קיאקים כענף ספורט

luzian2

New member
קיאקים כענף ספורט

שלום לכולם.. אני ממש חדש פה, ועוד לא ממש בתוך עניין השיט.. היו לי כמה נסיונות בעבר, כולם נזכרו לטובה. הדבר שמעניין אותי בעיקר זה קיאקים, והשאלה היא האם מישהו יודע על מסגרת ספורטיבית של חתירה בקיאקים? אני מתכון לאימונים תחרויות וכו.. האם קים דבר כזה בתל אביב? כל מה שמצאתי זה קורסים בחתירה של מספר מפגשים מסויים.. ולחתור אני יודע... הרבה תודה!!

yul11

New member
תנסה בירקון

יש מועדון על הירקון שלדעתי עוסק בקיאקים באופן ספורטיבי

חתירה בקיאקים בת"א

בת"א שלושה מרכזי חתירה בקיאקים האחד בחוף הילטון ת"א העסוק בחתירה בטורינג קיאק מסעות וחתירה מאורגנת השניים האחרים על גדות נחל הירקון עוסקים בחתירה אקדמאית עם הגב לכיוון החתירה 2 המועדונים טובים ומלאי פעילות בהצלחה איתן

luzian2

New member
תוכל לתת לי את שמותיהם?

וכיצד אוכל ליצור קשר איתם? הרבה תודה

natyh

New member
כפי שאיתן כתב

אני ממליץ שתיכנס לימית חנותו של איתן ודבר עם זיו בן יוסף . מדריכו של רמי צור ורועי יילין וכמובן לריסה פסחובה . הקדש קצת זמן לנושא ותחליט מהי המסגרת בה אתה מעוניין תחרותית , תחביב , או אחרת . נתי

natyh

New member
הדבר השני

אליו איתן התכון נקרא חתירה בסקיפים לא בדיוק קייקים חתירה שונה : התחומים הם : חתירת טורינג קייק בים . קייקי נהרות אין למיטב ידיעתי כיום מסגרת כזו , ניתן רק לרכוש ולהתאמן לבד , בעבר עברתי קורס כזה בתיווכו של זיו אצל איגור בירדן ההררי , איגור היום בחו"ל לצערינו . חתירה אולימפית זו שראינו בטלוויזיה זיו יוכל לענות לך האם קיימת מסגרת פתוחה בתל אביב , זיו מאמן נבחרת בעבר . נתי

למעלה