קיבה עצבנית....

mirili

New member
קיבה עצבנית....

שלום לכולם, מזה כמה שנים טובות שאני סובלת מקיבה עצבנית (מעי רגיז/רגיש ועוד שמות נוספים לאותה תסמונת) שמתאפיינת במגוון בעיות עיכול למיניהן בצורה די רנדומלית, לעיתים שלשולים, לעיתים עצירויות וכו.. אבל בתדירות מאוד גבוהה (בתקופות לחוצות זה פשוט בלתי נסבל..), תיכננתי לפנות לרפואה אלטרנטיבית (במיוחד כיוון שהרפואה הקונבנציונלית יכולה לטפל בכל בעיה בנפרד- יש טיפול לעצירות וטיפול נפרד לשלשולים לדוג') אבל אני לא יודעת לאיזה כיוון ללכת- נטורופט? הרבליסט? אשמח לעיצה וכיוון וכמובן גם אם יש למישהו עיצה לגבי הבעיה הרפואית עצמה. תודה מראש, מירי

mirili

New member
להקפיץ?...

אולי מישהו בכל זאת יודע משהו שיכול לעזור לי?...... אשמח מאוד לסיוע תודה מראש, מירי

SideKick

New member
מעי רגיז/רגיש/עצבני...

מירי שלום, וטוב שהקפצת את ההודעה. משמח גם לשמוע שאת מתכננת לפנות לרפואה האלטרנטיבית, כי לקונבנציונלית באמת אין ממש פתרון לבעיה הזאת. הפתרון במקרה של אנשים בעלי מעי רגיז/רגיש/עצבני הוא לטפל באדם ובמכלול הגופני-נפשי שמביא לתופעות הנ"ל. את שואלת לאיזה כיוון ללכת, ואני משאירה את ההחלטה בידייך. רק את יודעת לאיזה כיוון מושכת נטיית לבך: תנועה, דיקור, קינסיולוגיה, הומיאופתיה, עם מגע, בלי מגע. בכל מקרה הייתי ממליצה ללכת בצורה משולבת: תזונה + טיפול נוסף. רק תזונה לא תשנה את המערך הכללי של הגופנש. מאחלת לך בהצלחה בהחלטה. ואם תרצי להמשיך להתייעץ - אנחנו כאן.

למעלה