התדע תוכי מדוע ולמה צפוי לך מוות מתוק....
נו טוף... זה היה בלתי צפוי בעליל... חזיר הבר הגרמני טוב המראה ויפה התואר טרף את הקלפים ונתן חתיכת בצוע מרשים...אבל בניקוי רוכבים כגון הינקפי,מילר, שומכר, וונדוולדה ושכאלה שבטור טוב יכולים לאיים על עשרייה ראשונה או שנייה צריכים להתמקד בפייבורטים האמיתיים וביחסים ביניהם. קירצ'ין נתן בומבה של נג"ש... הוא רוכב טוב, עגול, עושה הכל טוב ולך תדע אולי אולי הוא בדרך להיות קאדל אוונס שכזה, בגילו אוונס קפץ מהמקום השמיני לרביעי אולי קריצ'ין יעשה אותו מעשה... רוכב חזק ואיכותי... מעיין איש פח משוכלל וקשוח... טו טמאב אפ... מנצ'וב לא היה במתים אבל בהחלט חזר מבור לא קטן ... איש הדיזל רכב חזק חזק חזק ועמד בציפיות מעצמו... רוכב קר רוח ,מזכיר לבנה מהקיר הצפוני של חומת הברזל... רוכב שהולך או רוכב עד הקצה וחשוב שהוא ישאר בתמונה בשביל טור גדול ומרגש... וינצ'נזו ינבלי ילד הפלא האיטלקי מוכיח שיש לו את זה... הטרגדיה של ליקוויגז תהיה שהם יבאו שנה הבאה את ברילו הרמאי על חשבון פוזאטו ונימבלי.... יש במוסיקה מושג שנקרא האקורד של השטן... הספטהקורטה... כך אני חש לגבי המצב המוזר הזה שקבוצה כזאת מאבדת את כל מה שהיא הרוויחה אצל אוהדיה בעולם... אני יודע שזה לא קשור ואני תמיד בעד הזדמנות שנייה לבני אדם אבל במקרה הזה... ספורטאים כאלו ראוי שיעשו דברים אחרים במקום לחזור לדבוקה ולדחוק רוכבים צעירים או נקיים ממקום עבודתם... תומס לקוויסט עוד ילד פלא (מה ילד ? הוא כבר פלא עוד לפני שהיה ילד...!!!) ניקה את הרחבה שלפני קו הסיום עם רגלי הממוטה שלו באלגנט שוודי וויט גלאס... טו שה מיי מאן... טייק אה בירדי טו יוררר פייס... והנה אנחנו כבר בבקצת מעל דקה משומי וקרוב לדקה מקריצ'י בקרב בין הפייבורטים... שאבנל שמתוך כבוד לוועדה המארחת נכניס אותו כמועמד ראוי נתן נג"ש טוב סיפר על ההתלבטות שלו בבחירת גלגלי שיניים מקדימה... רוחות הפנים והעלייה הביאו אותו לחשוב שבלעדייך אין ... רגע ,רגע זה בכלל שלמה ארצי... רוחות הפנים ושינוי מזג האוויר הביאו אותו לחשוב שגלגש של 54 מקדימה יהיה גדול עליו... הוא הלך על הקונבנציונלי וכשקיבל את רוחות הגב הוא חש שחסר לו עוד שן בקראנק ... אלה החיים הרווחת בחורה אבל זכית גם בסיפיליס בי על מין לא בטוח... יה יבייבי יה.... ובקו הביצורים הבלגי הסטן דה מאן נראה היום רזה להחריד ואי אפשר היה שלא לראות הבדלים בתפיסת עולם בין גרמניה לבלגיה... הגרמנים של גרולשטינר רכבו כמעט כולם על וולסר שחורים עם מדבקות של ספשלייזד בעוד הבלגים של המרצפות והפרקטים רכבו על הטרנזישיין של ספשיילזד... סתם קפץ לי לעין הנושא... דוולדר בכל אופן קצת איכזב אבל אולי אולי נער הטם טם הוריד עוד איזה ק"ג בדרך לחרוך את העליות ... מקסים מונפורט העקבי מקופידיס הוא סוס שחור או סוס בלגי אמיתי... חזק , ובעיקר מטפס מדהים... הוא לדעתי יהיה האיש של קופידיס ולא שאבנל מהפראנס רזיסטניס ... אח"כ יש לנו את המטפסים קונגו שרכב טוב אבל לא לטעות זו לא הפתעה הוא פשוט השקיע את החיים שלו , רכב על שילדה ווילייר רגילה ולא של נג"ש ונראה שביקר הרבה מהנרות רוח כי הגיע למסקנה שהוא שומר על עקומת כוח טוב יותר על אופני כביש יעודיים מאשר על מכונת הקרב... אולי אני טועה אבל הילד בכל אופן בא מוכן וראינו ממנו את הטוב ביותר... כאמור אחרי מחיאת כף נרגשת צריך להכנס לפופורצייה... זה לא שהוא מחר ישרוף את ההרים ויראה לכולם... אבל הוא בהחלט יודע לעבוד קשה. ואז באים כל הסנצאזים' ,הסטטרות, השלקים, האלחננות והדסלים שמרוחים עד המקום החמישים... אלו הם המועמדים שלכם לפודיום באליזה הנוצצים... שכחתי את קאדל שדפק כרטיס בעוד יום פקדותי במשרד... מבין השענים קאנצ'לרה רכב רע... מילר רכב טוב... את ספרטקוס אני אוהב ושמח שגם לו יש ימים פחות טובים... מילר שעליו נכתב פעם מ"הירו לזירו" על שום צביעותו ובכיינתו כנגד סמים בשעה שהסניף אי.פי.או לורידים כג'אנקי סוג ז' ואח"כ מכר את כל החברים בתור עד מדינה מזוייף ,בשבילו לעולם כבר לא אריע... לכל אחד מגיע הזדמנות שנייה ,אני שמח שהוא ממש אותה ושאנחנו לא צריכים לראות אותו עומד על הפודיום הגבוה מכולם ומונפף בגאווה בדובי או אריה כגיבור.... טוב תם ולא נשלם עוד יום בנצח הזה... מחר יום ארוך באוכף... זמן טוב למשחות, שפשפות וכאבי גב תחתון... הרוח תנשוב, יהיו נפילות ואיזה פייבוריט ייתן דגימה מהעור שלו לטובת מע"צ הצרפתית... הימור קל לנחס?!?!? אלחננו וולוורדה יזכיר לנו מחר מה פירוש המילה חסר מזל... ועכשיו פסוקו של יום.