ודאי במקור רציתי להיות נשרק'ה, אבל הניק היה תפוס. בלית ברירה לקחתי את האבא, בעיקר כיוון שלמר תושיה אין מושג בכדורסל. אני חושב שהגששים הם סוג של עלית תרבותית למרות שיש להם מערכוני "עמך". אני יכול לצטט לך רפליקה של הגששים כמעט על כל נושא בעולם. מאז הכינוי שלי בכל הפורומים באינטרנט הוא "סלים וארזה".
אם אתה מכיר את הגששים אולי תוכל לעזור במשהו אחר? אני מחפש אוסף מלא של הגשש,אבל שכולל קטעי וידאו למשל כמו "פסטיגל שירי דיכאון","כדורסל","מים לדוד המלך" יש לי אוסף בלי קטעי וידאו,אבל הוא לא כולל את כל הקטעים של הגששים אלא רק חמישה דיסקים שלהם בלבד.(לא DVD)
קודם כל קצת תיקונים פסטיבל שירי דיכאון, שחקן כדורסל. השיר מים לדוד המלך נמצא ביוטיוב. http://www.youtube.com/watch?v=mXb2zd40_yw אני זוכר ששני קטעי הוידאו הוקרנו בטלוויזיה פעם, כך שצריך לבדוק מה יש שם. נדמה לי שלא מזמן ב-VOD של הוט פרסמו שיש להם קטעים של הגששים (בתשלום, כמובן). לא יודע אם זה עדיין קיים שם. לגבי אודיו, יצא אוסף של ארבעה דיסקים עם מיטב המערכונים, אבל לא כולם הם מהגרסא המקורית של התקליטים או מה ששמענו ברדיו לפני כך וכך שנים (למשל, חסכו ואמצו, כלא 6, שיח טבחים, המכונית המגוייסת ועוד ועוד).
חוץ מזה שYES סוגרים ערוצים ולוקחים 279 שקל בסיס ועוד 100 על ערוצי הספורט..אז מה. הארץ לוקחים 200 ו-250 ואין הנחה על מינוי כפול..זה הממשלה הזו שלא מפקחת על כלום-משלמת לאנשים שלא עובדים-והיא צריכה לעוף..כמו קטש.-כי היא לא מצליחה..להתרומם. וסליחה על הגלישה- נורא קר כאן.