קטע שלי :)

gpeles

New member
קטע שלי :)

תגובות מכל סוגג וכו' פשוט תרשמו מה שאתם חושבים הלינק: http://s10.yousendit.com/d.aspx?id=0L5KO5LY61OK8375UIE4Z9W8YD

Spiritus

New member
../images/Emo45.gif מעולה

עד 1:18 הקטע פשוט ענק! מקצועי, ייחודי, אין מילים! הליד שנכנס לאחר מכן ועד סוף הקטע, לא לטעמי. גם הסאונד של הליד לא ממש מתאים לדעתי. בגדול מעולה!

אז ככה

אחלה בס ליין וקצב...... בקשר לליד הניגון עצמו חופשי חללי...גם לטעמי הסאונד הספציפי הזה לא משהו בכל מיקרה אוהב תסיגנון שלך....

GallaxY

New member
היייי

מה המצב? שומע, זה אחת הקטעים דווקא הפחות טובים שלך לדעתי הסאונד לא ממש טוב לטעמי, לא פתוח כזה; עד 1:18 זה נשמע עוד סבבה אחרי זה זה נהיה קצת משעמם.. צליל מעצבן מלודיה מעצבנת .. חוזרת על עצמה יותר מידי פעמים
חחח אתה כשרוני אבל בוא נגיד זה לא אחד הטובים שלך לדעתי..

THE BLACK MAMBA

New member
קטע פרוג נחמד ..

זה יפה מאוד שאתה מגוון ויש לך כבר טראקים בכל הסגנונות, מהמלודי ועד האפל, מפול און עד דארק, זה מראה על התמקצעות אמיתית . בכל אופן הקטע הפרוגרסיב הנוכחי הוא חמוד מאוד לדעתי, חוץ מהקטע של המלודיה היפנית שנכנסת ב 1:18 שהיא לעצמה יפה מאוד, אבל לא מתאימה כל כך לקצב, אני חושב שהיא צריכה להיות יותר עבה ממה שהיא כדי שלא תברח מהקצב של הטראק בכללי קטע חמוד ..

הליד מזייף בצורות קשות

מה נסגר איתו? וכשנכנס הליד לא אהבתי את הקיק הנעלם בסוף כל פאטרן חוץ מזה אין תלונות סבבה יעני פרקאשנים פנאן וזה אהה בעצם גם הבייסליין הרדים אותי תוסיף עליו ניגונים בקטעי הדרמה

למעלה