קיבינימט...

Distorted

New member
קיבינימט...

זה אני, או שה``ערב מטאל`` אתמול בבארבי היה פשוט קקה?? לא ייאמן כמה זבל של להקות הושמעו שם אתמול......... כולן, אבל כולן, נשמעו כמו סרט רע ביום מגעיל... שתבינו, גולות הכותרת של הערב היו Creeping death של מטאליקה, Walk של פנתרה, ו- Hallowed be thy name של קריידל....... אחלה שירים, אבל בטוח לא גולות כותרת..... מישהו היה פשוט צריך לירות במי שבחר את השירים שם. הלכתי מאוכזב. ``What is now, and what I`ve said - I really don`t know, I really don`t care...`` - Distorted...

Metal_F

New member
גנן גידל דגן בגן

באמת המוזיקה לא הייתה משהו לפחות לא כמו שציפיתי שהיא תהייה...הפרסומת הייתה ממש מרשימה ביחס למה שקיבלנו...אבל היו גם דברים כיפיים. הייתה שתייה וה-ר-ב-ה היו איזה אלף בנים ושתי בנות שזה מצויין:)...אוקצור היה פסדר. אגב יש לך סימני זיהוי מיוחדים? אולי ראית אותך...מקום קטן אתה יודע.

Distorted

New member
לא ממש....

ישבתי צמוד לדלת, מצד ימין. הייתי עם המתופף והזמרת של הלהקה שלי, ועוד בלונדינית אחת, ששמה קרן, ובטח sham 69 מכיר אותה.......

dishate

New member
הממ.. רוצה מכות?? B-(

מה שכחת שאני גם הייתי איתך??? או שאני אויר? B-) :p B-p אגב מי שלא היה לא הפסיד כלום...

Distorted

New member
אכן כן.

התכוונתי לקאבר. אם זה היה של איירון, אז לא הייתי חש שום צורך לציין את זה, מאחר וכל השירים אתמול היו ברוח איירון מיידן, רפסודי וווירג`יו סטיל. YUCK

למעלה