קטע של פוזיציה

בטאמן

New member
קטע של פוזיציה

למישהו יש רעיון איפה להעמיד את סטלה (לנצ`יה בטה קופה) המאוד יקרה לליבי אם אני רוצה שיראו אותה ויקנו אותה, אבל שלא יכאב לי הלב על כל שנייה שהיא עומדת שם?

baryb

New member
יש לי רעיון

שים שלט למכירה ובוא איתה בחמישי בערב לרחבה של הנמל.יהיו שם הרבה אנשים שיהיו מעוניינים בה. בסביבות 11 בלילה תבוא לשם.

בטאמן

New member
איפה בדיוק?

בנמל הישן בת``א? איך אני נכנס בלי לבוא באמצע רייס של איזה שני חבר`ה שלא מצפים לבואי? ובכלל, איפה פותחים שם?

baryb

New member
אל תתבלבל

אתה בא לשם ונכנס למגרש חניה קצת לפני הגשר שם אם אתה בא מאיילון. והרייסים לא נערכים שם, הם נוסעים בסביבות 24:00 לראשל``צ וליבנה לאיזור תעשיה. אבל יש שם איזה שעה שאנשים רק מסתובבים לראות את המכוניות שיש שם. הרבה באים רק לראות אז תהיה לך חשיפה שם.

baryb

New member
דרך אגב באטמן....

יום חמישי הזה זה ערב ל``ג בעומר אז קח בחשבון שלא יבואו אנשים... חמישי הבא כרגיל. אני יהיה שם ....

בטאמן

New member
אין בעיה...

יום חמישי הזה אני בכלל במסיבת השקה סגורה לפיז`ו 206 CC...

בטאמן

New member
נהנים...

שותים, מסתובבים עם סלבריטיז, ומסתכלים על ה-CC, לא שלא הסתכלתי עליה כבר בספטמבר בפאריז.

smalla

New member
לא בטוח

לי זה נראה יותר כאחד שסתם מתלהב משחק אותה אדם חשוב. אני לא בטוח בכלל שהוא הולך למסיבה של פיזו 206. למה שיעשו מסיבה אחרי שכבר התחילו למכור את המכונית זה קצת מאוחר מדי לא?

בטאמן

New member
אף פעם לא מאוחר מדי לחגוג...

וחוצמזה, אתה לא מכיר אותי. מה קרה ללבטוח במה שבנאדם אומר? תראו מה שהאינטרנט עשה לכם... ולא ה-206, אלא ה-206 CC, ההבדל ברור...

למעלה