קיבלתי הזמנה

גידון

New member
קיבלתי הזמנה

שרון וסופטי, או משהו כזה, שלחו לי הזמנה לבוא. אז באתי.

היי!

שכחת שאני הזמנתי אותך? את חושבת שתתחמקי מתשלום הדיבידנדים? תא``י (היח``צן מן ההוצאה לפועל)

צפרדעית

New member
שששששש

מה אתה מגלה??? אתה הורס לי את דמות הקדושה המעונה צפרדעית (שאומרת שאתה יכול לחלום על הדיבידנדים)

גידון

New member
הכוס מלאה או ריקה ?

לא מזמינים אותך - איום ונורא. נורא מתסכל. מייאש. יכול לגרום לבטחון העצמי להתערער לגמרי. את באה לבד - גילוי מעניין של אסרטיביות. בטחון עצמי שופע. מעורבות פעילה בחיי הקהילה.

ה-איה

New member
ברוך בואך גידי

רק אני לא קיבלתי הזמנה אישית ממנהלי הפורום???

ariegur

New member
אז עכשיו תקנאו בי כולכם -

מנהל הפורום פה הגן עלי בחירף נפש אגב סיכון נפשו ! למי פה עוד הוא עשה דבר כזה ?? אריה הגאה

צפרדעית

New member
אז הראשון קופץ בראש...

חכה תיראה איך הוא יגן עלי בתורי... צפרדעית (שמנסה לשקם את דמות המעונה הקדוש)

צפרדעית

New member
תתקוף

אבל אל תשאיר סימנים צפרדעית (שמפחדת מדם, כינים ומכת הבכורות)

ariegur

New member
אריה תוקף את צפרדעית ומביט

בחשש לצדדים להיות בטוח שסופטי לא בסביבה. אריה רב תוקף בלי תוקף

softy

New member
רק תזהר שלא תבלע צפרדע...

מה שמזכיר לי לשאול את איה... ה-איה האם קיבלת את הצפרדע ששלחתי לך היום כי אם כן זה פותח פתח רחב מאוד לדיוור ישיר. סופטי יו``ר התנועה לשיפור הטעם שבליעת צפרדעים.

ה-איה

New member
בפעם הבאה...

כשאתה שולח צפרדע, תן כמה מילות פתיחה... כי אצלי, צפרדעים זרות מושלכות היישר היאורה, וזה מה שקרה לצפרדע שלך... מתי שידור חוזר? איה תקליט וחולצה

softy

New member
אז עכשיו

את שולחת אותי לצלול במים עכורים כדי לחפש צפרדע שאולי כבר עלתה על שולחנו של מוריס. עד לאן יגיעו היחסים האלו??? סופטי יו``ר התנועה למען השארת מתנות לפחות לעשרים וארבע שעות.

ה-איה

New member
עד לשפל היאור יגיעו היחסים...

נו??? אני ממתינה בסבלנות <רציתי להשתמש במילה אחרת מ`ממתינה`, אבל בכל זאת, זו שעה שילדים מסתובבים פה, ובכלל, הלא לא גסת רוח אנוכי...> מבטיחה להשאיר את המתנה הבאה 168 שעות <שזה כמובן 24 שעות X שבע פעמים...> איה שתוהה בליבה הו דה פאק איז מוריס???

צפרדעית

New member
אתה אמור לצאת להגנתי

לא לבלוע אותי ואת אחיי ואחיותי צפרדעית (שבודקת אם כל איבריה עדיין שלמים)

softy

New member
אני לא בולע צפרדעים

אני בדרך כלל אוכל כובעים... סופטי יו``ר התנועה למציאת תחליפים לקלישאות ישנות.

שרון-ב-

New member
ואני לתומי חשבתי

שצפרדעים בולעות יתושים ולא להיפך שרון צפרדע בדימוס

למעלה