קיבלתי הצעת עבודה

Deosette

New member
קיבלתי הצעת עבודה

היה לי חשובשזה יהיה חוקי. הציעו לי מכירות מוצרי ים המלח באחת משלושת המדינות: בודפשט הונגריה, פולין או תאילנד. אמרו לי שכאשר אני מגיעה לשדה התעופה שם, אז אני אקבל היתר עבודה חוקי. האם זה הגיוני? איך אפשר לבדוק את החוקיות של העניין הזה?

RoyG NJ

New member
ויזת עבודה אמורים לקבל בארץ המקור.

את אמורה להיות עם הויזה לפני הטיסה. כל סיפור של - אנחנו מגישים בקשה וכל עוד זה בהמתנה את חוקית... שטויות. תבקשי לדבר עם עובדים בעבר או בהווה ותראי אם הם מסוגלים לשלוח לך העתק של ויזת העבודה שהוציאו להם , אם יש .... (סביר להניח שאין)

Deosette

New member
זאת לא אותה החברה אבל

צודקים, אין מה להסכים אם אין אישורים לפני הטיסה ומה שגם אם הם לא מתכוונים לשלם כרטיסי טיסה (אלא בהחזר). תודה על הטיפים, עזר לי!

Bartal j

New member
אני גם נסעתי בעבר בעגלות ונפלתי בפח לכל מיני

דברים כאלה, בעיקרון את לא חוקית את לא מקבלת משכורת לשעה את מקבלת עמלות ובונוסים לפי מכירות נטו, יש ארצות שפחות מקפידות על זה "וקל" יותר לשחק עם זה אבל זה מסוכן כי אם את נתפסת את מגורשת. לכן את צריכה להוציא לפני הטיסה אשרת עבודה חוקית, ולא להכנס על ויזה תייר רגילה ולסכן את עצמך, כמובן שאם יש חוזה כדאי לנסח חוזה מסודר בארץ עם תנאים והכל, החזרי נסיעות, החזר כרטיסי טיסה, השלמת הכנסה אם יש כי מניסיון כל מה שנאמר לא על הכתב ממש לא שווה אחר כך.

סלסרו

New member
ראית את העימות של רה"מ שלך לשעבר עם

היצ'נס? היצ'נס אכל אותו בלי ועם מלח. זה היה כמו להסתכל על מאבק בין מוחמד עלי לאיזה מתאגרף טירון.

Woking

New member
קראתי על זה

היצ'נס קיבל כפליים קולות מבלייר. הבעיה היא שאני לא בטוח שהתוצאה היתה זהה, אם הדיון היה מתרחש קצת יותר דרומה לטורונטו. ראית את הדיון במלואו?

Bartal j

New member
חחחח למה יש אחלה סוסחח סתם התכוונתי דרך

העגלות, דווקא באנגליה נסעתי הרבה בכל התחבורה הציבורית ביום אחד מטוס, רכב, אוטובוס, רכבת, מונית, רכבת תחתית רק חסר היה לי מעבורת או יאכטה או חללית וזה היה מושלם חח הרגשת כמו מרקו.

סלסרו

New member
איך כתב האבן עזרא -

"העבר אין העתיד עדיין ההווה כהרף עין" [הפואנטה בסוף יפה - "דאגה מנין?"]

cornetti

New member
תאילנד????

יש מכירות של מוצרי ים המלח בתאילנד? וואוו מי המשוגע שמוכן לעבוד שם בצורה לא חוקית?

למעלה