קיבוצניקים

דנה1018

New member
קיבוצניקים

יש לי כמה דברים לומר לכם הקיבוצניקים: דור ראשון עוד היה טוב אבל הדור השני זה עם של אוכלי חינם, אתם חושבים שאתם עשויים מיהלומים ולא מבשר ודם, לבכם הוא קר כקרח, מחייכים מצד אחד ומאחורי הגב דוקרים עם סכין, אין בכם אמונה, הרבה כספים של המדינה מנוהלים על ידכם ולשונכם לועגת ובזה למדינה!הספרדים יותר טובים!

MsUnderstood

New member
אני מתלבטת איך להגיב...

התגובה הראשונה היתה- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי מצחוק...אבל אני מנהלת פה אז זה לא מכובד...אז אני לא אכתוב את זה
התגובה השניה- האמ...ככה...חלקנו דור 3 בקיבוץ...אז מה זה אומר עלי?! אנחנו לא עשויים מיהלומים...אנחנו יותר טובים מזה
אוכלי חינם?לא ממש...כבר יש הפרטת מזון ברוב הקיבוצים...היום שילמתי 20 שקל על הא.צהריים...זה לא ממש בחינם... לב קרח?לא כזה...אולי קר פה...אבל זה לא מהלב שלי... דוקרים עם סכין...את בטוחה שאת משייכת את זה לאשכנזים?בטוחה?אנחנו יותר נאורים...אנחנו לא אוהבים את כל הקטע ל הלכלוך של הדם וזה... אמונה?יש לנו...שאנחנו יותר טובים מכולם... כספים של המדינה מנוהלים על ידנו?טוב לדעת...אולי באמת צריך להתחיל לחגוג ו/או לבנות מרכז מסחרי גדול יותר עם אישורים באמת... ספרדים יותר טובים...את בטוחה?כאילו ממש בטוחה?ממש ממש בטוחה?וזה לא שאני גיזענית או משהו...אבל את בטוחה?כאילו כל הספרדים יותר טובים ממני?ו...השכנה שלי לא ממש אשכנזיה...אז היא בסדר? חג שמח כפרה

דנה1018

New member
תגובה ליהלומית כפרה

דור שלישי כידוע הוא מתקדם אבל אבל הכי פחות שימושי, התגובה שלך רק הוכיחה עד כמה אני צודקת "אנחנו יותר מיהלומים" אתם מתנשאים, הסנטר שלכם תמיד מורמת וכשהיא יורדת זה רק לשתי מקומות: או לבאנג או למשהו אחר שאני לא רוצה להעלות בשיחה זו. . . אבל זה נוגע לנשים הקיבוצניקיות...... אמונה שלכם היא רק באגו הדפוק שלכם אז אל תאחלי לי חג שמח כי אין לך מושג מה זה חג בכלל.

MoRoSH11

New member
../images/Emo6.gif פעם שנייה

אם ישמ ישהו שכן יודע מה זה חגים- זה אנחנו!

MsUnderstood

New member
לכל איש יש שם...

יהלומית זה לא השם שלי...דנה אבל כן... אנחנו לא מתנשאים...אני לפחות-צינית...טוב...גם קצת מתנשאת..אבל מותר לי
סנטר מורמת?בחיי הייתי צריכה לקרוא את זה כמה פעמים...זה לא אמור להיות אף מורם?גמני לא אוהבת באנגים...זה לא ממש כיף...ואם כבר,קודם זה הבאנג ואז אנחנו כבר בקטע אז אנחנוגם מה שאת לא רוצה להעלות בשיחה
אין לי מושג מה זה חג...סבבה..תחשבי מה שבא לך..לא נראה לי שאת יודעת יותר ממני-אבל אם זה יגרום לך לעבור את החג בטוב אז סבבה.. שוב- חג שמייח

טיפקסית

New member
תראי דנה 1018

הקיבוץ של היום הוא לא הקיבוץ של פעם! הקיבוצים השתנו,השנים עברו,הערכים השתנו בסולם. חושבים שאתם עשויים מיהלומים? ואיך קבעת את זה בדיוק? ממי קיבלת את הרושם הזה? ואולי מדובר על מיעוט? [אם בכלל]. דוקרים עם סכין מאחורי הגב? איזה אינטרס יש לנו לעשות זאת בדיוק? ולמי? אין בנו אמונה? תסלחי לי מה עם תנועות הנוער הפעילות? רוב הקינים התנועתיים נמצאים כיום בקיבוצים [מדובר על הנוע"ל,השמו"צ,בני המושבים,רעו"ת ותנועות אחרות שפעילות בפריפריה -זאת אומרת מחוץ לערים]. המדינה נתנה כספים לתנועה הקיבוצית כדי שנוכל לממן את החיים הקיבוציים,הכסף מושקע בתחומים שוניםכמובן שמפורסם פרוטוקול של ההחלטות לחברי הקיבוצים והמושבים כך שיודעים לאן הכסף הולך בדיוק.. מדוע את באה הנה ללכלך? את באה למקום שמוקדש לקיבוצים על ידי אנשים שגרים כאן,אנחנו כולנו קיבוצניקים את באה "לבית שלנו,מתפרצת לתוכו כמו רוח ומצפה שנעשה לך הכנסת אורחים יפה? אולי תסבירי את הסיבות למרמור שלך כלפינו? האם חווית סיטואציה כלשהי שפגעה בך? פגעה סביבך? האם מדובר במשהו שנוכל לעזור? תנסי לומר לנו מאיפה מגיע הכעס כלפינו? אגב רובם הגדול של האנשים שכותבים פה הם דורות שלישי ורביעי בקיבוצים,אנחנו שונים מהדור של ההורים שלנו ומהדור של הסבים והסבתות שלנו. אנחנו חבר'ה צעירים ,האורח חיים שלנו הוא שונה מדורות קודמים,ולכן גם החשיבה וההתנהגות היא אחרת. ככה זה.

Nipiy

New member
יש לי משפט אחד להגיד לך

"זה שאני קיבוצניק לא אומר שאני יותר טוב, זה אומר שאני הכי טוב!"

MoRoSH11

New member
../images/Emo6.gif

ובגלל שאני לא מנהלת פה אני כן יכולה- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוכלי חינם? אף פעם לא היינו- קביוצנקים תמיד עבדו, גם כשהם לא הרוויחו מזה כלום, מבחינת כספית. עכשיו אנחנו בכלל לא אוכלי חינם, אנחנו עובדים ומרוויחים את כספנו בדיוק כמו כל אחד אחר. ועל כל היתר - שטויות שלא שוות תגובות. העיקר שהספרדים ותר טובים!

shahf

New member
ותסלחי לי, אבל אוכלי חינם?!

"הקיבוץ לא יממן חתונה או לוויה של מי שלא חי בו בשנתיים האחרונות. זה חינם זה?! איך אמר הבלונדיני במציצים, "אני משלם על הבילויים שלי!"

למעלה