|: קיבלתי במייל:

HuGo Hell

New member
זה באמת נכון |:

והקטע המצחיק שאשכרה יש לי 3 זוגות נעליים. אלו שאני תמיד נועל, הספורט ונעלי הרים D: ושמתי לב באמת שאני סתם לוקח תיק כשהכל נכנס לי בכיסים. לא הכל באמת נכון. יש דברים שוצאים מן הכלל. אבל תכלס. זה דיי נכון :X

האם אתה יכול

לצלם את הנעליים "שאתה תמיד נועל" ולהעלות לפורום בצורת jpg?

PopPy

New member
בא לי גם לענות לזה :p

שיחות טלפון מסתיימות כעבור 30 שניות מקסימום. מי מדבר בכלל בטלפון? יש סמסים :X אתה מבין בכלי רכב. וכשיש פנצ'ר יכולות להיות גם 4 נשים ברכב, אבל אתה תהיה זה שיחליף בסוף גלגל, לבד, בחום. לחופשה של חמישה ימים נחוצה רק מזוודה אחת. זה לא מספר המזוודות, זה הגודל
התורים לשירותים קצרים בשמונים אחוז. גם ככה בזמן לחץ השירותים (של הגברים בלבד) עוברים הסבה ליוניסקס. אתה יכול לפתוח לעצמך את הצנצנות. גם אני >.> חברים טובים לא יורדים עליך אם עלית או ירדת במשקל. חברים טובים לא יורדים עלינו. נקודה. (לפחות לא בפנים
) ניקוי יבש ותספורות לא מרוששים אותך. מי עושה ניקוי יבש בימינו?! כאשר אתה מעביר ערוצים לא צריך להיעצר בכל ערוץ כשרואים מישהו בוכה. ואנחנו כן..? לא צריך להסתובב בכל מקום עם תיק מלא דברים שימושיים. ומה תעשו כשתקבלו מחזור?! ואם בדיוק תשבר לכם הציפורן ברגל?! אפשר ללכת לשירותים בלי קבוצת תמיכה. טוב, על זה באמת אין לי מה להגיד :X שם המשפחה שלך לא משתנה. אני מתה להיפטר משלי. כאשר מעבירים ביקורת על העבודה שלך אתה לא צריך לחשוב שכולם שונאים אותך. אני מושלמת, אף אחד לא העביר ביקורת על העבודה שלי :) אתה זוכה להערכה נוספת כל פעם שאתה מראה התחשבות. אה.. לא? תוכניות לחתונה מתרחשות מעצמן. אני לסבית. זה פותר את זה D: אם מישהו שוכח להזמין אותך לאן שהוא הוא עדיין יישאר החבר שלך. טוב, בסדר, זה באמת פשע בלתי נסלח. לאף אחד מחבריך לעבודה אין את היכולת לגרום לך לבכות. גם לאף אחד מחברי (לשעבר) לעבודה >.< אתה לא צריך לדאוג לרגשות של אנשים אחרים. גם אני לא
שלושה זוגות נעליים מספיקות... הן יותר ממה שאתה צריך. כן, שלושה זה סבבה. או שישה. או שבעה. אתה יכול לאכול בננה בחנות לחומרי בניין. (מישהו יכול להסביר לי את זה?) גם קוף יכול. אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה מבלי לחשוש מה אנשים יגידו. >.< מוסכניקים משתדלים לא לשקר לך. שהאוטו יתפגר, אין לי בכלל רישיון. לא מזיז לך אם מישהו מעיר לך על התספורת. -המערכת מתעלמת מהסעיף הנ"ל- אתה יכול לראות טלוויזיה עם חבר במשך שעות ולשתוק מבלי לחשוב הוא בטח כועס. טלוויזיה זה מכשיר פרימיטיבי שכל המטרה שלו זה להחדיר למוח פרסומות. אותו מצב רוח כל הזמן. גם אצלי. זה אותו מצב רוח, הוא פשוט נע על סקאלה מאוד רחבה. אתה מכיר לפחות 20 שיטות לפתוח בקבוק בירה. זה קשור לאלכוהוליזם, לא לגבריות. אתה יכול לקפוץ לבקר חבר מבלי להביא לו מתנה קטנה. אני יכולה לספור על אצבע אחת את מספר הפעמים שהבאתי לחברים מתנות קטנות כשביקרתי אותם @_@ אתה לא צריך לזכור את ימי ההולדת של כולם. בשביל זה יש פלאפון. שוקולד הוא רק עוד חטיף. וזה רומז שאצלנו הוא מה, זהב? אתה יכול להיות נשיא. אני יכולה להיות מלכת אנגליה. פרחים מסדרים הכל. אלא אם כן יש לנו אלרגיה. אותה עבודה... רק יותר כסף הייתם מתים

HuGo Hell

New member
עונה על שלך ;)

שיחות טלפון מסתיימות כעבור 30 שניות מקסימום. מי מדבר בכלל בטלפון? יש סמסים :X - אולי את. אבל יש מלא כאלו שכן מדברות בטלפון. תאמיני לי. אתה מבין בכלי רכב. וכשיש פנצ'ר יכולות להיות גם 4 נשים ברכב, אבל אתה תהיה זה שיחליף בסוף גלגל, לבד, בחום. - נו נכון. זה מה שעושה "גברים". P: לחופשה של חמישה ימים נחוצה רק מזוודה אחת. זה לא מספר המזוודות, זה הגודל - חחחחחח. התורים לשירותים קצרים בשמונים אחוז. גם ככה בזמן לחץ השירותים (של הגברים בלבד) עוברים הסבה ליוניסקס. - חחחחחחח XD אתה יכול לפתוח לעצמך את הצנצנות. גם אני >.> - ומה זה אומר עלייך? ;) (סתםסתם) חברים טובים לא יורדים עליך אם עלית או ירדת במשקל. חברים טובים לא יורדים עלינו. נקודה. (לפחות לא בפנים) - מה? בטח שכן. בקטע של צחוק אבל |: ניקוי יבש ותספורות לא מרוששים אותך. מי עושה ניקוי יבש בימינו?! - הורים. |: כאשר אתה מעביר ערוצים לא צריך להיעצר בכל ערוץ כשרואים מישהו בוכה. ואנחנו כן..? - אולי...? :X לא צריך להסתובב בכל מקום עם תיק מלא דברים שימושיים. ומה תעשו כשתקבלו מחזור?! ואם בדיוק תשבר לכם הציפורן ברגל?! - לא נקבל מחזור. כי אנחנו נבכה כמו תינוקות. לא סתם אין לנו מחזור |: ואם נשברה ציפורן מעבירים קללה של "כוסעמק" ועושים משהו בבית. אפשר ללכת לשירותים בלי קבוצת תמיכה. טוב, על זה באמת אין לי מה להגיד :X - D: שם המשפחה שלך לא משתנה. אני מתה להיפטר משלי. - אני אוהב את שלי :X כאשר מעבירים ביקורת על העבודה שלך אתה לא צריך לחשוב שכולם שונאים אותך. אני מושלמת, אף אחד לא העביר ביקורת על העבודה שלי :) -
אתה זוכה להערכה נוספת כל פעם שאתה מראה התחשבות. אה.. לא? - יש כאלה שכן. לא כולם הומואים ואוחצ'ות P: תוכניות לחתונה מתרחשות מעצמן. אני לסבית. זה פותר את זה D: - את האמת לא |: אולי יום אחד כן תרצי? אם מישהו שוכח להזמין אותך לאן שהוא הוא עדיין יישאר החבר שלך. טוב, בסדר, זה באמת פשע בלתי נסלח. - אני מסכים איתך ;) לאף אחד מחבריך לעבודה אין את היכולת לגרום לך לבכות. גם לאף אחד מחברי (לשעבר) לעבודה >.< - לא סכמנו שאת לסבית? D: אתה לא צריך לדאוג לרגשות של אנשים אחרים. גם אני לא - Yeah right :| שלושה זוגות נעליים מספיקות... הן יותר ממה שאתה צריך. כן, שלושה זה סבבה. או שישה. או שבעה. - XD אתה יכול לאכול בננה בחנות לחומרי בניין. (מישהו יכול להסביר לי את זה?) גם קוף יכול. - בידיוק. ומה זה אומר עלינו? |: אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה מבלי לחשוש מה אנשים יגידו. >.< - זה לא בידיוק נכון. אבל שיהיה. מוסכניקים משתדלים לא לשקר לך. שהאוטו יתפגר, אין לי בכלל רישיון. - D: לא מזיז לך אם מישהו מעיר לך על התספורת. -המערכת מתעלמת מהסעיף הנ"ל- - המערכת התעלמה - אתה יכול לראות טלוויזיה עם חבר במשך שעות ולשתוק מבלי לחשוב הוא בטח כועס. טלוויזיה זה מכשיר פרימיטיבי שכל המטרה שלו זה להחדיר למוח פרסומות. - לא נכון :( אותו מצב רוח כל הזמן. גם אצלי. זה אותו מצב רוח, הוא פשוט נע על סקאלה מאוד רחבה. - חחחחח XD אתה מכיר לפחות 20 שיטות לפתוח בקבוק בירה. זה קשור לאלכוהוליזם, לא לגבריות. - שמעי. אני בספק. פגשתי כמה שפתאום פתחו בקקים בצורה כלכך הזויה. אתה יכול לקפוץ לבקר חבר מבלי להביא לו מתנה קטנה. אני יכולה לספור על אצבע אחת את מספר הפעמים שהבאתי לחברים מתנות קטנות כשביקרתי אותם @_@ - :X אתה לא צריך לזכור את ימי ההולדת של כולם. בשביל זה יש פלאפון. - כן. אפילו אז.. הם כן דיי נעלבים. זה לא קשור לגבר או לא. שוקולד הוא רק עוד חטיף. וזה רומז שאצלנו הוא מה, זהב? - שאצלכם זה דרך החיים כשמדוכאים. אבל זה לא בידיוק. P: אתה יכול להיות נשיא. אני יכולה להיות מלכת אנגליה. - XDDDD ואני מרי פופינס. פרחים מסדרים הכל. אלא אם כן יש לנו אלרגיה. - ואז באסה |: אותה עבודה... רק יותר כסף הייתם מתים - D:

למעלה