|: קיבלתי במייל:

|: קיבלתי במייל:

סיבות למה עדיף להיות גבר: שיחות טלפון מסתיימות כעבור 30 שניות מקסימום. אתה מבין בכלי רכב. --> לחופשה של חמישה ימים נחוצה רק מזוודה אחת. התורים לשירותים קצרים בשמונים אחוז. אתה יכול לפתוח לעצמך את הצנצנות. חברים טובים לא יורדים עליך אם עלית או ירדת במשקל. ניקוי יבש ותספורות לא מרוששים אותך. כאשר אתה מעביר ערוצים לא צריך להיעצר בכל ערוץ כשרואים מישהו בוכה. --> לא צריך להסתובב בכל מקום עם תיק מלא דברים שימושיים. אפשר ללכת לשירותים בלי קבוצת תמיכה. שם המשפחה שלך לא משתנה.
כאשר מעבירים ביקורת על העבודה שלך אתה לא צריך לחשוב שכולם שונאים אותך. אתה זוכה להערכה נוספת כל פעם שאתה מראה התחשבות. תוכניות לחתונה מתרחשות מעצמן. --> אם מישהו שוכח להזמין אותך לאן שהוא הוא עדיין יישאר החבר שלך. לאף אחד מחבריך לעבודה אין את היכולת לגרום לך לבכות. אתה לא צריך לדאוג לרגשות של אנשים אחרים. שלושה זוגות נעליים מספיקות... הן יותר ממה שאתה צריך. אתה יכול לאכול בננה בחנות לחומרי בניין.
(מישהו יכול להסביר לי את זה?) אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה מבלי לחשוש מה אנשים יגידו. --> מוסכניקים משתדלים לא לשקר לך.
לא מזיז לך אם מישהו מעיר לך על התספורת. אתה יכול לראות טלוויזיה עם חבר במשך שעות ולשתוק מבלי לחשוב הוא בטח כועס.
אותו מצב רוח כל הזמן. אתה מכיר לפחות 20 שיטות לפתוח בקבוק בירה. --> אתה יכול לקפוץ לבקר חבר מבלי להביא לו מתנה קטנה. אתה לא צריך לזכור את ימי ההולדת של כולם. שוקולד הוא רק עוד חטיף. אתה יכול להיות נשיא. פרחים מסדרים הכל. אותה עבודה... רק יותר כסף

As I Am

New member
אבוי. ../images/Emo103.gif

'שיחות טלפון מסתיימות כעבור 30 שניות מקסימום' - - וגם הסקס. >_>

DarkMagic17

New member
כמה עצוב...../images/Emo28.gif

שיחות טלפון מסתיימות כעבור 30 שניות מקסימום.
כי אין לכם מה להגיד יותר מזה... אתה מבין בכלי רכב.
או מעמיד פנים שאתה מבין כדי שלא ירדו עליך --> לחופשה של חמישה ימים נחוצה רק מזוודה אחת.
כי אתה לא מחליף בגדים במשך חמישה ימים.. סיבה להתגאות. התורים לשירותים קצרים בשמונים אחוז.
כי אתה נהנה להשתין בחוץ כמו הומלס, בצד הכביש... אתה יכול לפתוח לעצמך את הצנצנות.
אז בזמן שאתה עושה את זה, תפתח גם את שלי בבקשה
חברים טובים לא יורדים עליך אם עלית או ירדת במשקל.
נכון, אבל חברות טובות כן. וגם החברות שלהן. ניקוי יבש ותספורות לא מרוששים אותך.
זה כי אתה לא עושה אותם. כאשר אתה מעביר ערוצים לא צריך להיעצר בכל ערוץ כשרואים מישהו בוכה.
נכון, לא צריך. בכלל, לא צריך רגשות. סתם דבר מיותר... --> לא צריך להסתובב בכל מקום עם תיק מלא דברים שימושיים.
כן , עדיף להיות עם שפתיים סדוקות, הפלאפון בכיס מסרטן את האשכים והארנק בכיס השני עושה בליטה שנראית כאילו משהו נוטה שמאלה. אפשר ללכת לשירותים בלי קבוצת תמיכה.
סתם כי אתם מפחדים שאם תבקשו, לא יהיה מי שיתמוך בכם שם המשפחה שלך לא משתנה.
גם שלנו כבר לא. כאשר מעבירים ביקורת על העבודה שלך אתה לא צריך לחשוב שכולם שונאים אותך.
נכון, אתה רק צריך לעבוד פי 10 יותר קשה עד גיל 50 ואז לחטוף התקף לב מרוב לחץ ולמות. כיף
אתה זוכה להערכה נוספת כל פעם שאתה מראה התחשבות.
צודק. להיות בנאדם מניאק שמדי פעם מתחשב כשמתאים לו זאת באמת סיבה להתגאות. תוכניות לחתונה מתרחשות מעצמן.
אבל את התוכניות לגירושין אתה בונה במשך שנים, כל הכבוד
--> אם מישהו שוכח להזמין אותך לאן שהוא הוא עדיין יישאר החבר שלך.
מצד שני, אתה לא תזמין אותו להבא, בהיותך כזה אדם גדול ובוגר. לאף אחד מחבריך לעבודה אין את היכולת לגרום לך לבכות.
גם לאשתך. וגם לאמא שלך, או לילדים שלך. בכלל, דיברנו על איזה כיף זה כשאין רגשות
אתה לא צריך לדאוג לרגשות של אנשים אחרים.
עוד סיבה להתגאות בכך שאתה גבר
יישר כוח
שלושה זוגות נעליים מספיקות... הן יותר ממה שאתה צריך.
ממילא אתה נועל רק זוג אחד, וממשיך לנעול אותו גם כשהסירחון נשאר שם באופן קבוע. אתה יכול לאכול בננה בחנות לחומרי בניין. (מישהו יכול להסביר לי את זה?) אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה מבלי לחשוש מה אנשים יגידו.
בלי לחשוש ממה אנשים יגידו, או ירגישו, באופן כללי. אני מרגישה פה איזושהי חזרה. --> מוסכניקים משתדלים לא לשקר לך.
נכון.... גם בחנות בגדים שהמוכרת אמרה שהחולצה הורודה עם המכנס הירוק הקצר מתאימים יופי היא הייתה לגמרי רצינית. לא מזיז לך אם מישהו מעיר לך על התספורת.
מה כבר יש להעיר על קרחת? אתה יכול לראות טלוויזיה עם חבר במשך שעות ולשתוק מבלי לחשוב הוא בטח כועס.
שוב גאה בזה שאין לכם מה להגיד בכלליות
אותו מצב רוח כל הזמן.
אותו מצב רוח, בלי מחשבות, חסר רק שתהיו ממתכת ותהיו ממש מדיח כלים נהדר
אתה מכיר לפחות 20 שיטות לפתוח בקבוק בירה.
פייייייי זהו, איי רסט מיי קייס, אין לי יותר מה להגיד --> אתה יכול לקפוץ לבקר חבר מבלי להביא לו מתנה קטנה.
כי אנחנו לוקחות איתנו שקים של מתנות לכל ביקור
אתה לא צריך לזכור את ימי ההולדת של כולם.
בכלל, אתה לא צריך לזכור שיש להם חתונה, או ברית, או להביא מתנות, או לדבר איתם... עדיף כבר שתהיה ויברטור, לפחות ככה נגמור. שוקולד הוא רק עוד חטיף.
הפסד שלך לגמרי, חמוד
אתה יכול להיות נשיא.
ואני יכולה להיות ראש ממשלה... גולדה מאיר מישהו
פרחים מסדרים הכל.
כן, אצלנו סקס מסדר הכל. רק שאנחנו נהנות גם מהסקס וגם מהפרחים
אותה עבודה... רק יותר כסף
צודק. אבל פעם בכלל לא יכולנו לעבוד. עכשיו יש נשים במשרות בכירות. גם המשכורות עוד ישתוו. לאט לאט ייגמרו לך התירוצים למה יותר טוב להיות גבר
מה תעשה
תרכיב את כל הרשימה מאיזה כיף שאתם חסרי רגשות
טוב, בהצלחה שיהיה

De-Panther

New member
../images/Emo6.gifאני תוהה מאיפה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לקחת את המשפט הזה "כן , עדיף להיות עם שפתיים סדוקות, הפלאפון בכיס מסרטן את האשכים והארנק בכיס השני עושה בליטה שנראית כאילו משהו נוטה שמאלה." והוא באמת נוטה שמאלה

DarkMagic17

New member
סתם כי אם אני לוקחת תיק../images/Emo28.gif

עם דברים שימושיים זה בד"כ יהיה שפתון, פלאפון וארנק... אה, וטמפונים אבל זה לא ממש רלוונטי לעניין שלנו
אז באתי להבהיר מה קורה כשלא לוקחים תיק מלא בדברים שימושיים

Clementine D

New member
D: ../images/Emo108.gif

בכלל, אתה לא צריך לזכור שיש להם חתונה, או ברית, או להביא מתנות, או לדבר איתם... עדיף כבר שתהיה ויברטור, לפחות ככה נגמור. נהדר

DarkMagic17

New member
אני לא../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif

רק את הספציפי שכתב את ההודעה המטומטמת הזאת
בכלל, אני מאוד אוהבת גברים
יש להם איבר אחד מאוד חיוני
אה, ולחלק מהם גם יש מוח
וכמובן שאני אוהבת אותך, גבר קטן שלי^_^

למעלה