קטע קשה

Storm131

New member
קטע קשה

כבר סיפרתי כאן על אישה מהשכונה שלי שחלתה בסרטן ואחותה היא חברה טובה שלי.לצערי היום היא נפטרה.נתנו לה טיפולים מאוד קשים והיא לא עמדה בכך.נותרו שתי ילדות בנות 7 ו 5 ללא אמא.האבא אפילו עוד לא מצא אומץ לספר להן ואני נחרדת למחשבה על דרך היסורים שמחכה להן.אז אני מאוד מבולבלת היום וליבי עם הילדות וכל היום אני חושבת על הלילה הנורא שעברתי לפני הבוקר שאבא סיפר לי על הנורא מכל.

S u n n y 1

New member
סטורמי

קוראת...וכל הגוף שלי צמרמורת, העניין הזה של לדעת את העובדה המרה הזאת, בעודנו ילדות שלא מסוגלות עדיין להכיל כאלה בשורות.... מחבקת אותך חיבוק גדול וחם.

נ ע ם ב ת

New member
סטורמי ../images/Emo24.gif

אכן, מי כמונו יודעות איזו דרך ייסורים מצפה להן.

שלום

צר לי על הילדות הקטנות שמחכה להן דרך ארוכה ומי כמונו יודעות עד כמה היא קשה. ולך...שולחת חיבוק חם ואהבה רבה.

libi4

New member
קשה לחשוב על זה../images/Emo7.gif

לחשוב שהן תגדלנה לתוך האין אמא מגיל כזה הן לא ידעו בכלל מהי אמא אמיתית.... ה' ירחם עליהן... עצוב...

לולי80

New member
זה כאילו אנחנו יכולות

לצפות את העתיד.... ולדעת מה מצפה להן.... קשה לעמוד בצד ולראות.... אני בטוחה שהחוויה הזו קשה לך מנשוא.... חיבוק חם!!!! אח של חברה של אבא שלי נפטר לפני כחודש מגידול בראש.... לא יכולתי להביט לחברתו בעיינים... מרגע ששמעתי את זה לא הפסקתי לבכות (פגשתי אותו פעם אחת)... באתי לשבעה.... מתאפקת... ראיתי אותה ונשברתי לא דיברתי רק בכיתי... כי כאב לי כי ידעתי כמה כואב לה.... לשמוע על מקרים כאלו עושה (לי לפחות ) מעיין רגרסיה...חייה שוב את הרגעים הנוראיים... ליבי עמך....

Storm131

New member
לולי80

ממש כך,ההרגשה שאנחנו צופות את העתיד ויודעות שיהיה כואב נורא.זאת תחושה מעיקה כל כך.

בשורות

אני שמעתי על התאונה של אמא שלי ברדיו אפילו אמרו את השם, אמא נהרגה בצפון הודיעו למשפחה בצפון ולא ידעו שיש לה ילדים בב"ש, ושיחררו הודעה לרדיו ועיתונות, נאלצתי לנסוע עד הצפון לא מאמינה אחי מסכן לא היה בבית הוא היה בבסיס נאלצנו לאסוף אותו לא היה לנו אומץ לספר לו ולבסוף סיפרו לו בבית חולים, לצערי הרב גם הדוד שלי נהרג האח של אמא שלי ואבא שלי נפצע קשה מאוד, סבתא גם נפצע קשה, היה מאוד קשה לשבת שבעה עם האחים של אמא שהיו צריכים להתמודד עם המוות של שני אחים אחות בכורה אמא שלי ובן הזקונים. עברנו תקופה קשה ביותר אבא וסבתא היו שנה בבית חולים , לסבתא לא היה קל כאשר התעוררה לשמוע על שני ילדיה, את אמא שלי היא בכלל לא זכרה, היא לא זכרה שיש לה בת אמא שלי לדודים שלי היה קשה עם זה כי כאב להם שסבתא לא מבינה את הנכדים שלה, טוב אנחנו לא כעסנו מעולם על סבתא אהבנו אותה אהבה עזה ביותר. לבסוף הם החלימו סבתא נאלצה שנים לחיות על כדורי הרגעה אני לא יודעת איך היא השתגעה. תודה לכולם אושה

למעלה