית - נגמרת ב-1 בלילה, פחות או יותר. אם אתה רוצה לבלות עד שעות מאוחרות יותר, האופציה היא מונית (די יקר, לא כדאי על בסיס קבוע...) או להישאר עד שהרכבות מתחדשות שוב. זו אחת הסיבות שבתי-קפה אינטרנט מציעים כל מיני דילים שבהם אתה יכול לקבל חדר משלך, מחשב עם אינטרנט כמובן, שתיה קלה בלתי-מוגבלת ועוד, בתשלום לא גבוה לפי שעה או לכמה שעות. הרבה צעירים מעבירים ככה את הלילה, מסיבות שונות ומשונות. תכל'ס - זה יותר זול מלישון בהוסטל למי שלחוץ על כסף. אלעד

נועם ע נ

New member
אני ספורטאי

וקיבלתי עבודה בליגת היאבקות גדולה שם. זה בגדול, כן הם ביקשו אותי... תודה על המידע, מה לגבי קניות שם? של מוצרי חשמל שוני כמו מצלמות ומחשבים. ביי בינתיים נועם

../images/Emo45.gif והו בהצלחה, כל הכבוד

ספר עוד
והכי חשוב, שמור על קשר עם הפורום כאשר תהיה ביפן. איפה אתה הולך להדריך? בצ'יבה?

איקידו

New member
אויי וויי

אתה רוצה להגיד לי שאתה אחד מאותם אנשים עם פרצוף אימתני ובגד גוף צמוד? אני מבטיח להיות מה זה נחמד אליך
שמור על עצמך שם אה?

נועם ע נ

New member
תודה רבה

יש קישור לדף שלי במייספייס בחתימה שלי אם אתה רוצה לראות ביי בינתיים ושוב תודה נועם

JPing

New member
תפקיד בפוליטיקה מקומית מובטח

למי שלא יודע על מה אני מדבר : The Great Sasuke . מתאבק שנכנס לפוליטקה (ונבחר למועצה המקומית של IWATE ) ותמיד מופיע במליאות המועצה המקומית אם המסכה שלו :)

GnomeBubble

New member
גימיק מגניב ../images/Emo6.gif

כמעט כמו שרירן-שחקן-מחסל שנבחר להיות מושל קליפורניה. אבל בלי המסכה.

eRoz

New member
לא ממש זול

למיטב זכרוני, המחירים שם לא ממש זולים - נגיד בהשוואה לניו יורק, הונג קונג, תאילנד... באיזור אקיהברה יש חנויות אלקטרוניקה גדולות שמיועדות לתיירים כמו LAOX - ושם אפשר לקנות בלי מע"מ. זה חוסך כמה אחוזים, וכל מה שאתה נדרש לעשות זה להגיע עם דרכון והם מצמידים לך אליו ספח שתולשים לך בשדה התעופה ביציאה (תיאורטית אתה עשוי להידרש גם להראות את המוצר ביציאה, אבל הבנתי שזה לא קורה בפועל - גם היפנים זרקנים בדברים מסוימים). לגבי פלאפונים - הם מתאימים (ברובם המוחלט) רק לסטנדרטים יפנים שלא תואמים לעולם הרחב, ומחוץ ליפן יכולים לשמש רק תכשיט מעוצב. אלעד

melee4

New member
כרטיס טיסה זול ליפן (NARITA AIR PORT ועוד

היי דבר ראשון מזל טוב אם זאת פעם ראשונה מצפה לך חוויה שלא תשכח לעולם מנסיון אישי הטיסות ליפן הזולות ביותר הם שלaustrian air line שנעות בכיוון ה1300 דולר הם מאוד משתלמות כי שינוי התאריך הוא חינם בפעם הראשונה (שאר החברות לא גמישות וגופות לעיתים כפול מזה ואף יותר ) לגבי חיי לילה טוקיו מדהימה והיא מורכבת מאזורים שכל אזור מאופיין בסוג אחר של אנשים ובילויים רופונגי- אזור שמתאפיין באוכלוסייה של גאיג'ינים (זרים) אחלה פאבים וברובם לא יהיו לך כל מיני הפתעות שינגיקו- אזור שמאופיין בהמון מועדוני מארחות שאם בטעות תכנס לשם ויצמידו אליך איזה בחורה תברח ומהר כי זה יעלה לך בהמון כסף.... שיבוייה -הרג'וקו- הרבה צעירים שמשתכרים ברחוב הרבה הופעות מגניבות וברים קטנים. אני אישית ממליצה לך לא להתבייש להכיר חברים יפניים -הם עם מדהים וידידותי שתמיד מוכן לעזור לך איתם לאיזאקיות הקטנות (בר-מסעדה מסרותי שמשלב אלכהול ומנות קטנות לנישנוש -טעים זול וממצא את האווירה היפנית ) אל תפספס לפחות חויית קריוקי אחת - מין תאים וחדרים קטנים עם מכונת קריוקי יש כאלה שאתה מזמין לשעה ויש שתייה חופשית -זה גדול -חרא אלכהול אבל עושה את העבודה והטיפ הכי חשוב -אחרי ששתיית את עצמך למוות (זה יקרה בין אם תרצה או לא )-לך לאכול קערת ראמ (מרק עם אטריות )ן זה הטיפ היפני להנג אובבר . תעשה חיים ובהצלחה אם אתה צריך עזרה אל תהסס

shabushabu

New member
שיהיה בהצלחה!

הי נועם. ברכות בדרך החדשה! טיסות הכי זולות עם אוזבקיסטאן איירוליינס, אומנם בחרתי לטוס עם בריטיש בגלל הכרטיס שלהם בתוקף עד שנה. כרטיס הכי זול בבריטיש עלה 1400$. עם אוזבקיסטאן מגיע מ-850$ עד 1200$. אני גר בטוקיו, אם יש שאלות תרגיש חופשי לשאול, אשמח לעזור אם אוכל. לגבי חיי ליילה אין לי מה להוסיף למה שנאמר כבר בפורום. אתרים שתמצא לשימוש: http://www.japan-guide.com/ http://metropolis.co.jp/default.asp http://www.jnto.go.jp/eng/index.html http://www.telljp.com/ http://www.chabadjapan.org/indexe.htm בהצלחה!

למעלה