קטע .. תהנו ..

lior6631

New member
קטע .. תהנו ..

לא לא הוא לא ימהר הוא לא יחזור על זה יותר כבר אמר זאת פעם או אולי פעמיים אך את הכלים לא יוכל לשבור שבעתיים. הוא צועד ברחוב ראשו מושפל כלפי מטה אגודל בצד עקב הוא צועד ובתוך תוכו ליבו מרקד שמא יענש על אותה מחשבה שבו חלפה כאשר עבר אותו צעיר מרשים חסון ונעים הוא מתבלבל לא יודע באיזה כיוון לפנות שאל הפשט ילך ? או אולי אל הסוד ? ובכלל אם יש לו זמן מדוע שלא יטייל בפרד"ס כולו ? אולי שם ימצא איזה ניצוץ אשר אותו יעלה ואיתו יתעלה ויחד ידבקו בקדושה ובכל זאת מר הוא הצחוק העולה מקרבו ולא כמו צחוקה של שרה הוא אלא כצחוקו של ישמעל והלא הוא הבן החוטא הבן הרע הבן המגורש והצחוק מתגלגל על לשונו וטוען : האתה תתקן ?! האתה תעלה ניצוצות ?! הוא לא פוחד עוד, נמאס לו להתחבא ולהסתיר פניו והוא מגלה טפח ואור נפלא קורן מלחייו אור קדום אור ישן, ישן כ"כ כמו אור אדם קדמון ואת עיניו הוא פותח ובהתרסה צועק : כן ! אני אעלה אני אתקן כי באשר אני אנוכי צדיק ובאשר ישרה רע אעבירהו מן העולם ויהיה כמוץ וכעפר ללא שוב. האמת? לא יודע מאיפה באו המילים אבל יש בהן מסר והמבין יבין

זהו ליאור הטוב והישן...מדהים

/tapuzforum/images/Emo140.gifזה לא רק סתם מסר אלא הווי חיים.‏ ליאור אשריך שעוד דבוקה בך הרוחניות והכתיבה הנפלאה שישבה הרבה תוכן פשט וסוד.‏ נשמח להמשיך לקרוא את כתביך המסולאים בפז ואת מסריך מפיקי מרגליות.‏ אוהב אותך אח צעיר מעומק הלב

למעלה