קטש לאימון הפועל..?

AmiTutiT14

New member
ונאמר אמן../images/Emo57.gif

ושיביא איתו גם את ליאור אליהו (רק אם הוא לא ילך לNBA) ואת הרב לימוזינה.
אגב- נראה לי שאם הוא באמת יחתום אז זה יפתור לקוז'י את ההתלבטות הקשה, איפה לחתום. חוץ מזה שאמורים להחתים את הג'ינג'י ב"24 השעות הקרובות".

שiש

New member
לקוז'י אין שום התלבטות ../images/Emo3.gif

קוז'י אצלנו עונה הבאה, תזכרי מה אני אומרת לך. (או שלא). קלטו את התגובות שם על קטש. כמה צביעות... אני כבר לא מתרגזת מזה, פשוט נפעמת. לאף קבוצה אם תקציב גדול יחסית אסור לרצות מאמן/שחקן/וואט אבר של קבוצה אחרת, בטח לא להפועל ירושלים. קטש הנבזה המנוול, והפועל ירושלים שתתבייש לה!!! (למכבי, כאמור, זה מותר ואף לגיטימי. אבל בל נהיה קטנוניים). נקניקים!

AmiTutiT14

New member
התגובות...

היתה אחת מאד מצחיקב/מוזרה/מטופשת. מישהו כתב שהפועל גרועה בשנים האחרונות ולא הגיעה לשום הישג, ושההישג משנה שעברה היה מקרי (כן, מדברים פה על היול"ב). זאת לא פעם ראשונה שאני שומעת את זה, ויש לי סלידה מאנשים שאומרים את זה. חלאס נו, זה לא מקרי ולא נעליים! כי אם זה מקרי, אז גם אליפות וגביע ישראל בכדורסל ברצף איזה 89459 שנים+שנתיים ברצף אליפות יורוליג בשביל מכבי תל אביב זה גם צירוף מקרים
אנשים....

שiש

New member
הכל במקרה

גם זה שכתבתי "אם" במקום "עם", היה במקרה
לאזאזל!!!

AGENT SHESH

New member
ליאור אליהו

בכלמקרה לא ישחק בעונה הקרובה בNBA.. הוא לא נרשם לדראפט, (כמו שהיה כתוב בכתבה שנתנו קישור אליה פה לפני כמה ימים..) וקשה לי להאמין שהוא יצא לשחק באירופה כי ההתאקלמות עלולה לעלות לו בפגיעה בהתפתחות המטאורית שלו. לכן - לפחות ככה זה נראה - בעונה הקרובה הוא בישראל. אני משער שאם הפועל ממש תתעקש ותהיה מוכנה לשלם סכום גדול - אפשר יהיה להתיר את החוזה שלו בגליל ולהחתים אותו בהפועל. נקווה..

AmiTutiT14

New member
ואם יחתימו את קטש אז אולי הוא יבוא

ישר כי הוא די אוהב אותו.

למעלה