קיבלתי היום תעודה!!!!!

יערה5

New member
בהצלחה../images/Emo13.gif

אלוי עלי תעודה כזאת!
אני קיבלתי תעודה לפני שבוע

טוב אני רוצה לחלוק את העצבים שלי../images/Emo46.gif

שבוע שעבר הייתי אמורה לקבל תעודות, אבל בגלל שזה הבית ספר שלי הייתי אמורה לקבל היום כי המזכירות אף פעם לא עומדות בלוח הזמנים... אוקי קיבלתי סוף סוף תעודה היום אני קוראת אותה והופ אני מגלה שחסר לי ציון בהיסטוריה, המורה ממלמלת על זה שזה לא יכול להיות וכולם חושבים שאני סתם לא רואה טוב אבל באמת לא היה לי ציון! טוב אז אני הולכת עם המורה למזכירות המרוחקת של בית ספר מחכה מחכה שואלים אותי כמה קיבלתי בהיסטוריה אני אומרת 92 (למה למה לא אמרתי יותר!?) מדפיסים לי חדשה... חשבת שזה נגמר? אז זהו שכמו בכל סיפור טוב יש גם פה פיתולים בעלילה... אני מגיעה לספסל יושבת ומתחילה לקרוא את התעודה אני נזכרת שאני לא זוכרת אם יש לי ציון בספורט. החברות שלי צוחקות על שאני נעשת פרנואידית אבל אני מגלה שבאמת אין לי ציון בספורט! אז בעצבים הלכתי למורה שלי ששלחה אותי למזכירה ששלחה אותי לחפש את המורה לספורט שעוד לא היגעה לבית ספר. טוב אחרי 10 דקות הרכזת ספורט הגיעה לבית ספר והתקשרה למורה שלי שאמרה שהיא תתקשר למזכירות, משם כבר נגמרה ההפסקה וממש לא התחשק לי להמשיך לרדוף אחרי הציון המזורגג שלי בספורט אז השארתי את התעודה אצל המזכירות והודעתי למחנכת שלי ולמזכירה שעד שלא מתקנים לי את כל הציונים ל100 על עוגמת הנפש הטירטור שנגרם לי אני לא לוקחת את התעודה. משום מה כולם צחקו ולא לקחו אותי ברצינות... אבל התעודה עדיין שם...

בהחלט ../images/Emo46.gif

פעם משום מה מורה אחת החליטה לתת לי 6, 2-3 ציונים פחות ממה שקיבלתי, והייתי צריכה לרדוף אחריהם שישנו לי את זה. מה הסיפור איתם?!. ואל.

I hear Ya! אני מוחה ולא לוקחת את

התעודה עד שלא יתקנו לי את הציונים ל100. see my result face? או עד יום ראשון (אממ אני לא לומדת יום שישי...)

לiלה

New member
........

לי נתנו 85 וחשבתי שזה לא נכון אז שאלתי ואמרו לי שסזו טעות הדפסה ואני אמורה לקבל 90.... איזה חרא המחשבים האלו!

IDOffryn

New member
אני פעם חשבתי..

שמורה העלתה לי עשר נקודות בטעות! אבל אחרי חודש גילתי שהיא עלתה לכולם 10 נקודות..

smgfan

New member
אחחחחחח...... הנוסטלגיה........

את מספרת לי? לי בכל שנה מתוך ה-3 שהייתי בבי"ס התיכון שלי, משום מה התעודה נשלחה לבי"ס אחר (?!?!?!?)!!!! וכל שנה הייתי צריכה לרדוף אחרי המזכירות והמורים כדי לברר מה קורה ומה עם הציונים שלי!!!!!! ואפילו שקיבלתי את הציונים מהבגרויות בהיסטוריה ועוד איזה מקצוע (לא זוכרת איזה...) אז כמובן שכל הילדים קיבלו!!!! ודווקא אור הקטנה והחמודה לא קיבלה!!!!!!!!!!
ואז כל הסיפור התחיל מההתחלה!!!!!!!!!!!! וזה עוד לא הכל!!! היום! שנה אחרי שסיימתי בי"ס הייתי צריכה לחזור למקום ה"מבורך" הזה בגלל שנכשלתי במקצועות הפנימיים הכי הכי הכי מיותרים שיש!!!!! חנ"ג וערבית!!!! גררררררר... ו- ספוילר לעונה 7, פרק ראשון... והייתי קצת כמו "באפי". כי בזמן שחיכיתי להפסקה הסתובבתי בכל ביה"ס!!! מהמקלטים ועד לספרייה, הכל!!!! (כן, אני משועממת אני יודעת...) רק רציתי לבדוק שאין דברים אהמ.... מוזרים כלשהם בבי"ס... למרות שנתקלתי בכמה שהיו יכולים להתאפיין כמוזרים...
אבל לא מצאתי שום דבר.
(אשליווווווות.....) אבל היתה לי מהזה נוסטלגיה והתגעגעתי כשהסתובבתי במסדרונות של הבי"ס שלי... לא רציתי לעזוב בסוף!!! באמת! הם היו צריכים להוציא אותי בכוח!

אושרה1

New member
באמת? ואני חשבתי שדברים כאלו לא

בס"ד מצאותיים! היה לי מבחן קל בספרות אולי בזכות זה שאמרתם לי בהצלחה! שאני יקבל את המבחן אתם תהיו השלישים לדעת אושרה

android

New member
קיבלתי תעודות לפני שבועיים....

ממוצע 75....(ממשק מעצבן של תפוז למה הם תמדי צריכים לשנות אותו?) p.s.כיתה ט´......

android

New member
קשרים קשרים קשרים....

יש לי קשרים בתוך הנהלת סטארבייס 972 ולכן נודע לי ואמרו לי לפרסם אז אני מפרסם.....

למעלה