קיבלתי את SFIJ ואת Now Is The Time

ערן1987

New member
קיבלתי את SFIJ ואת Now Is The Time

הידד לי,שוב!! רק לפני שבוע וקצת קיבלתי את JLP,והיום קיבלתי את 2 הדיסקים האלו.. זהו,יש לי את כל אלבומי האולפן של אלאניס(+אלבום קנדי אחד) אני סיימתי לשמוע את NITT והופתעתי לטובה,זה דווקא דיסק חביב למדי.. עכשיו אני מתחיל לשמוע את SFIJ,אבל אני די בטוח שאני אהנה ממנו

Rוית

New member
ולחשוב

שבאת לפה איזה יום סתם כדי לפרסם כתבה שרשמת עליה
מקווה שתהנה ותספר פה מה דעתך!

ערן1987

New member
אז הנה

אני מאוכזב מ-SFIJ.. באמת.. אחרי 2 שמיעות,אני יכול להגיד שאני מאוכזב.. יכול להיות שאני צריך לעבור עליו בפרטיות כמה פעמים,ולא במחשב כמו שאני עושה עכשיו הופתעתי לטובה מ-NITT,אמנם זה לא אלבום אלאניסי כמו שאני מכיר,אבל זה דווקא אחלה דיסק.. אני לא אתפלא אם בזמן הקרוב אני אחרוש יותר עליו מאשר על SFIJ

sfij קשה לעיכול

בטח שיותר מscc וjlp הוא הרבה יותר מורכב, תן לו עוד כמה שמיעות ותאמין לי שתוקסם

ערן1987

New member
אני מקווה שאתה צודק

אתם יודעים על עוד "מקרים" כמוני?
ששמעו את האלבום איזה פעמיים ולא ממש התלהבו,ואז שמעו עוד כמה פעמים והתלהבו מאוד?

Rוית

New member
ברור - אני!../images/Emo9.gif

בהתחלה לא יכולתי לשמוע את האלבום הזה. לא הכרתי אף שיר ממנו! שאנשים דיברו על שירים משם לא ידעתי על מה הם מדברים כי שמעתי אותם אולי פעם, פעמיים גג. ואז חשבתי לעצמי שאם כ"כ הרבה אנשים מוצאים אותו כגאוני בטח יש בו משהו. ואז פשוט התחלתי לשים לי אותו בדיסקמן שאותו אני שומעת כל יום כמה שעות בזמן הנסיעות שלי. וככה למשך שבוע+ הוא לא זזה לי מהדיסקמן. ואכן, גיליתי דיסק גאוני! כמו שדן אמר זה פשוט דיסק שהוא קשה לעיכול, אחרי שמתרגלים לאלאניס של JLP או אפילו של SCC במקרה שלך, קשה להבין את אלאניס של SFIG.. אבל אם לא תוותר עליו זה יצא לך שווה.. העצה היחידה שלי בנושא היא לא בכוח. כי אם בכוח תנסה לאהוב אותו לא תצליח... אבל אם יום אחד תמצא אותו בערמת דיסקים שלך ותחליט לשמוע אותו שוב, אז - אתה תתאהב

AlanisJunkie

New member
לי בכלל יש תיאוריה...:)

שאם בן אדם לא מצליח להתחבר לSFIJ, אז הוא עדיין לא מכיר את "אלאניס האמיתית". SFIJ זה חצי מאלאניס. כדי להבין ולהכיר את אלאניס צריך להתחבר לJLP ולSFIJ.

ערן1987

New member
אני באמת אנסה

אני התרגלתי לאלאניס של JLP ו-SCC מהר מאוד,כנ"ל לאלאניס של URS.. אבל אחרי 2 שמיעות של SFIJ,די קשה לי איתו ותודה על העצה

raklehashav

New member
now is the time

לצערי הרב, אני לא מכיר הרבה שירים ממנו. לפי מה שהבנתי באלבום הזה אלאניס השתתפה יותר בכתיבה, ובכלל הביאה יותר מעצמה (על פי בהיינד דה מיוזיק), אז הוא אמור להיות יותר טוב למרות אופי תחילת הניינטיז הבולט שלו (סלחו לי אך תמיד מצאתי את תחילת הניינטיז כשלב מעבר מוזר. המשכם היו מצויינים!) . וsfij...אין מילים. כל מה שנאמר עליו-אפילו לא מתחיל לתאר כמה נפלא הוא.

ערן1987

New member
אגב,ההורים הרשו לי להציע הצעת מחיר

על FOS,אני רק מקווה שאני אמצא אותו במחיר נורמלי וממישהו אמין.. אבל תגידו את האמת,הוא שווה? כי אני לא רוצה סתם לקנות והדיסק שנוסף אליו,זה בלייב נכון?

BaBa LiVe

New member
איך אפשר לשאול את השאלה הזאת?

על הופעה של אלאניס? ועל דיסק חביב שבא איתו!! מזה שווה, לא להאמין...יותר יפה לדעתי מJLP Live! הכי שווה בעולם

Rוית

New member
הדיסק שנוסף אליו זה EP

כלומר שירים שלא נכנסו לURS.. הם לא בלייב בכלל. כולם שירי אולפן. גם האחרון שהוא HC בגירסה אקוסטית, הוא לא מהופעה חיה או משהו כזה (ממה שידוע לי)

gggrrr

New member
sfij

הוא אלאניס מבחינתי. דיסק שלטעמי הוא לא ממש קשה לעיקול הוא פשוט הרבה יותר עשיר מבחינה טקסטואלית ומוסיקלית(וסליחה על הפלצנות)מכל דבר אחר שהיא יצרה דיסק ענק-הטוב ביותר שלה אבל הכל עניין של טעם אני משאר

smgfan

New member
קודם כל תתחדש!! ../images/Emo9.gif

אני מכירה בינתיים רק את האלבום sfij ורציתי להגיד לך (אבל לא הספקתי כמובן...) שתאזין לו ותהיה עם ראש פתוח, זה אלבום נורא קשה לקליטה - אבל אחרי כמה שמיעות אתה תעריך אותו מאוד. תקרא את המילים ותקשיב טוב למוזיקה ולדרך המיוחדת בה אלאניס מגישה אותה. אני מקווה שתתאהב לאט לאט באלבום.
אולי התמזל מזלי להתחיל באלבום הזה אם האלבומים האחרים כאלו קליטים.

למעלה