קטע שכתבתי, לשיפוטכם.. :)

Shinkan

New member
קטע שכתבתי, לשיפוטכם.. :)

הקטע אמנם לא פלמנקו, יותר מעין שיר ערש כזה. אני מנגן רק פלמנקו בעקרון, אבל הקטע הזה פשוט יצא לי יום אחד בהשראה של כל מיני דברים, והייתי שמח לשמוע תגובות. זה עדיין אלתור על בסיס חוקיות מסויימת של הקטע, אבל זה לפחות משהו. http://www.esnips.com/doc/3a7b3bf9-6b70-4c89-be42-a9f7020b4c95/Innocence.mp3/?forceView=true מחכה לתגובות!

impetu

New member
נחמד!

באמת יפה ונחמד בשביל אילתור, כל הכבוד ויפה ששיטפתה אותנו. הערות לשיפור: יש כמה צלילים לא נקיים פה ושם שאתה צריך להתאמן. מבחינת הקומפזיציה הייתי מנסה לייצור קצט climax באמצע. אתה אומר ’אני מנגן רק פלמנקו בעקרון, אבל..' כאילו אתה מתנצל שנתפסתה מנגן לא פלמנקו. אתה לא צריך להתבייש בזה שאתה מנגן דברים נוספים פרט לפלמנקו, גיטרה זה לא רק פלמנקו ואתה מנגן יפה. הקלטה טובה, איזה ציוד השתמשתה?

Shinkan

New member
תודה :)

ההערה היתה בגלל שכביכול לא היתה לי סיבה לפרסם את זה פה, אז ציינתי שבאופן עקרוני אני מנגן רק פלמנקו, אבל זה יצא, והחלטתי בכל זאת לשתף. אני מסכים בנוגע לקליימקס, זה בגלל שהקטע עוד דיי גולמי ובגדול סתם אלתרתי עליו. השתמשתי בגיטרה שלי כמובן, ובמיקרופון מחשב מהסוג הכי פשוט. פשוט שמים את המיקרופון בתוך תיבת התהודה ומנמיכים את עוצמת ההקלטה לרמה כזו שהרעש הסטאטי לא ישמע חזק מספיק כדי שתהיה לו חשיבות. זה תלוי במיקרופון ובתיבת התהודה של הגיטרה, וכמובן ברעש שמסביבך :)

Urimel

New member
יפה

אז גבר ראשון, אני ממש מעריך את התעוזה לשתף את הנוכחים פה בכתיבה שלך. אני חושב שהקטע חמוד ואתה מנגן יפה וזה לא כ"כ חשוב אם זה פלמנקו או לא.

PacoTito

New member
מקסים פשוט מקסים

הקטע של הפריטות קצת ארוך (אבל) זה מתאים וזה מהמם ואני מציע שתלך ותקליט אתזה באולפן באיכות כי המנגינה איכותית בהחלט
(במיוחד מ2:29 עד הסוף) פשוט יפה

Shinkan

New member
תודה! :)

לא ציפיתי לכאלה מחמאות... באמת תודה :) מחמם את הלב... צריך עוד לעבוד על זה לפני שאני הולך ומקליט, וגם צריך קצת כסף.. אבל היי, לפחות אני יודע שזה יהיה שווה את זה. 2:29 עד הסוף זה הקטע היחיד שבאמת ישבתי וחשבתי מה לעשות איתו, כי לפני שכתבתי אותו שמתי לב שזה סתם מנגינה חמודה אבל בלי טעם.. סיום טוב יכול להפוך שיר מ"סתם מנגינה יפה" ל"וואו, זה פשוט מדהים", לדעתי לפחות.. :) עכשיו כמו שIMPETU אמר, צריך לעבוד על שיא ל"נושא המרכזי" כדי שכמו שאמרת, הקטע של הפריטות לא ישמע ארוך מידי. גם אני רוצה לשנות קצת את ההתחלה... אני אפרסם שוב, כשתהיה התפתחות :)

רתם23

New member
מזכיר מאד את pat metheny

תשיג את הדיסק One Quiet Night שלו.. יש לי תחושה שממש תאהב :)

El Tablao

New member
יפה!../images/Emo24.gif

מסקרן מאוד.................. מה לגבי לשמוע אותך עם אונה בולריה, זה הרבה יותר מסקרן!!!

Shinkan

New member
בולריה אה?

האמת, אני קצת פוחד לפרסם קטעים שלי מנגן פלמנקו כי משום מה אני לא מרגיש טוב מספיק. לא מבחינת יצירתיות ולא מבחינה טכנית. אבל אני מבין את הסקרנות.. זה פורום פלמנקו אחרי הכל.. :) ובקשר לפאט מת'ני, זה מזכיר משהו שלו? מוזר, אולי כדאי לבדוק.. :)

שרiןבן

New member
ככה תדע כמה הוא באמת טוב.

ואם יגנבו, איך זה אמור לפגוע בך ? אני הייתי מאוד מרוצה אם הייתי מפרסם קטע והיה חשש שיגנב. בכל אופן, תן איזה בולריה או פנדנגו.

Shinkan

New member
חחחח

מה עם הקטע? לא אמרת מה דעתך :) וכן, אני מרוצה שיש חשש שהקטע יגנב, אבל עדיין אני לא רוצה שהוא יגנב. איך אני אוכיח שהקטע באמת שלי, אם במקרה יום אחד איזה מישהו פתאום יתפרסם עם משהו דומה בצורה מחשידה לקטע שלי? :) בקשר לפנדנגו או הבולריה.. אני חושש שאני צריך עוד קצת זמן כדי להמציא משהו ראוי :) פלמנקו זה ה"בייבי" שלי, אני לא משמיע אם אני לא 100% מרוצה מזה. והיי, למה אני היחיד שצריך לפרסם? תפרסמו גם אתם, אף פעם לא ראיתי פה קטע של מישהו.

למעלה