קטע עם מאי קורע

קטע עם מאי קורע

היא הורגת אותי כמה היא מושפעת מאנשים כמוני היא התחילה להיכנס חזק לקטע של פמיניזם ( שזה לא מוצא חן בעיני , לא סובל פימניסטיות) .
אז היא כזה מכינה לנו אוכל ( היא יודעת דווקא להכין לא רע היא הכינה קוסקוס שאני מאוד אוהב אבל אמא מכינה יותר טוב ) , אז כזה סתם אמרתי
לה " יופי ילדה טובה ילדות צריכות להיות במטבח לשרת את הגברים " כאלו אותי אז היא התעצבנה עלי והתחילה לקלל אותי ואמרה לי " מי אתה
בכלל ? זה שיש לך זין זה אומר שאתה מעלי ? אתה אפס אני אזרוק לך את כל האוכל שובינסט מסריח "זה הצחיק אותי נורא והמשכתי להתגרות
בה היא ממש נהיתה אדומה, והתתחילה לומר בכזה ביטחון שהיה שווין ועוד ישכחו אנשים חשוכים כמוני ושאני אפס ושאני הדוגמה לגברים שהיא הכי

שונאת, ושהיא לא רוצה לדבר עם גברים כמוני, ואם לא הייתה אחיה היא הייתה מנתקת קשר איתי כי אני חרא ,וכל מיני אלו, אז סתם כזה אחרי כל
זה נסיתי לבוא לת לה נשיקה להרגיע אותה אז היא דחפה אותי עשתה פוזות כאלו ממש מה עשיתי לה, קיצור אני מראה לכם מזה אחיות וכמה
מטומטמות הן יכולות להיות בגלל הפימניזם המושחת ,אפילו צחוק הן לא יכולות לקבל, קיצור מאי היא דוגמה לנערה אספית שמושפעת בנימי נשמתה
ולא יכולה לעשות חושבים או לחשוב מעבר קיצור מטומטמת ברמות, אפילו שהיא גם די גאון אבל בקטע הזה שהיה לנו בעיני יצאה מטומטמת, ולא
הבינה מזה הומר , אולי אני מיזוגן אולי אני שובינסט לא טוען שלא, אבל באמת שהפעם זה היה בהומור וזה היה ברור ובגלל שהיא לא קולטת מסרים
חברתיים כמו שצריך היא ירדה עלי ,וזה קורה המון קיצור קצר בתקשורת עם הפימניסטית הממוצעת המטומטמת , קיצור אחותי נערה מטומטמת ,
ומושפעת וברברית .

למעלה