קיבלתי את המחשב

MacMac7

New member
קיבלתי את המחשב

ממש קל משקל ונוח. עדיין לא רגיל למשטח-עכבר , רגיל יותר לניפל. לכן ביטלתי את הלחצן במשטח עצמו ונשארתי עם הלחצנים בלבד (אתם עובדים עם המשטח או עם עכבר חיצוני?). המחשב הגיע מותקן עם XP בעברית (איכסה) , מישהו יודע אם ניתן להפוך לאנגלית? לא קיבלתי את ה-CD עם המחשב, זה צריך להיות כך או שהיו צריכים לתת לי את ה-CD בכל מקרה? תודה, אמיר

kobi 23

New member
באופן אישי

אני משלב בין ה track point וה touch pad.מאוד נוח לי עם הנקודה האדומה וכרגע אין לי צורך בעכבר. לגבי השאלה השניה , אני גם לא אוהב את הממשק העברי , אני חושב , אבל לא בטוח שאפשר לשנות את זה באמצעות הMUI שזה תוסף שמאפשר לשנות את שפת הממשק. ב100 % ניתן לשנות איתו מאנגלית לעברית (ולשפות אחרות) ייתכן וזה אפשרי גם להפך. הכל בתנאי כמובן שיש לך XP PRO. אני אשמח אם מישהו ייתקן אותי לגבי הMUI תריץ חיפוש באימיול ותוריד

bar666xp

New member
איזה מחשב רכשת בסוף? לנובו דובר אם אני זוכר..

איזה מחשב רכשת בסוף? לנובו דובר אם אני זוכר נכון? אם כן פנה אליהם {חבל שלא ציינת בהזמנה זה היה חוסך ממך} עד כמה שזכור לי הם {היצרנים/יבואנים} מאפשרים החלפה... אבל לא זוכר אם זה בתשלום או ללא... לגבי CD'S ברוב המקרים אין CD'S כלל... בחלק תקבל CD RECOVERY... מה יש? יש מחיצה נסטרת או גלויה המכילה איחזור... אפשר ליצור CD'S/DVD איחזור קרא במדריך למשתמש זה מופיע אאל"ט.

bar666xp

New member
נ.ב. כבר כל כך רגיל לTACHPED

שכבר העכבר הרגיל לא הכי נוח לי חחח

MacMac7

New member
קניתי את ה-lenovo 3000 c200

יש לי מספיק ניסיון במחשבים בשביל להתקין לבד (יש לי מספר גרסאות של חלונות) השאלה היא אם תהיה בעיה עם המחשב והם יקחו לתיקון , בתוקף האחריות, הם בודקים איזו גירסה מותקנת ואם זו הגירסה שאיתה הגיע המחשב.? אמיר

bar666xp

New member
כמה דברים שצריך לקחת בחשבון...

אני ירשום את הדברים בלי הסברים ארוכים אני מניח שתדע למצוא את הפתרונות... SATA אין כונן דיסקטים.. סביר כי במקרה של תקלה יחזירו את המערכת המקורית {יפרמטו} אין CD תוכנות נילוות ודרייברים... {ברוב המקרים אפשר להוריד מאתר היצרן}. חוקיות מערכת ההפעלה.. {MS והשטויות שלהם הרישיון לעברית הוא רק לעברית לא לאנגלית וכו'}... בקיצור אני ממליץ לך כן ליצור קשר עם לנובו ולשאול.. יש יתרונות בכך שתהיה מחיצת איחזור למערכת הפעלה הרצויה ואפשרות ליצור CD'S/DVD RECOVERY שלה.

למעלה