קיבלתי במייל...

SilverShine

New member
לאורלי .....

היי , אני כבר מתבאס על כל הנושא בכלל .... לא מדובר על אנליזה לא מדובר על ביקורת לא מדובר על מה את כן ומה את לא כבודך במקומך מונח ולא רק שלך של כל אדם באשר הוא לא מבין למה יצא מרור מכל זה סה'כ שאלתי אמרתי וחשבתי שניהלנו דיון מסוים מסתבר שאין דיון נטול רגשות וכנות אמיתית מתפרשת כעוינת סה"כ גם לי יש חיים מישלי ולא שיש לי סיפוק לעצבן אנשים חבל באמת שאין פתיחות כנות והבנה בוגרת בנושא (או שיש ואני טועה ?)

SilverShine

New member
מותק ... למה להתעצבן ??

גברת מיס הילה ....ראשית נאלצתי להנמיך את הווליום במחשב תוך כדי קריאת ההערה שלך . אני לא אומר את זה בציניות אבל עם עוררתי בך כעס מסוים זה נובע מאי- הבנה בין מה שנסיתי להגיד למה שהבנת. קודם כל ה מילה הנוראית "אנליזה " נזרקה לאוויר ע"י משתמש אחר ולא ממני, למעשה זה בדיוק מה שלא עשיתי שם. בסה"כ היא ביקשה שאבסס את דברי , מה גרם לי לחשוב בצורה זו וכך עשיתי ביססתי את דברי , נכון או לא זה סיפור אחר שעליו דנים דרך אגב, אבל הטעות שמתוך ביסוס דברים הנחת שאני קובע עובדות ופה הטעות אלף פעמים התנצלתי ובודאות הדגשתי שאני לא שופט או מעביר ביקורת איך לא ראית את זה ?

ניתושית

New member
האנליזה שלי על אורלי

מקסימה, מתוקה, חכמה, מצחיקה, חמה ועוד מליון דברים שאם אכתוב אותם אואשם באאוטינג.

OrlyNL

New member
אני מסמיקה ../images/Emo9.gif

saritoosh22

New member
אז זהו, שלפעמים אנחנו רואים באנשים

אחרים דברים שלמעשה משתקפים מאיתנו. כל אחד מדבר מהמקום שלו ולפעמים אנחנו חושבים שאחרים אומרים דברים שנשמעים לנו כך או אחרת, שים לב שבחרת להתחבר לאורלי ממקום מסויים, שלדעתי הוא מאוד שלך ולא ממש קשור אליה. ורק אגב קטן, אישית אני לא רואה שום בעיה עם הגישה של " אם זה יבוא סבבה .." או " אני לא מתאמצת ..." או “ יש לי חיים משלי " או " שזוגיות יכולה גם להרוס .." "מי בכלל רוצה להיות נשוי 80 שנה " וכו ..... א. לא כולנו בנויים לזוגיות. ב. עד כמה שידוע לי זהו פורום סינגלס בחו"ל ולא פורום מתחתנים בחו"ל או רוצים להתחתן בחו"ל, אפילו לא זוגיות בחו"ל, אלא פשוט סינגלס ולכל סינגל אחד כזה יש את הזכות לגישה משלו.

SilverShine

New member
נכון במידה מסוימת ....

כן במידה מסוימת נכון התחברתי לאורלי מנקודה מסוימת שממנה התרשמתי אבל לא שמתם לב שלא קבעתי עובדות אלא שאלתי היצגתי את עמדתי וביססתי את השערותי אך עדין נשארתי פתוח לשינוים ואפילו פתוח לעובדות אחרות בנושא. סליחה אבל עם ככה לא מנהלים דיון מסוים אז איך כן ? מי אמר שזה בסדר להיות כך או לא בסדר להיות כך ? אתה הבנת מדברי ששללתי? למעשה הדגשתי שזה לא בכוונתי להעביר ביקורת וכל אדם חרותו היא ... למה מצטירת נימת של כעס בדבריך ?

saritoosh22

New member
כעס? בדבריי? תקרא שוב.

תחילת ציטוט: בציניות שמשתקפת מכתיבתך (בעיני) מתבטאת רגישות מסוימת אז אני נזהר מאוד בדברי. העינין הוא שגם אני בגיל ה 30 חשבתי כמוך (היום 36) , קרירה , מיצוי אישי , זוגיות אבל לא על חשבון פרטיות ,ואני יודע מה אני מחפש וכ'ו סוף ציטוט. לשיטתך לא קבעת כאן עובדות, רק ציינת שפעם חשבת כמו אורלי, משמע אתה ממש יודע מה ואיך היא חושבת, לי זה נשמע כמו קביעת עובדות. וכמו שכבר כתבתי קודם, אנחנו רואים את העולם דרך המשקפיים שלנו, הרבה פעמים אנחנו רואים את האחר מאותם נקודות שבהן הוא נגע לנו, מה שלא בהכרח עומד בקו ישר עם המציאות.

SilverShine

New member
כעס ? שאלתי לא קבעתי

גם אם ונניח שכן לתענתך קבעתי עובדות כי זה מה שמשתמע מדברי למה זה הנושא שבחרת להתמקד בו ? ".... משמע אתה ממש יודע מה ואיך היא חושבת, לי זה נשמע כמו קביעת עובדות ... " והינה בדיוק הנקודה שאני כל הזמן מנסה להסביר אותה ... "...משמע .." למה להסיק מסקנה ? למה להתנגח ולהוכיח אחרת ממה שאני אומר במפורש .? כך לדוגמה את ההנחה שלי בהערה הקודמת " למה מצטירת נימת של כעס בדבריך ? .." מהערה זו משתמע בעיני שהיית נימת כעס בדבריך ולכן שאלתי אותך כדי להבהיר את הנקודה אם זה אכן כך או שלא אומנם השתמע בעיני אבל לא נשארתי מקובע ולא קבעתי עובדה שזה אכן כך .... התגובה שלך בחזרה .." כעס? בדבריי? תקרא שוב..." גם יכולה להתפרש לכיוונים שונים . אני יכול לבחור ולהתעקש שאכן היתה ועדין יש כעס והתנגדות וביקורת כלפי ( .."תקרא שוב ..") אבל אני בוחר שלא והסיבה היא בגלל שלא אמרת במפורש שאכן יש נימת כעס בדבריך ומסיבה נוספת שהמשכת ונימקת את דבריך בצורה סבירה שבין עם אתה כועס או לא היא לא רלוונטית ומבחינתי הובהרה קפיש ? אל אותו בסיס עיקרון אני מקווה שהבהרתי את עצמי ..בבקשה תגיד שכן ...

saritoosh22

New member
גם אני שאלתי.

כעס? בדברי? כל שאר התשובה שלך מתפלספת ברמות. ואגב, אני את ולא אתה, קוראים לי שרית ומכאן הכינויי של שריתוש.

Chinita

New member
בלי לפגוע אבל...

בחיאת אחי עשית לי חור בראש... הפורום שלנו כזה קליל ופתאום לנתח את האמאמאמאמא של כולם... חפרת בור עמוק עמוק.... תפסיקקקקקקק נו!

SilverShine

New member
../images/Emo6.gif גם מצחיק וגם מבאס

מצחיק שנהיה לך חור בראש מזה ... באמת מצחיק אני לא אומר בציניות זה לא שיושבים לך עם אקדח בראש ומכריחים אותך לקרוא מבאס כי לא נעים שדוחים אותך (אותי)... אבל בסדר עם לא יהיה עינין הבין את הרמז ואפסיק כמו שהבנתי מאורלי שלא מתאים לה לשרשר או שהיא עדין לא פנויה להגיב כך או כך זה בסדר חוץ מזה גם כך בחשבון שאולי יש אנשים שכן מענין אותם והערה שלך לא משקפת את רצונם. יאללה שיהיה טוב לכולם...

מה בכלל גרם לך

להעלות את השאלה הזו על גבי הפורום?! זו שאלה שבסיסה היתה ניתוח השקפת העולם הזוגית של אורלי. אין לנו בעיה עם דיונים עמוקים (לא שהפורום הוצף בהם, אך לעיתים הם צצים ועולים) פשוט יש לנו בעיה קלה עם התפלספות ופלצנות. אתה קורא לאנשים פה "יהירים", או ליתר דיוק מאשים אותנו ביוהרה, אך בזה שאתה קורא לי "מותק" ו"גברת מיס הילה" זו יוהרה בפני עצמה. אז קודם כל, אני לא מותק שלך. ושנית מיס היא עלמה ולא גברת. ואין צורך להוסיף תואר על תואר זהה. זה כמו להגיד רחוב המלך קינג ג'ורג'. למה עיצבנת אותנו כך? אין לי מושג על שאר האנשים, אבל יש לי מושג עלי. אתה כותב בפורום לעיתים רחוקות וכשאתה כבר אומר את דבריך הם באים מאוד ממקום של שפיטה ותקיפה במסווה של נועם, של דיון ושל תמימות. הדיון איתך היה מאוד לא תמים ולא נעים. סליחה שהגבתי כך בחריפות, אבל אני שונאת שמזלזלים בי וחושבים שאני מטומטמת. וכך הרגשתי שאתה מתנהג אלי ואל שאר חברי הפורום. נ.ב. לידע כללי - המילה "אם". זו התניה. כמו המושג "IF" באנגלית. "עם" זאת אומרת - לצרף למשהו, להוסיף.

OrlyNL

New member
טוב, אנשים... ../images/Emo18.gif

אמנם אני כבר לא מנהלת, אבל אני לוקחת על עצמי תפקיד ניהולי, ומפסיקה את הדיון הזה פה ועכשיו. לא מוצא חן בעיני שהשם שלי משתרבב בהודעות. אני מבינה שכמה אנשים פה מנסים "להגן" עלי, או "להצדיק" אותי, אבל עם כל הכבוד, אף אחד לא מכיר אותי באמת ולא יודע מה אני רוצה, מרגישה או חושבת. הסברתי את עצמי בהודעה למעלה, ואני חושבת שמה שכתבתי זה מספיק. מה סה"כ עשיתי? העליתי כמה תמונות מצחיקות לפורום.... מזה אתם מסיקים שאני אנטי זוגיות? שלא מתאים לי זוגיות? אתם מתיימרים לדעת מה אני חושבת? שאני לא רוצה זוגיות? לא מבינה מאיפה זה בא לכם....

OrlyNL

New member
אגב, הילה

שרשרתי אלייך רק בגלל שההודעה שלך היא האחרונה בשרשור. את יודעת שאני מתה עלייך

אורלי, נסיכה שלי

בלי לפגוע (וגם את יודעת שאני חולה על התחת שלך!)
אבל הדיון הזה כבר מזמן לא קשור ל"אורלי". השם שלך שורבב לדיון, פשוט כי השאלה הראשונה הופנתה אליך ולא בכדי לשפוט אותך. תכל'ס אף אחד מאיתנו לא יודע באמת מה הדעה שלך על נישואין, אז אולי באמת כדאי שכולנו נשתוק

Mירב

New member
אבל אם כולנו נשתוק יהיה פה נורא

משעמם.... מצטערת שרק עכשיו התפניתי לפה, אבל אני מסכימה איתך לחלוטין - " הדיון הזה כבר מזמן לא קשור ל"אורלי". " בגלל זה אנחנו בפורום, באינטרנט, ומאחורי ניקים, ואפשר לכתוב מה שרוצים ולהתדיין ולהתפלסף עד מחרתיים בלי לקחת את זה באופן אישי כי תמיד אפשר פשוט להתרחק מהמחשב, או להתעלם. אין צורך ישר לחטוף קריזה על כל פיפס בפורום זה או אחר...

saritoosh22

New member
אורלי, מצטערת שהשרשור פגע בך או/ו

מפריע לך, לא ניסיתי להצדיק אותך ואף לא להגן עלייך, דעתי היא שאת יודעת לעשות זאת לבדך. כמו שהילה כבר כתבה, הנושא כבר מזמן גלש ממך.

SilverShine

New member
חבל מאוד שככה את מרגישה...../images/Emo140.gif

אני מבין שזה לא יעזור אם אני יגיד במפורש שזו לא היית כוונתי מאחר שזה יתפרש כפלצנות ויהירות. דיברנו בעבר בטלפון וקיוותי שתיתני קצת קרדיט לפחות לעובדה שאני לא מזלזל באנשים ושהכוונות שלי לא רעות ביסודם. למרות הכעס אני עכשיו חושב שמבין את מקור הקצר בתיקשורת אם זה הרושם שלך שאני בא ממקור של שפיטה ותקיפה במסווה של נועם ותמימות ושאני מזלזל באנשים חבל מאוד אני לא מתכוון להתנצל כי אני לא אשם באשמות הללו. .מה שכן אני מנסה להבהיר שזו לא כוונתי ויש אי הבנה מסוימת תעשי מזה מה שתעשי כל אחד לוקח אחריות על השקפת עולמו ועם זה מה שאת רוצה לראות חבל מאוד רק שתדעי שהמקצוע שלי קשור לאופי ודרך חשיבה ושאני חוקר וכותב על הנושא כבר 30 שנה אבל מה זה משנה גורלי בעינכם כבר נחרץ

למעלה