קטע נחמד

סלולרית

New member
קטע נחמד

בירחון מסוים מצאתי את הסיפור הבא קצת ארוך אבל שווה: ``כשנוצר הצורך לתרגם את המילה computer לעברית,התעוררה בעיה איזה מין יהיה המכשיר הזה. לצורך כך הורכבו שתי ועדות של מומחים, האחת של הנשים והאחרת של הגברים. כל קבוצה התבקשה להמליץ על מינו של המכשיר: מחשב כזכר או מחשבת כנקבה. כל קבוצה גם התבקשה להביא לפחות חמישה נימוקים עיקריים להמלצותיה. קבוצת הנשים המליצה שה computer יהיה זכר כי: 1.כדי לזכות בתושמת לבו צריך להדליק אותו 2.הוא יעשה בד``כ את מה שמבקשים ממנו, אבל לא יעשה כלום מעבר לזה, וגם לא יחשוב בעצמו לעשות זאת. 3.הוא אמור לפתור את בעיותייך, אך רוב הזמן הוא הבעיה. 4.ברגע שאת מתחיבת לאחד את מגלה שאילו היית מחכה עוד קצת, היית מקבלת מודל טוב יותר. 5.בד``כ הוא מתישן בתוך 5 שנים וצריך להחליף אותו, אבל את חושבת שאם השקעת כל כך הרבה במכונה הארורה הזאת, צריך להשלים שאת תקועה עם מודל בעל תפקוד לקוי. הגברים המומחים, לעומת זאת, טענו, איך לא, שה computer חיב להיות נקבה, משום ש: 1.אף אחד, להוציא אולי את בורא עולם, אינו מבין את ההגיון הפנימי שלהן. 2.השפה שבה הן מתקשרות בינהן אינה מובנת לאף אחת אחר מלבדן. 3.אפילו שגיאתך הקטנה ביותר נשמרת בזיכרון ארוך טווח לשימוש במועד מאוחר יותר 4.ההודעות bad filename וbad command נותנות בערך אותו מידע כמו: ``אם אתה לא יודע מדוע אני כועסת עליך אני בהחלט לא מתכוננת להגיד לך את זה``! 5.ברגע שאתה מתחייב לאחת, אתה מוצא את עצמך מבזבז חצי משכורת על אביזרים בשבילה. מקווה שנהנתם סלו :)

טרמפיסט

New member
נוסטלגיה

זה קטע שקבלתי באי מייל לפני יותר משנה וחצי! אךךך...גלי נוסטלגיה תוקפים אותי בזה הרגע...

למעלה