קיבלתי את הסעיף

קיבלתי את הסעיף ../images/Emo122.gif

בחדשות של ערוץ שתים הערב קיבלתי את הסעיף האטרף . תינוק בן שנה , בן שנה לכל הרוחות והשדים "זכה" לטיפול אינטנסיבי מהוריו, מכות רצח ותוצאה של שברים בצלעות וברגליים . אתם מבינים ? תינוק בן שנה !!! "ההורים האומללים" בעזרת עורך דינם מתרצים ומסבירים , התינוק נפל מידי הסבתא . תירוצים , תירוצים ! הייתי שולח הורים כאלה לכל הרוחות והשדים ! את התינוק האומלל מוסר להורים יותר אנושיים ויש כאלה רבים העומדים בתור אימוץ "שרק יתנו להם" ככה זה , אין צדק . מסכן , מסכן התינוק שניקלע למסכת התעללויות ללא יכולת הגנה . ליבי נקרע לגזרים . יהונתן

nightroll

New member
ילדים מוכים

העונש הראוי למי שמכה תינוק, או שמכה ילד לסיפוק הצרכים האלימים והסדיסטיים שלו, או שאונס את הילדים שלו, או מבצע בהם כל פשע פיזי או נפשי אחר, הוא חד וחלק סירוס. (גם לנשים וגם לגברים). לאנשים כאלו אסור שיהיו עוד ילדים.

ובאותו עניין ראיתי ../images/Emo123.gif

איך כלב, מצא תינוקת בת יום, באיזור של יער ברוסיה, בקור השלגי של המדינה הזו. האמא פשוט נטשה אותה. בעלי הכלב, מיד הביאו אותה לבית החולים, התינוקת עם דלקת ריאות, אך אותו זוג, מבקש לאמץ את אותה תינוקת לאחר שתירפא. לפעמים יש סופים טובים!

קצפת~

New member
ככה זה כש.......

לנהיגה- צריך להוציא רשיון לנשק - צריך להוציא רשיון אבל להיות הורה כל אחד יכול

גם לדעתי, היו צריכים להכניס ../images/Emo45.gif

לבתי הספר, שיעורים על הורות. אך לצערינו, בתי הספר, בתחרות מתמדת להשגת ציונים ולאו דווקא על אנושיות!

../images/Emo7.gif מ ז ע ז ע ,,,,

אוףףף,, כמה כואב,, ילד בן שנה וחצי,, צלעות שבורות,, ידיים ורגליים,, מה הוא כבר יכול לעשות,, כדי "לזכות" לכזה טיפול,,, פשוט לא יאומן,,,,! כאילו שאין די רוע בעולם,,

נעמי 1

New member
../images/Emo45.gif קצפת...

אני אומרת את זה כל הזמן. לא בכל מחיר. אבל איך נשלוט על זה?

../images/Emo7.gif

זה ממש קורע את הלב לשמוע כל פעם מחדש על התעללות הורים בילדיהם בחסרי הישע הקטנים והמדינה מה היא עושה עושה משפט ..שנמשך שנים בסוף ההורים משתחררים עם איזה אזהרה או עבודת שירות הגיע הזמן שיהיה משפט צדק במדינה שהורים כאלה "ישלמו" על מעשיהם כהוגן

חתולון*

New member
יהונתן ידידי

תודה שהבאת לכאן את הנושא הכאוב הזה אין לי מילים להוסיף למה שכתבת ולגל התגובות שהגיעו מהחברות כאן חתולון

שני 35

New member
שלא נדע

מהורים כאלה , מזעזע עד מעמקי נשמתי , איך אפשר להיות כאלה אכזריים ? איך אפשר להכות ולהתעלל בתינוק חסר עונים . הלב בוכה וניקרע . בושה שיש אנשים כאלה שנקראים הורים .

ש ו ב ב ה

New member
כואב הלב../images/Emo7.gif

כאב לי לראות את התינוק הרך איך אפשר להתעלל בתינוק?.......ורק בגלל שבכה <ככה טוענים ההורים> במקום שישמרו עליו מכל פגע, מתאכזרים בעולל שלא יכול להגיב הורים כאלה חסרי לב...צריכים לחיות בגונגל לא מגיע להם ילדים,

דין אחד ויחיד ../images/Emo91.gif

הורים כאלה המדינה ומשרד הרווחה צריכים להוציא מידיהם את התינוק המוכה . במידה ויש להם עוד ילדים גם הם צריכים להיות בכיוון אחד , יציאה מהבית . שימו לב , כמה פעמים שמעתם החודש על אלימות ? אלימות נגד ילדים ? נגד נשים ? כנראה שמערכת המשפט איננה תקיפה דיה כנגד תופעות מזויעות אלה .

קצפת~

New member
ואולי................

אולי משהו לקוי במערכת החינןך? הרי צריך מינקות לחנך נגד אלימות צריך לראות איך מונעים את המצב הזה ברור שגם מערכת הענישה צריכה להשתנות אבל אולי יש דרך לצמצם את התופעה ע"י חינוך?

לדעתי

לפחות אני מניחה את מערכת החינוך אי אפשר להאשים . כמורה , חזור ושוב אנחנו משוחחות על תופעת האלימות עם התלמידים . שימי לב קצפת , בסטטיסטיקות הנערכות מידי שנה על תופעת האלימות שכבה סוציואקונומית מהגבוהות נכללות ברשימה הלא כל כך סימפטית ! כאלה שקיבלו חינוך מהטובים בעולם , בעלי מקצועות מהמתקדמים , רופאים , עו"ד ועוד מכים ומתעללים . כלומר אי אפשר להשליך את התופעה רק לשכבות החלשות. לסיום כנראה מערכת הענישה איננה מחמירה מידי . בוקר טוב , יעלה

קצפת~

New member
מישהו שמע אותי מתייחסת.........

לשכבה סוציואקונומית זו או אחרת בדברי? כל שאני מנסה לומר הוא שיש תחום שלא מלמדים אותו בשום בי"ס..........לא נבחנים עליו ונותנים לנו פשוט ללמוד אותו מנסיוננו ומנופי ילדותנו. אני מדברת על הזוגיות וההורות........כן כן ומי שנוף ילדותו מעוות ימשיך ויעוות אותו גם הלאה בד"כ. איני מטילה את האשם חלילה על מערכת החינוך..........וגם אני כמוכם חושבת שמערכת הענישה וההרתאה לוקה באופן מאוד מהותי. אבל כמו שאני רואה את הדברים על מקצועות החובה שנלמדים בבתי הספר יש להוסיף את התחום באופן יסודי ביותר............. אז לימדו אותנו מתמטיקה ואנגלית וספרות העולם ודברי הימים, רק שכחו ללמד אותנו את הדברים הבסיסיים ביותר אבל החשובים ביותר.................ולא לכולם יש את המראות הנכונים ללמוד מהם.

משתתפת

New member
החינוך לא בא מבי"ס...

חינוך בא מהבית. בי"ס רק עוזר. אי אפשר להאשים בהכל את מערכת החינוך. ברור שאפשר לצמצם את התופעה על ידי החינוך, אבל לא רק מורים צריכים לחנך את הילדים שלנו. גם להורים של הילדים יש חלק בדבר.

ככלל...

החברה שלנו הופכת להיות אלימה יותר. יותר אלימות בבתי-הספר יותר אלימות בכבישים יותר אלימות במשפחה יותר אלימות בכנסת (גם אם היא מילולית היא עדיין אלימות) הבעיה כאן היא רחבה יותר, ולצערי אני לא רואה שום פתרון באופק, אולי בעיקר שאף אחד במדינה שלנו לא משקיע מאמצים בחיפוש אחר פתרונות לבעיות מסוג זה.

למעלה