קיבוץ ^^

Clueless Maiden

New member
קיבוץ ^^

בנות, אני נוסעת עם החבר וההורים שלו לקיבוץ לסופש. אלה שהחבר שלהן חוזר - תהנו לכן, בנות. אלא שהחבר שלהן סוגר, אל תדאגו, הסופש הבא עוד יגיע. :)

תהנו...

אני גם אצל החבר לסופ"ש, מחר נוסעים לטייל
ועוד שבועיים צימר רק אני והוא ...

OgaliO

New member
אירנה ../images/Emo13.gif

איזה צימר? איפה?
תני לי פרטים ..

כבר שאלו אותי...תחפשי...

חחח סתם... בקיבוץ עין זיוון ברמת הגולן. יש גם טיול טרקטורונים וקטיף דובדבנים
התחלתי לדבר בחרוזים...

מה זה משנה שווה או לא שווה

חדר + בלי הורים בסביבה = שווה יהיה כיףףףףףףףף...נקווה שאני לא אהרוג אותנו עם הטרקטורון

devilz

New member
המשפט האחרון שלך הזכיר לי את הפנים

של חבר שלי כל פעם שאנחנו באוטו ואני נוהגת
חח אני גרועה

גם איתי הוא מפחד...

אבל זה בגלל שלדעתו אני נוסעת מהר מדי... בנסיעה האחרונה שנהגתי, אז היה כביש ארוך וחשוך מאוד, אז הוא אמר דבר כזה: "תאטי, חשוך, אני לא רואה את הכביש אז גם את לא רואה אותו"... ואם אני יוצאת לעקיפה מסוכנת או משהו, אז הוא עוצם עיניים , מחזיק חזק, ושואל כל שנייה: "זהו, עקפנו, עברנו אותו, אנחנו בחיים?" חחחח... ולדעתי הוא עושה סיבובים מסוכנים מדי, בתוך העיר הוא עושה כיכר וכל פעם נראה לי שאנחנו הולכים להתהפך. כל אחד רגיל לאוטו שלו ושולט בו הכי טוב
היום בדיוק הייתה תאונה בעכו, וכל מה שהודיעו היה: "נהגת מעכו נפצעה קשה מאוד בראשה כתוצאה מפגיעה מעץ"... ואני עוד לא שמעתי על זה, ההוא מתקשר אליי, אני עונה, ההוא ישר את בסדר? ואני לא מבינה, כן, למה שאני לא אהיה בסדר, אז הוא אמר לי, ושמתי לב שהוא מתקשר מהפלאפון במקום מהצבא ששם יש לו שיחות חינם. אז שאלתי אותו למה אתה מתקשר מהפלא, אז הוא עושה לי, לא חשבתי אפילו, איך ששמעתי על זה ישר התקשרתי אלייך. חמוד שליייייי

OgaliO

New member
השרשור לא אוהב אותך ../images/Emo3.gif

גם אני רוצה לנהוג כבר ......

לפחות את אוהבת אותי ../images/Emo13.gif

קפוץ שרשור, קפוץ חחחח טוב,הוא לא קופץ... גלי קפצי...

McBlack

New member
תהנו! :)

מזתומרת נוסעת לקיבוץ לסופ"ש?
הם גרים בקיבוץ או שיש איזה קיבוץ-נופש כזה?

למעלה