קיבוצניקים- שבוע 7

מה היה? מה כבר יכול להיות?

תיזהר שהיא לא תצלם אותך, יאיר! אה, זה לא הדגם הזה...
&nbsp
לילי, אולי אחותך תסביר לך שא. ברווזים זה תפקיד חשוב מאוד, ולכי תדעי אם לא תמצאי את אריה עכשיו בארוחה של מישהו...
&nbsp
אולי ניקי תסביר ליהל איך זה להיות חנון בעיר שהמציא גיורא חמיצר... פאק, קיבוצניקים זאת באמת אורגיה גדולה של סדרות. בואו נראה רגע: גאליס (והחולמים), שכונה (ופוראבר במקרה של ליאנה), זגורי (פאק, הפגישה בין פיצי לאימא של רז מוזרה פתאום, וחווה גם או בוי), שלטון הצללים, פלאשבק/כדברא (כי גם שון נחשב, והוא גם אליפים), סקיי, נעלמים, דני הוליווד, הקלמרים... יש כאן יותר מדי בדיחות!!!!!!!!
&nbsp
איייייכס, לילי! אני לא מאמין, אפילו מפגר היא מנשקת לפני דר!
&nbsp
לא, יהל, אני יודע שזה מבלבל, אבל זאת לא הסדרה של גיורא שבה הבחורה בוגדת באחיה איתך...
&nbsp
שתי כוכבות נוער לשעבר לוקחות שכטות ומדברות על אותו הגבר. הזוי.
&nbsp
יוגב עומד לכבוש את פחד הגבהים שלו! אלא אם כן הוא יכבוש אותו קודם... זאת מתוסבכת מאוד.
&nbsp
שוב פעם היא עוזרת למישהו לצאת מהארון...אגב, מעניין מה זה אומר על יהל... שלא רוצה להיות לוחם.
&nbsp
לא, אני לא מבין. בכל סדרה תהיה אות על קבר?! מה הלאה?! צריך לגעת שם ועוברים לשנת 1946?!

פרק 20

אז איך ניקי תגיב לרומן של רז ויאיר?
&nbsp
מה בנוגע לסליק?
&nbsp
ומה זה האות על הקבר, והאם היא תביא למסע בזמן?

ניקי נוסעת לחו"ל, מנהג אצלה במשפחה כשיש צרות

תראה, יחיעם, זה כנראה סמל לחזרה בזמן שמי שיש לו את האות על ה... לא, נו, לא.
&nbsp
הגברת ברכה?! מה את עושה פה?! עכשיו גם הפיג'מות הצטרפו לאורגיה ההמונית הזאת!!!!!!!!!! חראב שטעל!!!!!!!!
&nbsp
אולי הפעם ניקי תוותר ללילי על יוגב. זה יחזיר לה על שכונה, וחוץ מזה ככה ניקי תפרגן לעניים...
&nbsp
באותה תקופה הם לא עשו כלום חוץ מלסחוט פירות טעימים.
&nbsp
יש לך מזל שהיא לא סיפרה לה על הסיקרו...
&nbsp
חווה, חווה! אל תביטי לאחור, הניחי להולכים! הרי מי אשר כבה נרו ובעפר נטמן, בכי מר לא יעירו, לא יחזירו לכאן!
&nbsp
את מי פינדה רצח?! את מי?!

אולי בפלמ"ח נבין יותר...

את מי הוא רצח?!
&nbsp
רז מבינה באירוסין. וגם דפנה, היא מכירה חתונות שלא הולכות בסדר כמו בשיר "חתונה" של אבא.
&nbsp
אוקיי, אז הפעם החתן הוא זה שלא מוכן, זה עדיין כמו בשיר של אבא של דפנה!!!!!!!
&nbsp
טוב, זה קצת מוזר שהוא מתחתן ביום שבו ה"אקסית" מהסדרה הראשונה שלו מתארסת... באמת, מתי תתחתנו?
&nbsp
אוי, ריבה... ופיצי, תעזוב את הקיבוץ של נעמי שמר!
&nbsp
עכשיו אני מבין למה סמדר לא שייכת.
&nbsp
ורק פינדה מפחיד וגורם לי להשתין במכנסיים. מה???!!! אתה הרגת את... בן אדם, ואני האשמתי את סטבסקי ורוזנבלט כל השנים!!!!!!!!!! אתה דפוק?!
&nbsp
סליחה, במאמר מוסגר, הסיום כל כך דבילי... סליחה, כן?

למעלה