קיבלתי את הכרטיס הרגע
L little 14 New member 29/7/06 #1 קיבלתי את הכרטיס הרגע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
S super girl 15 New member 29/7/06 #2 ../images/Emo122.gifאת שער 4?! אוף! בכל מקרה.. מזל טוב!! עכשיו שאלה?! חחח איך סוף סוף ההרגשה להחזיק את הכרטיס בידיים?!
../images/Emo122.gifאת שער 4?! אוף! בכל מקרה.. מזל טוב!! עכשיו שאלה?! חחח איך סוף סוף ההרגשה להחזיק את הכרטיס בידיים?!
L little 14 New member 29/7/06 #3 @#%$^#^!!!!!!! הוא הלך ישר לקופסא של הדברים המיוחדים ולא יוצא משם עד להופעה :-\ באמת באסה אבל שאני לא איתך אל תידאגי אנחנו ניתאחד!!!!!!!!!
@#%$^#^!!!!!!! הוא הלך ישר לקופסא של הדברים המיוחדים ולא יוצא משם עד להופעה :-\ באמת באסה אבל שאני לא איתך אל תידאגי אנחנו ניתאחד!!!!!!!!!
S super girl 15 New member 29/7/06 #4 אבל את יודעת שאת יכולה להיכנס ב1 אסף עשה בירורים וזה לא כזה חשוב מאיזה שער נכנסים.. אז אני בכל מקרה באה בבוקר אני ישאל.. ואם זה אפשרי.. אני לא שואלת אותך!!! בכולאפן.. מחר חולצות ולפארק?! או שנדחה את זה ליום שלישי שהגר גם תבוא? חחחחחחחחחחח
אבל את יודעת שאת יכולה להיכנס ב1 אסף עשה בירורים וזה לא כזה חשוב מאיזה שער נכנסים.. אז אני בכל מקרה באה בבוקר אני ישאל.. ואם זה אפשרי.. אני לא שואלת אותך!!! בכולאפן.. מחר חולצות ולפארק?! או שנדחה את זה ליום שלישי שהגר גם תבוא? חחחחחחחחחחח
L little 14 New member 29/7/06 #8 מחר אני לא יודעת אם אני יכולה ללכת ליקנות חולצות (התחייבות קודמת) לפארק לא ניראה לי שירשו לי בערב :-\
מחר אני לא יודעת אם אני יכולה ללכת ליקנות חולצות (התחייבות קודמת) לפארק לא ניראה לי שירשו לי בערב :-\
T The HIStory Ghost New member 29/7/06 #5 תסמני בשירשור המיועד../images/Emo8.gif לפחות שאני לא ארגיש לבדי
L Libertine R New member 29/7/06 #6 אסור לסרוק או לצלם כרטיסים ! יש אנשים שיודעים לעשות בזה שימוש מעולה ולזייף אותם בכמויות מסחריות.