קטע קצר מה-Standup & Fight בהשתתפות חברת הפורום היקרה (למרות שהיא מנסה להעיף את שגיב)... הקטע
A avishaisharon New member 16/3/05 #1 קטע קצר מה-Standup & Fight בהשתתפות חברת הפורום היקרה (למרות שהיא מנסה להעיף את שגיב)... הקטע
• •°•RoNi•°• New member 16/3/05 #2 ../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif../images/Emo109.gif כבוד סיוון, את מלכה!
E EagleGirl New member 16/3/05 #4 חחח לא מנסה להעיף אף אחד.. אבל הוא יותר מדי אדיש זה משגע אותי. כולה 5 צעדים בהופעה. זהו. אבישי יש מצב אתה מעלה את הקטע עם אמא שלי???
חחח לא מנסה להעיף אף אחד.. אבל הוא יותר מדי אדיש זה משגע אותי. כולה 5 צעדים בהופעה. זהו. אבישי יש מצב אתה מעלה את הקטע עם אמא שלי???
A avishaisharon New member 16/3/05 #9 ראיתי, ח"י תודות ../images/Emo140.gif מתי נראה אותך אצלנו על הבמה? נראה לי שאספת כבר מספיק חומר
A avishaisharon New member 16/3/05 #10 קבלו את סיון בקטע מס 2 עוד רגע היא הייתה מורידה לי את הראש... טוב שלא...(והמבינים יבינו) קטע מס' 2 של סיון מהזירה (התנצלות כנה לאם הגאה)
קבלו את סיון בקטע מס 2 עוד רגע היא הייתה מורידה לי את הראש... טוב שלא...(והמבינים יבינו) קטע מס' 2 של סיון מהזירה (התנצלות כנה לאם הגאה)
A avishaisharon New member 16/3/05 #11 ../images/Emo52.gifועכשיו הקטע תקלה בתפוז - לא קישר את הקובץ הקטע
E EagleGirl New member 16/3/05 #13 יש בעיה!!!!! ערכת תקטע לא טוב.... אמא שלי עוד רוצה לפרסם את זה לחברות שלה בעבודה והיא לא באמת עובדת בסופר.... הורדת תקטע שאני אומרת על אבא שלי שהוא עובד בסופר... תסדר את זה.. היא יושבת לי פה על הראש.
יש בעיה!!!!! ערכת תקטע לא טוב.... אמא שלי עוד רוצה לפרסם את זה לחברות שלה בעבודה והיא לא באמת עובדת בסופר.... הורדת תקטע שאני אומרת על אבא שלי שהוא עובד בסופר... תסדר את זה.. היא יושבת לי פה על הראש.
A avishaisharon New member 16/3/05 #14 קודם כל... ערכתי את הקטע מצויין. שנית, הנה הקטע עם התוספת.. אני יכול לחזור לעבודה?