קטע שלי

cosmomis

New member
נו למה זה לא עולה למעלה?

בואו לבלוג ותשמעו את הקטע

orberman

New member
...

גם כן בלוגים לא משדר יותר או שכן כשישעמם לי שוב עכשיו משעמם לי! סתם לא נתתי לינק מתוקן אז בבקשה נננ אה חרוז!!!

orberman

New member
ישך בעיות עם זה?!!!!!!!!!

סתםב"מיוזיק" בתל אביב לפני שנה הייתי בקורס דיג'יי ולפני חודש הייתי ביציר והפקה שניהם היה לנוער יש שם גם לימודים מלאים של 3 שנים! http://muzik.co.il

Z R u b A V e L

New member
תגיד להם שאתה רוצה תכסף בחזרה

כי יצאת אהבל.. סתם אחי כל הכבוד מרגישים שיפור ובכלל אני אישית אוהב תכיוון שבחרת... מתכות!#$% פטישים!!@#!@ טכנו!@!@#$ דאס איז גוטטטטט!!!@#$@#$

THE BLACK MAMBA

New member
שמע את הקטע שלך יחסית ליובו ותבין

כמה אתה עוד צריך ללמוד ולהתמקצע .

cosmomis

New member
...

אממ עוד מעט אני ישמע ואני יוד את זה בלי לשמוע אותו ברור שיש לי ללמוד ואני יודע את זה אני סתם עוד ככה עושה ניסיונות ואני מאמין לך לא רב איתך או משהו מקבל את זה 100 אחוז סבבה בסדר...

y o b b o

New member
ואם כבר משווים לקטע שלי אז...

אל תחשוב שלמדתי את זה ביום או בשבוע או בחודש או בשנה... (הזדמנות טיפה לספר על עצמי): אני התוודעתי לראשונה ליצירת מוזיקה בכיתה ה' כשאח שלי הגדול הוריד דמו של תוכנה שנקראת MIXMAN התחלתי לעשות כל מיני מיקסים ובסוף גם קניתי אותה. אחר"כ באמצע כיתה ז' חברה של ההורים שלי שגם מורה לרדיו בבצפר שלי שמעה שאני עושה מוזיקה אלקטרונית והכירה לי את אופיר בן שיטרית שהיה תלמיד שלה לרדיו. ואופיר פתח אותי לעולם הטראנס(אהה כן במיקס-מן זה היה טכנו והארדקור). הראשונים שהכרתי היו אינפקטד ישר רצתי לקנות את B.P.EMPIREשעד היום אני מחזיק ממנו כאלבום אחד הטובים! בקיצור הוא גם סיפר לי על תוכנה שנקראת קיובייס לעבודה על מוזיקה אז הורדתי(עבריין חחח) אותה והתחלתי לשחק איתה ולמדתי אותה מאפס לבד בלי שום מדריך, פשוט שיחקתי איתה. ועד היום לפעמים אני מגלה דברים חדשים
. ועכשיו ליפני לא הרבה זמן שלומי(MENTAL FORCE) התחיל להסביר לי איפה אני טועה איך לעבוד יותר נכון, אז עכשיו אני מנסה להשתפר מפעם לפעם. חחח איזה חפירה אבל הכל בישבילך ברמן!!

Nazgul7

New member
תכלס לפי דעתי הלמידה הכי טובה

בתוכנות ובכלל זה ע"י ניסיון. ככה מכירים את התכונות של כול פאקטור ולא רק לפי השם ומה זה אמור לעשות.

Nazgul7

New member
מז"א?

אני אומר שלקחת תוכנה,שאתה לא מכיר, ולשחק איתה המון תשיג תוצאות יותר טובות מאשר לקרוא בספר. כי אז אתה <מבין> כול פקטור ולא רק <יודע> עליו.

y o b b o

New member
ואם כבר הארדקור...

פעם הייתי דלוק על הקטע הזה ליפני שהכרתי את הטראנס אבל עדיין אני אוהב אותו אני מדמיין איזה כוסית הבלונדה הגרמנית ששרה אותו!!

orberman

New member
וואלה...

סיפור...סיפור...גם אני שומע הרדקור זה אומר שאני עוד רק בהתחלה כמוך טוב בינתיים אני יחכה חח סתם לא אני רק לומד ולומד הקורס נתן לי נקודה התחלה נכנסתי למשל לקיובייס ולא ידעתי מה לעשות מאיפה בכלל להתחיל גם הקיובייס פעם אני חושב היה קצת פחות מסובך. טוב תודה על הסיפור חח מה אני יגיד.

למעלה