קיבלה את הפטור מצה"ל

אוףףףףף. היא בת 17.5 עוד לא 18. ממילא לא יתנו

לה להכנס. נכון לא לא? נכון.
שנית, לא אסרתי להתנדב שם. הבעתי את מורת רוחי ואת החשש שלי. אני אמורה לשתוק?!

ללכת למועדונים של הומו לסביות? שתלך. לא נשקפת לה סכנה לא מהומואים ולא מלסביות. חבל שלא קוראים לפני שעונים תשובות

אור2221

New member
גם מטרנסווסטים לא נשקפת לה כל סכנה

בעיות רגשיות? להרבה אנשים יש בעיות רגשיות, לאיזה בעיה היא בדיוק תחשף באמצע מסיבה, לא ברור לי כ"כ.

אבל אם המסיבה הייתה במקום לא סימפטי, אני יכולה להבין אותך. לא חסרות מסיבות גם לא ליד התחנה המרכזית :)

יפה שהסעתם אותה.

סביר להניח שלהרבה מקומות לא יכניסו קטינה, אבל יש אירועים תואמי גיל, אולי שתלך לאיגיי?

ולגבי פגישה עם בחורה שהכירה בפייסבוק - שיפגשו, מה קרה? במקום הומה אדם וציבורי, לא בשדרה חשוכה. היום זו דרך היכרויות לגיטימית. תגידו לה, שאם היא תרגיש משהו חשוד שתתקשר אליכם, ותשלחו אותה לדרכה.

תראי - יכול מאוד להיות שהיא תבלה את חייה עם גבר, מצד שני יכול להיות שהיא לא באמת דו אלא לסבית, ויותר קל לה לומר לך שהיא דו.

lavendula

New member
הבחורה מהפייסבוק עשויה להתגלות כבחור...

ולא במובן החיובי של המילה
.
אני תוהה אם הבת לא די מודעת לסכנות או רק בוחנת עד כמה תצליח לזעזע/להרגיז את ההורים שלה.

לא. היא מודעת מאוד רק מרגיז אותה

שהיא כאילו צריכה לפחד כל הזמן. מרביז אותה שאנחנו חיים בעולם כזה מטורף...היא לא יודעת שסכנות תמיד היו הן רק שינו צורה ופנים. היא לא מנסה להרגיז בכוונה היא מקדימה את גילה ברצון שלה לעשות דברים מסויימים ויתכן שמה שמושך אותה זו הסקרנות...אני רק מוודאת שהסקרנות לא תהרוג את החתול.

אור2221

New member
יש כללי זהירות

שהיא צריכה להכיר ולפעול לפיהם, לנערה שמחפשת להכיר בנות אחרות האינטרנט הוא כלי הכרחי, כי גם אם את פוגשת בת חמודה איפשהו, מאיפה תדעי אם היא "בעניין".

ולעניין הפוסט מתחת - מקדימה את גילה? אני לא חושבת שרצון ללכת למסיבות גייז לבת 17.5 שמגדירה עצמה כדו, זה מקדים את הגיל, היא כן צריכה להסתובב במקומות שמתאימים לגילה, וזו צריכה להיות הנקודה.

לכן את ההתנגדות להתנדבות אני פחות מבינה, שם דווקא יכולים להיות הרבה בני נוער, שלא בהכרח הולכים למסיבות של מעל לגיל 24...

לא נראה לי....רואים בהתנהגות שלה עקביות

והיא דווקא מדברת על בנים. זה מוד וההוא חתיך. עד שלא מומשו הנטיות המיניות קשה לומר מה זה מה. הרי זאת לא בדיקת דם. יכול מישהו לבלות את כל חייו במחשבה שהוא משהו מסויים ולגלות אחר כך שהוא אחר. זה קשה. החיים האלה קשים אבל אולי הם קשים לי יותר מאשר לה. כיום בבית הספר יש הרצאות בנושאים האלו. החברים שלה יודעים עליה לפחות זה מה שהיא מספרת. וכן גם עם אנשים רגילים עם בעיות נפשיות לא הייתי רוצה שהיא תסתובב.

היא הולכת לאיגי.

אור2221

New member
אני אסביר

את לא ממש מקבלת אותה, את טוענת שאת מקבלת את "מה שהיא מרגישה שהיא" והיית כנה ולא סתם השתמשת במושג הזה, אבל הניואנס הזה לא רק חשוב, אלא גם מתבטא במעשים שלך.

למעשה את מתכוונת "זה מה שאת מרגישה, אבל זה לא באמת מה שאת, זה בסה"כ שלב, בהתאם אני לא רוצה לתת לך לעשות דברים שיקבעו אותך בעיני העולם כלסבית, כמו התנדבות במקומות של הקהילה או ח"ח יציאה למקומות בילוי של הומואים, כי אז אם תשני את דעתך, מתישהו בעתיד, לא תוכלי לחזור בך"

אני צודקת?

אז אם הבת לא רוצה לחכות עד שאת תפסיקי לחכות שהיא תשנה את דעתה, היא צריכה לעזוב את הבית ולממן את עצמה. או להתנהג כמו ילדה "נורמלית".

לכן אמרתי שזו בחירה קשה, ולכן הצעתי לך ללכת לתהילה, שבדיוק תומכים בהורים שמשוכנעים ש"זה רק שלב" - את לא היחידה.

לא לגמרי צודקת והיות שאני לא בטוחה שיצא לך

לקרוא את מה שכתבתי בהמשך אעתיק את זה לכאן:

"הדברים. היא מחליטה לאן היא הולכת ועם מי ועם מי היא בפייסבוק ובאיזה קבוצה. לפעמים זה פחות מוצא חן בעיני. לפעמים אני מעירה. היה קטע לפני כמה זמן שהיא קיטרה (בעוצמה רבה) שיש הרבה דברים שהיא לא יכולה לעשות. בסוף הצלחנו לחלץ ממנה שזאת איזו מסיבה לבנות בלבד בתל אביב. שאלנו מה ואיפה והחלטנו שאם זה לבנות בלבד אז OK ואפילו ניקח אותה. שם הרחוב היה ממש "צפון תל אביבי" והתחלתי לפחד מסמים
....בסוף התברר שזה ממש צמוד לתחנה המרכזית בתל אביב וזה כבר הדליק המון נורות אדומות. היא ם (בבוקר) ומה קורה אם לא מוצא חן בעיניה והיא רוצה הביתה?!?!?!? ומה קורה אם תקלע לסכנה ממשית? ועוד היא נפגשת שם עם מישהי שהכירה בפייסבוק.

נראה לנו חשוד. הרמנו טלפון וגילינו שמדובר במסיבה לכלל האוכלוסיה (נקרא לה כאן "הזאת" כי אני לא מכירה שם אחר) כולל גברים כולל טראנסוויסטים וטראנסג'נדאדים ותסלחו לי שאני לא מכירה את כל המגוון.

החלטנו שאנחנו נזרום עם זה ונראה מה יהיה ואיך המקום נראה. נוודא שהיא נכנסת (היא בת 17.5 ומכניסים רק מגיל 24 למרות שלנו היא אמרה 18) כך שהיה לנו ברור שלא יכניסו אותה (אם הם באמת מקפידים).

כשהתקרבנו התברר שאין לשם גישה עם האוטו. ושהאיזור מלא בסודנים וכו'. עשנו עוד סיבוב כדי שאולי בכל זאת נמצא את המקום. היא קיבלה פיק ברכיים (לוקחים אותי כמו ילדה בת שלוש....ממילאלא יתנו לי להכנס) וביקשה ללכת משם.

הערב נגמר בבלוי מסעדה נחמדה שהיא אוהבת.

לאחר שבוע או שניים אמרתי לה שאנחנו לא מוכנים שהיא תלך למקומות כאלה. אם זאת מסיבת בנות בסדר אבל אוכלוסיה כזאת סובלת מבעיות קשות. מצבם לא קל מעצם היותם כאלה והם סוחבים עליהם ים של בעיות רגשיות שעם כל הכבוד אין לי עניין שהבת שלי תחשף אליהן ולזה התכוונתי שזה שהיא דו לא מהווה סיבה להסתובב עם כל המגוון הקיים עלי אדמות.

אם מישהו לא מבין את זה או לא מקבל את זה כאן וחושב שמה שאני מגישה לא לגיטימי אני חושבת שזה מוזר".

לשאלתך. עוברת במוחי המחשבה שאולי זה שלב. כן. ואני גם אומרת לעצמי שיש מצב שזה לא שלב (לא את ולא אני נביאות). היות שהיא דו הרי שבסופו של דבר ייתכן שכל הענין יסתיים בזה שהיא תחייה את חייה עם גבר או עם אישה נכון? יש מצב שהיא תחייב את חייה עם גבר? בניגוד לסבית....

את טועה ב-4 הפסקאות האחרונות

מירי,

New member
מי כן אוהב את זה?

אם היא היתה עושה את הדברים מיד לא הייתם צריכים להעיר לה- די מתאים לחק גדול מהמתבגרים, לא?

כן אבל לא היא ולא אחיה לא עושים

הגרביים של הבן נשארו בסלון למרות שלושה אזכןרים. הכביסה מעולם לא הורדה. אוכל נלקח לחדרים. דלת הארון נשארת פתוחה למרות בקשות חוזרות ונשנןת לסגור אותה כי נכנס מלא אבק. חומרי לימוד וחפצים אישיים מובאים לסלון ונשארים שם.

כשלא מבקשים מהם כלום הם זהב.

מזכירה לי את הילדים שלי.

ובעצם יכולה להבטיח לך שאצל כולם זה ככה.

אבל צריך להזכיר כל הזמן מגיל קטן ואז הדברים באמת מתבצעים.

הבעיה באמת כשהם מגיעים לגיל הנוער שהם שוכחים שהם לא עושים או הפסיקו לעשות
ואז כשאנחנו מזכירים להם אנחנו חופרים ומעצבנים ובגלל זה הם לא רוצים לעשות. מין גלגל כזה שלא מסתיים לעולם.

נומלה

New member
לא הרבה יותר פשוט

פשוט להפסיק לכבס את הכביסה שלהם ולהודיע להם שהם אחראים עליה בעצמם? זה יקטין את הכביסות שההורים צריכים לעשות וישאיר את הילדים להיות אחראים על הבגדים הנקיים שלהם. תמיד אפשר לחפור ובדרך כלל אפשר למצוא תמריצים מתאימים בלי חפירה.

מירי,

New member
נשמע שיש לך ילדים לגמרי נורמאלים

רוב המריבות שלי עלא אשלי היו סביב הנושא זה ואני במודע לא רוצה לריב איתם על זה ולכן בד״כ אני עושה ואז באמת הכל דבש, כשרק מבקשים משהו מיד אנחנו חופרים.

מירי,

New member
עם עמק שלי

האייפד של הבן, כמו הבן גם הוא עושה מה שהוא רוצה.

למעלה