קיבלתיייייייייייי!!!

PopPy

New member
קיבלתיייייייייייי!!!

מאוקטובר אני רבה איתם, שולחת מכתבים, שולחת פקסים, מתקשרת, מתעסקת עם מזכירות מטומטמות, שולחת במייל כי הפקס לא הגיע, שולחת בדואר כי הדואר, הפקס והמייל לא הגיעו - אבל היום סוף סוף קיבלתי זימון למיונים לדוברות ומידע! (=דובר צה"ל, גל"צ במחנה ושאר הדברים שאני רוצה לעשות בצבא והצבא החליט שלא בא לי לשלוח מיונים אליהם) הייתה לי הרגשה טובה כשהזימון הגיע בדואר, מסתבר שבאמת היה משתלם לבזבז כ"כ הרבה בולים :)X) ולהציק כ"כ הרבה לצבא. *אושר* ^-^

בדיוק היום... ../images/Emo204.gif

הציעו לי להציק להם ביתר אדיקות. אני חושבת שאעשה את זה. נורא בא לי ללכת למיונים (סתם כי זה נראה נחמד. אני לא מצפה לעבור).

PopPy

New member
אם זה חשוב לך - תציקי ותתעקשי

ולמרות שכבר קצת מאוחר, זה יכול לעבוד. כלומר, אם את באמת רוצה למצוא את עצמך בגל"צ, במחנה או דו"צ בסופו של דבר, ואת רוצה להתאמץ ולנסות להגיע לשם. אם לא, זה יותר מידי כאב ראש וריצות אחרי פקידות מטומטמות שטוענות שהפקסים שלך נאבדים.

אם בא לך.....

אז תלכי.... הכי טוב אם את רוצה
אני מקווה שתשקלי את זה הרבה!!!

Pure M

New member
סחטיש!

יפה לך שהתעקשת, אני התעצלתי ועכשיו נדפקתי במיונים לחרא של תפקידים. תתעקשי, גם אם לא תגיעי לגל"צ תוכלי להגיע לדברים איכותיים אחרים.

DarkMagic17

New member
בהצלחהההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

עצה שאת בטח לא צריכה, כדי שיהיה תוכן להודעה: מומלץ ביותר לנסות לדבר עם כמה שיותר אנשים שהיו במיונים האלה ועברו, לשמוע מהם חוויות, ולנסות להעתיק ממה שהם עשו ולשים לב לדברים שהם שמו לב אליהם וככה יהיה לך סיכוי יותר גבוה לעבור^_^ יאמיאמ. בטח כבר ידעת את זה. לא נורא, נכון

PopPy

New member
תודה תודה,

ו, המ, מגיל 15 ומשהו אני קוראת מאמרים על גל"צ, על המיונים והקבלה ומדברת עם אנשים שעברו מיונים/משרתים/שירתו שם - אני יודעת מה הולך לקרות במבחנים מתוך שינה, אני באמת לא צריכה לקרוא על זה עוד

DarkMagic17

New member
אממממ...../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

את יכולה לספר לי
:X קיבלתי זימון...

PopPy

New member
יש מאמר מצוין בפורום מתגייסים,

הוא מכסה את הכל.

DarkMagic17

New member
תנקס../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

זה ביום חמישי הזה במקרה
כי אם כן, אולי אראה אותך שם

Mooa-Numi

New member
אני לא

הצבא בכלל לא רוצה אותי, ויש לי קב"א 56. אני כלכך מתסוכלת עליהם. אני גם בטררם פקסים, אבל רק מהשבועיים האחרונים. ולא רוצים אותי. לא רוצים אותי. לא רוצים אותי. אני מרגישה כזאת.. טעות, בחיי.

angel of Death

New member
אל תרגישי ככה...../images/Emo80.gif

גם אני ממש התאכזבתי מהצבא כי אחרי שנפלתי מקורס ממש גבוה בצה"ל (שדורש נתונים ממש גבוהים) רצו שאני אהייה חובשת או תצפיתנית שזה תפקידים ממש פיסכה
ועכשיו אחרי כל זה אני הולכת להיות רכזת מתגייסים שזה גם לא תפקיד משהו שבכלל בכלל לא דורש יכולות גבוהות כלשהן
בקיצור את ממש לא טעות ואל תהיי מתוסכלת
אין מה לעשות זה צה"ל. ורק שתדעי המון אנשים עם נתונים כמו שלך לא תמיד מגיעים לתפקידים שמגיעים להם. אבל מעל הכל את צריכה להמשיך להלחם ולהציק ולהציק ולהציק ללשכת הגיוס שלך על התפקיד שאת רוצה... זו הדרך היחידה בכל אופן
ממש חבל שזה ככה

PopPy

New member
הצבא סתם מטומטם

והוא לא יודע את מי הוא שולח לאן ולמה. אולי אם הם היו אשכרה שואלים מלש"בים אם הנטייה שלהם יותר ריאלית או הומנית, מתחשבים במגמות מובילות ואשכרה שואלים אותם מה היו רוצים לעשות עם עצמו בשנים הקרובות (השאלון בסוף הפסיכוטכני זה בולשיט, המנילה שלי היא ההפך הגמור ממה שסימנתי שם ואני לא היחידה) - זה היה נראה אחרת. אבל הצבא הוא צבא והוא רוצה עבדים שיעשו מה שהוא אומר להם לעשות, אז זין עליו, גוף כזה לא יגיד לך אם את שווה או לא.

PopPy

New member
אינדיד, ע"ע התגובה בפמ"ח../images/Emo98.gif../images/Emo3.gif

למעלה