קטע שלי

orberman

New member
קטע שלי ../images/Emo13.gif

השקעתי בסאונד קטע מוזר מאוד לא יודע מה חשבתי בכל קטע שעשיתי הוא לא מובן בכלל אני בעצמי לא יודע אבל קיבלתי איזה סוג של השראה שדומה לMetalogic או שלא לא יודע בקיצור תשמעו עד הסוף תגובוןת בונות כמה שיותר רע מטעויות לומדים חח 135 BPM 1:46 http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=0OPRTKGM4ERD63MP6ZTALBXICX

אור

אתה בן 13 בשלב הזה של חייך אתה אמור לעשות ניצחונות לא טקטראנס מתכתי!

orberman

New member
../images/Emo68.gif

רגע אז יצא טכנו!? ישששששששששששששש חח איך הקטע אבל!? "סח-טק" יענו סחטיין אבל טק כאילו TECHNO סחטק אבי חחח איזה חיוך עשית לי עכשיו באמת חח

TֱAֱMֱIֱR

New member
יש שיפור. גיי קטן שלי ../images/Emo68.gif

תישתדל לא לעשות כל רגע "עליה מגניבה" זה לא עובד בטק... תן לזה ליקדוח קצת ..אבל תנסה להשאיר את זה מעניין. בהצלחה!

orberman

New member
סבבטקנו (יענו סבבה אבל טכנו) חח

העלייה סתם נולדה מתוך עצמה במשך יצירת הקטע, ככה לא נראה לי אני ישאיר אותה על ההתחלה וגם אחרי זה יש עוד אחת שהיא גם לא בדיוק קשורה... ותגידו...איזה סאונד חסר פה בעצם!? מה צריך להוסיף שיהיה מעניין? חריטה כזאת של דארק? סמפלמוזר שחוזר על עצמו!?
תודה

אור

במטרה בטכנו היא קצב וטו לא! נטו כלי הקשה ויחידות קצב שישמעו כמו פס ייצור של מיפעל ז"א אם הגעת למצב של 25 ערוצים רק של כלי הקשה בלבד אתה בדרך הנכונה לטכנו מידי פעם תן איזה תו שניים ארוכים של סאונד או Fx או SCIFI SONND כמובן גם תידאג לאווירה (ריוורב,דייליי,אקו,פידבק) שמע את הדוגמאות הבאות כדי להבין מה זה טכנו לסוגיו(לאו דווקא מהצד הפסיכאדלי): Green Velvet Luke Slater Carl Cox Massimo Vivona Chris Liebing (Plasic man)Richie Hawtin Joey Beltram Dave Angel Scan X הו זה מה שעלה לי לראש ....אם אני אזכר בעוד אני ארשום לך

MULAN30

New member
אורוש

קיבלת פה עידכון מיקצועי. אתה יוצר זה כבר יפה ומחמיא .. :) וחוץ מזה אוהבים אותך איך שאתה.

orberman

New member
תודה דבר ראשון

ומאיפה בכל אני יעשה 10 פרקשנס חח איך משלבים אותם אחד בשני? בקטע הזה עשיתי רק 4 עזוב אני פורש לנצחונות חח סתם אבל למשל X-Dream - Slim Drum אין שם פרקשנס או שהם עשו חתיכת מנגינה מזה ואני לא שומע את זה מחולק להקשה הקשה?!

NeTa141

New member
אני גרה באיזור...

ושתי חברות שלי היו אמורות להיות שם היום... אחת מהן בדיוק איפה שהיה הפיגוע :( אני מודה לאלוהים שהן לא הלכו בסוף! Electric Universe - Exciter

orberman

New member
אוקי ניסיתי משהו חדש!

דגימה קטנה 11 פרקשנים היתי קורא לקטע - "זבובים משתלטים על קפה הילל" תגידו זה ממש חצי מגה להורדה משהו בקטנה אבל בהתלהבות עכשיו ליצור אז הייתי חייב להעלות חח איך איך איך!!?!?!? http://s64.yousendit.com/d.aspx?id=3AGUBXR6HRMAK0PYKKOWNHHC0I אבי חולה עלייך חח

למעלה