לא לגמרי צודקת והיות שאני לא בטוחה שיצא לך
לקרוא את מה שכתבתי בהמשך אעתיק את זה לכאן:
"הדברים. היא מחליטה לאן היא הולכת ועם מי ועם מי היא בפייסבוק ובאיזה קבוצה. לפעמים זה פחות מוצא חן בעיני. לפעמים אני מעירה. היה קטע לפני כמה זמן שהיא קיטרה (בעוצמה רבה) שיש הרבה דברים שהיא לא יכולה לעשות. בסוף הצלחנו לחלץ ממנה שזאת איזו מסיבה לבנות בלבד בתל אביב. שאלנו מה ואיפה והחלטנו שאם זה לבנות בלבד אז OK ואפילו ניקח אותה. שם הרחוב היה ממש "צפון תל אביבי" והתחלתי לפחד מסמים
....בסוף התברר שזה ממש צמוד לתחנה המרכזית בתל אביב וזה כבר הדליק המון נורות אדומות. היא ם (בבוקר) ומה קורה אם לא מוצא חן בעיניה והיא רוצה הביתה?!?!?!? ומה קורה אם תקלע לסכנה ממשית? ועוד היא נפגשת שם עם מישהי שהכירה בפייסבוק.
נראה לנו חשוד. הרמנו טלפון וגילינו שמדובר במסיבה לכלל האוכלוסיה (נקרא לה כאן "הזאת" כי אני לא מכירה שם אחר) כולל גברים כולל טראנסוויסטים וטראנסג'נדאדים ותסלחו לי שאני לא מכירה את כל המגוון.
החלטנו שאנחנו נזרום עם זה ונראה מה יהיה ואיך המקום נראה. נוודא שהיא נכנסת (היא בת 17.5 ומכניסים רק מגיל 24 למרות שלנו היא אמרה 18) כך שהיה לנו ברור שלא יכניסו אותה (אם הם באמת מקפידים).
כשהתקרבנו התברר שאין לשם גישה עם האוטו. ושהאיזור מלא בסודנים וכו'. עשנו עוד סיבוב כדי שאולי בכל זאת נמצא את המקום. היא קיבלה פיק ברכיים (לוקחים אותי כמו ילדה בת שלוש....ממילאלא יתנו לי להכנס) וביקשה ללכת משם.
הערב נגמר בבלוי מסעדה נחמדה שהיא אוהבת.
לאחר שבוע או שניים אמרתי לה שאנחנו לא מוכנים שהיא תלך למקומות כאלה. אם זאת מסיבת בנות בסדר אבל אוכלוסיה כזאת סובלת מבעיות קשות. מצבם לא קל מעצם היותם כאלה והם סוחבים עליהם ים של בעיות רגשיות שעם כל הכבוד אין לי עניין שהבת שלי תחשף אליהן ולזה התכוונתי שזה שהיא דו לא מהווה סיבה להסתובב עם כל המגוון הקיים עלי אדמות.
אם מישהו לא מבין את זה או לא מקבל את זה כאן וחושב שמה שאני מגישה לא לגיטימי אני חושבת שזה מוזר".
לשאלתך. עוברת במוחי המחשבה שאולי זה שלב. כן. ואני גם אומרת לעצמי שיש מצב שזה לא שלב (לא את ולא אני נביאות). היות שהיא דו הרי שבסופו של דבר ייתכן שכל הענין יסתיים בזה שהיא תחייה את חייה עם גבר או עם אישה נכון? יש מצב שהיא תחייב את חייה עם גבר? בניגוד לסבית....
את טועה ב-4 הפסקאות האחרונות