קיארה-במילה אחת...

עירד29

New member
קיארה-במילה אחת...

פ ס פ ו ס !! לאחר שקראתי ביקורות מפתות פה בפורום המלצתי לאחותי לחגוג את הפרדה שלה משנות העשרים בקיארה -מרינה הרצליה. הכל נראה מבטיח,מיקום מדהים מסעדה יפהיפיה,גשם בחוץ וניחוחות שגורמים לערפול חושים. מאחר והקדמתי ארחו אותי ממש יפה (מגזינים,שתיה וחיוכים) כולם הגיעו בסביבות22:15 היין הוזמן ב-22:40 ןהוגש 29 ד'ק לאחר מכן , פוקצ'ות שהוזמנו ונטענו ע'י המלצר שהן מגיעות אוטוטו לשולחן הוגשו לאחר!! הגעת המנות .נוצר מצב שהאוכל הגיע 45 ד'ק זמן המתנה ולא בצורה אחידה כך ש-2 אוכלים והשאר מסתכלים בקנאות רעבים ותוהים מתי יגיע תורם. מוזר דווקא נראה שמי שמאחורי הקלעים יודע את עבודתו אז מה התפקשש? בכל אופן מה שדגמתי היה טעים . פוקצ'ה סבירה ,רביולי שרימפס ובשר סרטנים בזעפרן היה מעולה (היה עוד יותר מעולה אם הייתי מספיקה לבקש פרמזן אבל 3 אנשים רעבים השתלטו לי על המנה שגם ככה נחשבת מנת בניים),ניוקי 4 בינות שטעמתי ממנו ב'קטנה' גרוע רוטב נחמד אבל דייסתי להפליא,אינסלטה ורדה נחמד (מה יכול להיות באוסף עלים ירוקים וגבינה?) שאר המנות נראו יפה אבל לא גרמו לתשבוחות וקולות עונג מצד החברים . ביציאה קיבלנו שקיקית יפהיפיה עם עוגיות קטנטנות וטעימות-סחתיין על המחווה. שירותים מדהימים שירות סביר פלוס תמחור-יקר חברה נפלאה ומזל טוב לאחותי היקרה!!!

../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo140.gif

מבלבלות אותי ביקורות סותרות בזמן כל כך קצר.

Lear22

New member
באמת קצת מוזר

מה שכן, הייתי רוצה לדעת אם מה שכביכול הרס את הארוחה היה השירות הלא קשוב, כלומר אי הזמינות של המלצרים, האיחור במנות וכל השאר או שהאוכל עצמו לא היה בהתלהבות? בגזרת המזון, המקום שווה לדעתך?

עירד29

New member
קיארה-הסברים

אם 10 אנשים עוזבים מסעדה בתחושה של 'לאן ממשיכים לאכול?' ואני לא מתכוונת לקב'א -אז מה זה אומר? משהו במטבח התפקשש וגם כשהערתי על חוסר שביעות רצון משווע זה נפתר ב'אנחנו מתנצלים היתה בעיה במטבח' עם כל הכבוד מעניין ת'סבתא שלי. יכול להיות שהאוכל מדהים מה שהספקתי לטעום לא הפיל אותי (חוץ מרביולי שרימפס סרטנים וזעפרן).לא הפוקצ'ה ,לא הניוקי שהכנתו גבלה בחוסר מקצועיות ולא הרוטב לסלט אולי זה יום כזה אבל לא נשארתי בתחושה של רוצה לחזור ולבדוק אותה שוב. מתנצלת אם קלקלתי למישהו זכרונות נעימים אבל הביקורות הטובות שהופיעו כאן גרמו לנו ללכת וחשבתי ששווה להתריע.

missGS

New member
ראשית ....מזל טוב....

אני מאוד נהנתי בקיארה.... אם יש משהו שיכול לשגע אותי במסעדה הינו אותו חוסר הסינכרון בהגשת המנות. לדעתי מעיד הדבר על חוסר מיקצועיות ועל שירות גרוע. מקרה דומה קרה לי לאחרונה כשסעדתי ב"אדוארדו", היה פשוט מכעיס כשהמנות הגיעו במין טיפטוף מעצבן....מה עוד שמאוד היתאכזבתימהעובדה שהרבה מנות שהיו מצוינות בתפריט אזלו ועם כל הכבוד ל"אדוארדו" צ'יפס ועוף יכולתי לאכול גם בשיפודיה הקרובה למקום מגורי. אז....סליחה על ניצול השירשור... מאחלת לך עוד הרבה ארוחות מהנות יותר.

לצאת רעבים זה ממש לא לעניין ../images/Emo31.gif

ואת בכלל לא צריכה להתנצל
בכל מקרה- זו דעתך וזכותך המלאה לקבל שירות ואוכל טוב
ואנחנו כאן בשביל להקשיב ולהפיק לקחים

Amoureuse

New member
חוסר אחידות ברמה

בדיוק כאשר החלטתי כבר לתת להם צ'אנס נוסף מגיעה הביקורת הזו שמזכירה את החוויות שלי בקיארה. כבר סיפרתי פה שלשף שלהם יש שם של חוסר יציבות גם מימיו באיזבלה בחיפה (כך שמעתי מזוג שהיה חיפאי והכיר אישית כל שף בעיר, מרוב שיש מעט כל כך). כנראה כך גם בקיארה. חבל שהשרות כ"כ לא עקבי כי שרות רע פוגם מאד בכל האווירה וההנאה, ושרות טוב יכול לפצות על פשלות פה ושם באוכל.

למעלה