קיבלתי את הdvd של הזוג המדהים בן וקלודיה מהקונבנשיין האחרון. מומלץ. זוג מדהים וחברות יפה
V varty New member 10/7/05 #1 קיבלתי את הdvd של הזוג המדהים בן וקלודיה מהקונבנשיין האחרון. מומלץ. זוג מדהים וחברות יפה
S sprqy New member 11/7/05 #4 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifגם אני רוצה!!!!! איזה קון? מאיזו שנה? איפה? גם אני רוצה!
V varty New member 11/7/05 #5 קון 2004 ואין לי לינק, אני כותבת דרך הסלולרי. כנס לפורום של קנזאס , יש שם בטוח לינק לקניה ואם אין תבקש. ספארקי, זה חובה! הם מדברים שם גם על מאחורי הקלעים של הסידרה! מומלץ בלהבה לכל אוהבי פארסקייפ!!!
קון 2004 ואין לי לינק, אני כותבת דרך הסלולרי. כנס לפורום של קנזאס , יש שם בטוח לינק לקניה ואם אין תבקש. ספארקי, זה חובה! הם מדברים שם גם על מאחורי הקלעים של הסידרה! מומלץ בלהבה לכל אוהבי פארסקייפ!!!
S sprqy New member 11/7/05 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם חתולים מאוהבים בקלאודיה תגידי לי שלחתול קוראים פלאפי/ספארקי/באקוויט נכון?
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם חתולים מאוהבים בקלאודיה תגידי לי שלחתול קוראים פלאפי/ספארקי/באקוויט נכון?
E eve6 New member 13/7/05 #10 אם החתול היה מחליט לאמץ את עצמו חודשיים יותר מאוחר, סביר להניח שהיו קוראים לו באיזה שם פארסקייפי. בינתיים הוא סתם "נוח"
אם החתול היה מחליט לאמץ את עצמו חודשיים יותר מאוחר, סביר להניח שהיו קוראים לו באיזה שם פארסקייפי. בינתיים הוא סתם "נוח"
D dixie chick New member 23/7/05 #13 באיחור קשה אבל קוראת... ומתלהבת! מזל טוב!!! אולי תזמיני אותנו? אולי תצרבי? בכלל, אני רוצה DVDים... רוצה רוצה רוצה ! אני רוצה את כל הסטארבארסטים שיש ואת כל המיוחדים... ואין לי כסף
באיחור קשה אבל קוראת... ומתלהבת! מזל טוב!!! אולי תזמיני אותנו? אולי תצרבי? בכלל, אני רוצה DVDים... רוצה רוצה רוצה ! אני רוצה את כל הסטארבארסטים שיש ואת כל המיוחדים... ואין לי כסף