קטע קצרצר

קטע קצרצר

הרבה וכלום אני פה ואני לא באמת פה. את מושיטה אליי יד ורוצה לחבק אותי. ואני מתעורר מהחלום לתוך המציאות. את רחוקה ואני קורא לך שתחזרי. וזה כבר מאוחר מדי. אולי אם לא הייתי מספר עוד היית כאן לידי. מניקה אותי ומספרת לי סיפורים ומחכה על יד הגדר כדי שאני לא אבכה. אני צוכה ובוחק, כמו בשיר. את פה ואת לא באמת פה. והוא - הוא כלכך רחוק שאני לא יודע אם פה זו בכלל ההגדרה הנכונה. יש לי אתכם. כלומר, אתכן. וכמה טוב זה. זה לא תחליף, כמובן. אבל זה מחמם ונעים. התמיכה. והרוך. והתחושה שאתן שם בשבילי. הלוואי שהייתה לי קצת מחוסר האנוכיות שלכן. נדמה לי שאני סוג של שוביניסט. כלומר, נגדנו, לא נגדכן. או שאולי משהו חוסם אותי. צריך לברר את זה בשיעורים באוניברסיטה, מה יש למישהו מפורסם להגיד לגביי. מה מונע ממני למצוא אותך. אותך שתחבק. שתיקח לי את היד ונרוץ ללונה פארק, חפש את המטמון בכיכר ובכל מקום. שנסתכל באישונים המוגדלים, נישן בכפית ותספר לי איך אתה פה ולא באמת פה.

נועה רז

New member
שני הסנט שלי

אני חושבת שזה לא ברור מספיק. מרחף ובורח לאסוציאציות שברורות לך אבל לא עוברות עד הסוף לקורא. אני נשארתי בעיקר עם שאלה של "מה הוא רוצה"

הבנתי.. האם כך זה יותר מובן לקורא?

הרבה וכלום -אמא אני פה ואני לא באמת פה. את מושיטה אליי יד ורוצה לחבק אותי. ואני מתעורר מהחלום לתוך המציאות. את רחוקה ואני קורא לך שתחזרי. וזה כבר מאוחר מדי. אולי אם לא הייתי מספר לך עוד היית כאן לידי. מניקה אותי ומספרת לי סיפורים ומחכה על יד הגדר כדי שאני לא אבכה. אני צוכה ובוחק, כמו בשיר. את פה ואת לא באמת פה. ואבא נראה לי כלכך רחוק שאני לא יודע אם פה זו בכלל ההגדרה הנכונה. -חברים יש לי אתכם. כלומר, אתכן. וכמה טוב זה. זה לא תחליף, כמובן. אבל זה מחמם ונעים. התמיכה. והרוך. והתחושה שאתן שם בשבילי. הלוואי שהייתה לי קצת מחוסר האנוכיות שלכן. נדמה לי לפעמים שאני סוג של שוביניסט. כלומר, שאני קצת נגדנו, לא נגדכן. או שאולי משהו חוסם אותי. צריך לברר את זה בשיעורים באוניברסיטה, מה יש למישהו מפורסם להגיד לגבי הבעיות שלי. -אהבה מה מונע ממני למצוא אותך. אותך שתחבק. שתיקח לי את היד ונרוץ ללונה פארק, חפש את המטמון בכיכר גדולה מלאה אנשים ובכל מקום. שנסתכל באישונים המוגדלים אחד של השני, נישן יחד בכפית ותספר לי איך אתה פה ולא באמת פה כשאתן לך נשיקה על המצח.

white star

New member
../images/Emo54.gif בהחלט יותר מובן

ואתה יודע את הדיעה הקבועה שלי על היצירות שלך - מעלפות

נועה רז

New member
מובן כן

כמה קטנות: יכול להיות שיותר כדאי לך לשלב את ההפניה (אמא/חברים/אהבה) בגוף הטקסטים ולא ככותרות משנה. נסה ותראה אם עדיף לך שמת לב שהכותרת היא "חברים" בלשון זכר, אבל הפניה בטקסט היא בלשון נקבה? אני חושבת שחסר סימן שאלה בפרק על האהבה. ב"אמא" וב"חברים" אתה מציג עובדות, ב"אהבה" אתה מציג תהיה. ככה לפחות זה נראה לי (כתוב: "מה מונע ממני למצוא אותך.", צריך להיות "מה מונע ממני למצוא אותך?") בוקר טוב
נועה

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אממ מיכ מיכ :]

אז זהו, שאני דווקא הבנתי בדיוק על מי ולמה אתה רושם ככה.. אולי כי אני מכירה אותך כבר מספיק בשביל להבין? בכל מקרה תמיד כשמפרסמים משהו על גבי פורום או כל מקום אחר צריך לחשוב איך הקורא יראה את זה ואיך הוא יבין ממה שכתבת האם זה ברור וקריא אני אוהבת את הכתיבה שלך מאז ומתמיד היא אמיתית מציאותית ובאה מהלב לא רק שהיא באה מהלב היא גם ברמת כתיבה גבוהה למרות שתמיד יש מקום לשיפור

למעלה